Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1230 Dátum: 2010. Január 10. - 19:32:46 » |
|
Nem is jövő hétre gondoltam, de rengeteg kényelmes, fedett, fűtött műfüves pálya van, pont télre, szóval nem kötelező nyárig várnunk Azért írtam, ha van érdeklődés, tudok ellenfelet, helyszínt és mindent biztosítani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1231 Dátum: 2010. Január 10. - 19:33:43 » |
|
Nem is jövő hétre gondoltam, de rengeteg kényelmes, fedett, fűtött műfüves pálya van, pont télre, szóval nem kötelező nyárig várnunk Azért írtam, ha van érdeklődés, tudok ellenfelet, helyszínt és mindent biztosítani Én szivesen szurkolok. Játékban jobban fekszik nekem az asztalitenisz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1232 Dátum: 2010. Január 10. - 19:39:01 » |
|
Azért írtam, hogy egy Lacsi-tali keretein belül. Hogy legyen +1 program is De miért ne fociznál? nem az a lényeg, hanem, hogy érezzük jól magunkat A "Ping-pong" nekem is nagy szerelmem Amúgy láttam egy videót, ahol Jani és Weres gyorsult, az is Csopakon volt? Már kérdeztem Janit, de elfelejtettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1233 Dátum: 2010. Január 10. - 19:41:14 » |
|
Azért írtam, hogy egy Lacsi-tali keretein belül. Hogy legyen +1 program is De miért ne fociznál? nem az a lényeg, hanem, hogy érezzük jól magunkat A "Ping-pong" nekem is nagy szerelmem Amúgy láttam egy videót, ahol Jani és Weres gyorsult, az is Csopakon volt? Már kérdeztem Janit, de elfelejtettem Szerintem Kaposújlak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1234 Dátum: 2010. Január 10. - 19:46:06 » |
|
Hát a foci ellen önmagában semmi kifogásom, csakhát nem szeretek futni. Inkább lekerekezek dupla annyit távot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1235 Dátum: 2010. Január 11. - 08:05:29 » |
|
Azért írtam, hogy egy Lacsi-tali keretein belül. Hogy legyen +1 program is De miért ne fociznál? nem az a lényeg, hanem, hogy érezzük jól magunkat A "Ping-pong" nekem is nagy szerelmem Amúgy láttam egy videót, ahol Jani és Weres gyorsult, az is Csopakon volt? Már kérdeztem Janit, de elfelejtettem Hol láttad a videót? Linkelnéd? THX
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1236 Dátum: 2010. Január 11. - 08:28:28 » |
|
Hát a foci ellen önmagában semmi kifogásom, csakhát nem szeretek futni. Inkább lekerekezek dupla annyit távot. A semminek a duplája is semmi. Úgy könnyű.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1237 Dátum: 2010. Január 11. - 09:25:59 » |
|
Hát a foci ellen önmagában semmi kifogásom, csakhát nem szeretek futni. Inkább lekerekezek dupla annyit távot. Én is inkább bicajoznék, uhhogy arra is szervezhetünk valamit:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1238 Dátum: 2010. Január 11. - 10:11:30 » |
|
A Daewoo klubon már szervezgetjük a szokásos évi nagy találkozónkat Kaposújlakon a tervezett időpont május 8.-a. Szeretnénk ha erről az oldalról is minél többen el tudnátok jönni. A Sebikével a tali időpontjára tervezzük az egyik alkatrész börzénket is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Január 11. - 10:19:06 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1239 Dátum: 2010. Január 15. - 18:19:13 » |
|
Döme meglátogatott, és kapott szórólapokat, hogy ne csak én tegyem az ablaktörlők alá. Odaadtam neki az EGR lezáró lemezkét, amit Kripictől kaptam. Kripic! Készülj a munkára, Döme számít Rád!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1241 Dátum: 2010. Január 16. - 19:54:05 » |
|
Mivel hamarosan felvetitek az évadnyitó gondolatát, én már előre kérném, hogy legyen március 10-e után. Akkor már talán elég jó idő lesz és én is itthon leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1242 Dátum: 2010. Január 16. - 21:41:09 » |
|
Mivel hamarosan felvetitek az évadnyitó gondolatát, én már előre kérném, hogy legyen március 10-e után. Akkor már talán elég jó idő lesz és én is itthon leszek.
Igenis Kapitány! Kérésed parancs számunkra. Igen Uram, így lesz! Sima, egyszerű tali legyen, vagy pedig kirándulós? De, hogy lesz, az biztos, már alig várjuk, és főleg Téged alig várunk vissza!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1243 Dátum: 2010. Január 16. - 22:29:49 » |
|
Igenis Kapitány! Kérésed parancs számunkra. Igen Uram, így lesz! Sima, egyszerű tali legyen, vagy pedig kirándulós? De, hogy lesz, az biztos, már alig várjuk, és főleg Téged alig várunk vissza! Egy gokartos évadnyitó van tervben.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1244 Dátum: 2010. Január 17. - 00:14:12 » |
|
Igenis Kapitány! Kérésed parancs számunkra. Igen Uram, így lesz! Sima, egyszerű tali legyen, vagy pedig kirándulós? De, hogy lesz, az biztos, már alig várjuk, és főleg Téged alig várunk vissza! Egy gokartos évadnyitó van tervben. Épp ezért jó lenne melegebb időpontra tenni. Meg a nagyon kicsik hogyan fognak gokartozni, Mondjuk Armand fiam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|