BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1170 Dátum: 2009. November 25. - 22:08:43 » |
|
oké csak végig kéne néznem a dolgokat:S le van zárva :S de ahogy elnézem lesz évadzáró tali kíváncsian várom hogy merre és mikor lesz! üdv
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1171 Dátum: 2009. November 26. - 02:03:22 » |
|
Egy kérdés! Hogyan tudok szavzni a "bagoly után legyen e évadzáró tali" szavazásra? sehol nem találom PLS HELP ME Sehol mert Október 8.-án lejárt a szavazás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1172 Dátum: 2009. November 27. - 07:16:43 » |
|
Amúgy rögtön gondoltam melyik csapatra célzol, lévén Sportkommunikátor a frissen szerzett szakmám Csak én meg nem igazán szívlelem a Katalán csapatot. De tiszteletben tartom mások hülyeségét Jo, akkor mi is aTiedet. Meg hogz a Chelsea...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1173 Dátum: 2009. November 27. - 07:28:41 » |
|
Amúgy rögtön gondoltam melyik csapatra célzol, lévén Sportkommunikátor a frissen szerzett szakmám Csak én meg nem igazán szívlelem a Katalán csapatot. De tiszteletben tartom mások hülyeségét Jo, akkor mi is aTiedet. Meg hogz a Chelsea... Akkor én is beszállnék az Arsenal-Inter-Barca hármassal a szurkolók közé
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1174 Dátum: 2009. November 27. - 07:45:46 » |
|
Amúgy rögtön gondoltam melyik csapatra célzol, lévén Sportkommunikátor a frissen szerzett szakmám Csak én meg nem igazán szívlelem a Katalán csapatot. De tiszteletben tartom mások hülyeségét Jo, akkor mi is aTiedet. Meg hogz a Chelsea... Akkor én is beszállnék az Arsenal-Inter-Barca hármassal a szurkolók közé Az Inter picit ... lkhmm. Megmagyaraznad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1175 Dátum: 2009. November 27. - 13:00:23 » |
|
Ezt én sem nagyon értem Chelsea szurkoló vagyok, nem Arsenal!!! Ilyen sértést...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1176 Dátum: 2009. November 27. - 15:28:23 » |
|
URAIM!!!!! EGY "KICSIT" ELKANYARODTUNK A TOPIC TÉMÁJÁTÓL!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1177 Dátum: 2009. November 27. - 19:08:16 » |
|
Elnézést a többiek nevében is vissza a lacettikhez tehát remélem sikerül vmikor összehozni idén egy évadzáró bulit. ha még esetleg errefele a dunántúl környékén lenne az lenne a legszuperebb
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1178 Dátum: 2009. November 28. - 01:25:07 » |
|
Ezt én sem nagyon értem Chelsea szurkoló vagyok, nem Arsenal!!! Ilyen sértést... Szövegértésből elégtelen. Leülhetsz. WERES Arsenal- Barcelona és érthetetlen módon Inter szurkoló. Ezzel szállna be hozzátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1179 Dátum: 2009. November 28. - 01:25:44 » |
|
URAIM!!!!! EGY "KICSIT" ELKANYARODTUNK A TOPIC TÉMÁJÁTÓL!!!! De csak egy csöppet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1180 Dátum: 2009. November 28. - 15:55:44 » |
|
URAIM!!!!! EGY "KICSIT" ELKANYARODTUNK A TOPIC TÉMÁJÁTÓL!!!! De csak egy csöppet. Mondjuk ekkora csöppben meg tudsz fordulni a konténeressel. Van erre a célra külön topic. http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=72.255
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1181 Dátum: 2009. November 28. - 20:01:36 » |
|
Na! Megjöttem! Petivel volt talim Zalaegerszegen. Jól van, csak nem tudja mibe fektetni a pénzét, mert nincs. Így sajnos nem nagyon tud talira jönni, de mindenkit üdvözöl.
Az évadzáró bulira tettem ajánlatot, mint már többször is említettem. A helyre is. Esetleg hozzánk. De eddig mérsékelt volt az éljenzés. Hétfőtől újra dolgozom, akkor tudom meg a decemberi beosztásomat. Az időpontra teszek utalást, többi rajtatok múlik, vagy elmúlik tali nélkül az évvége.
A tali Budapesten lesz, és szeretettel várunk mindenkit, aki tud jönni! Uff! Én beszéltem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1182 Dátum: 2009. November 29. - 18:16:30 » |
|
Mégis elmentem ma a garázsba a beosztásomért. Hát elmúltak a régi szép idők, mert szinte minden nap más számot járok, ami hülyeség, de a nagy főnöknek ez a dilije. Hol 4-kor, hol 7-kor kezdek, és ezt ő jónak tartja, persze csak egyedül, mert másnak ez nem jó, felborul minden ritmus az ember (?) életében, de neki csak robotok (?) vagyunk úgy tűnik. Szóval mikor lenne jó az évadzáró tali? Ha igényt tartotok rám, és arra, hogy nálunk legyen, akkor 5.-én lenne jó, mert gondolom, hogy csak a szombat a jó a többségnek. Sajnos 12.-én 15 óra után végzek csak, ez tehát kiesett. 19.-ike pedig munkanap hivatalosan, így ez sem jó- gondolom. 20.-án vasárnap viszont még lehetne, ha nem gond, hogy ez már aranyvasárnap egyben. Nos kedves cartársak, lehet pötyögni, hogy mi legyen a talival. Én most ezt tudtam nyújtani, és remélem azért még sikerül az összejövetel. Várom a reakciókat! Kérdéseket itt lehet feltenni, illetve a személyeseket priviben, vagy telefonon, utóbbit kora este, az a biztos, úgy 18 óra körül. Most már nálatok a laszti, játsszátok meg! ÉVADZÁRÓ TALI !
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1183 Dátum: 2009. November 29. - 19:08:46 » |
|
Mégis elmentem ma a garázsba a beosztásomért. Hát elmúltak a régi szép idők, mert szinte minden nap más számot járok, ami hülyeség, de a nagy főnöknek ez a dilije. Hol 4-kor, hol 7-kor kezdek, és ezt ő jónak tartja, persze csak egyedül, mert másnak ez nem jó, felborul minden ritmus az ember (?) életében, de neki csak robotok (?) vagyunk úgy tűnik. Szóval mikor lenne jó az évadzáró tali? Ha igényt tartotok rám, és arra, hogy nálunk legyen, akkor 5.-én lenne jó, mert gondolom, hogy csak a szombat a jó a többségnek. Sajnos 12.-én 15 óra után végzek csak, ez tehát kiesett. 19.-ike pedig munkanap hivatalosan, így ez sem jó- gondolom. 20.-án vasárnap viszont még lehetne, ha nem gond, hogy ez már aranyvasárnap egyben. Nos kedves cartársak, lehet pötyögni, hogy mi legyen a talival. Én most ezt tudtam nyújtani, és remélem azért még sikerül az összejövetel. Várom a reakciókat! Kérdéseket itt lehet feltenni, illetve a személyeseket priviben, vagy telefonon, utóbbit kora este, az a biztos, úgy 18 óra körül. Most már nálatok a laszti, játsszátok meg! ÉVADZÁRÓ TALI !
Nekem bármelyik megoldás jó,tudok alkalmazkodni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1184 Dátum: 2009. November 29. - 19:43:06 » |
|
Nekem bármelyik megoldás jó,tudok alkalmazkodni. 5-én vizsgázom, sajnos nekem ez kiesik, a többi megfelel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|