ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #960 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 15:03:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #961 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 16:55:10 » |
|
Hát ha napsütést nem is, de esőt már nem mond holnapra. Szombatra viszont jó időt mond (napsütés), ergó egy kis sártól nem kéne megfutamodnunk:) Találka mikor lenne? Reggel, délelőtt, délután? Talán ha nem reggel vagy korán mennénk, akkor száradna a helyszín:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #962 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 17:11:46 » |
|
Diablo meg trükközik, menjünk Esztergomba, naná, segítsünk neki takarítani, festeni, építkezni, ki tudja mit még? Á dehogy. Én ilyenekre nem érek rá Esküvőt vágok itthon és mivel lassan már 1 hónapja volt, így most hétvégén muszáj befejeznem. A Rám szakadék meg nincs messze Esztergomtól, ezért bátorkodtam felvetni, hogy hazafelé menet lehetne csinálni egy talit itt is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 17. - 19:32:27 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #963 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 17:31:35 » |
|
Hát ha napsütést nem is, de esőt már nem mond holnapra. Szombatra viszont jó időt mond (napsütés), ergó egy kis sártól nem kéne megfutamodnunk:) Találka mikor lenne? Reggel, délelőtt, délután? Talán ha nem reggel vagy korán mennénk, akkor száradna a helyszín:)
Ha holnap nem esik, akkor menjünk! Találkozónak javasolnám a szokásos 3/4 9-től 9-ig a már említett szokott helyen, a Cora parkolóban a McDonaldshoz közel. Esetleg más időpontot valaki? Nekem kb. 17 órára itthon kéne lennem, és szeretném végigcsinálni. Mindenkinek ajánlom, hogy hozzon túrázáshoz megfelelő cipőt, meg nylon szatyrot, amibe hazafelé beteszi, hogy a gyönyörű kocsit ne koszolja össze, mert az tuti, hogy sáros lesz, még ha nem esik, akkor is. Meatloaf! Esetleg, ha úgy alakulna, tudnál hozni tőlünk valakiket? Mert lehet, hogy nem férünk be mindannyian az enyémbe, egyelőre van erre esély. Nos? Zümi! Ha csatlakoznél Te is, kicserélnénk az izzód. Amúgy meg privit írtam Neked, olvasd el!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 17. - 17:34:11 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #964 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 18:19:14 » |
|
Ha holnap nem esik, akkor menjünk! Találkozónak javasolnám a szokásos 3/4 9-től 9-ig a már említett szokott helyen, a Cora parkolóban a McDonaldshoz közel. Esetleg más időpontot valaki? Nekem kb. 17 órára itthon kéne lennem, és szeretném végigcsinálni. Mindenkinek ajánlom, hogy hozzon túrázáshoz megfelelő cipőt, meg nylon szatyrot, amibe hazafelé beteszi, hogy a gyönyörű kocsit ne koszolja össze, mert az tuti, hogy sáros lesz, még ha nem esik, akkor is. Meatloaf! Esetleg, ha úgy alakulna, tudnál hozni tőlünk valakiket? Mert lehet, hogy nem férünk be mindannyian az enyémbe, egyelőre van erre esély. Nos? Zümi! Ha csatlakoznél Te is, kicserélnénk az izzód. Amúgy meg privit írtam Neked, olvasd el! Már holnap indultok? Hosszú túra lesz! Amúgy a negatívra csak azért gondolam, mert olyan esztergomi talisan negatívan gondolsz a tali alatti időjárásra!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #965 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 19:04:38 » |
|
Ha holnap nem esik, akkor menjünk! Találkozónak javasolnám a szokásos 3/4 9-től 9-ig a már említett szokott helyen, a Cora parkolóban a McDonaldshoz közel. Esetleg más időpontot valaki? Nekem kb. 17 órára itthon kéne lennem, és szeretném végigcsinálni. Mindenkinek ajánlom, hogy hozzon túrázáshoz megfelelő cipőt, meg nylon szatyrot, amibe hazafelé beteszi, hogy a gyönyörű kocsit ne koszolja össze, mert az tuti, hogy sáros lesz, még ha nem esik, akkor is. Meatloaf! Esetleg, ha úgy alakulna, tudnál hozni tőlünk valakiket? Mert lehet, hogy nem férünk be mindannyian az enyémbe, egyelőre van erre esély. Nos? Zümi! Ha csatlakoznél Te is, kicserélnénk az izzód. Amúgy meg privit írtam Neked, olvasd el! Gidy,még nem tudom a létszámot hogy hányan megyünk,lehet hogy négyen.Biztosat majd holnap.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #966 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 19:40:57 » |
|
B. terv szombatra:
Betonozás nálam.
Free parking! Free bor!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #967 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 19:58:23 » |
|
B. terv szombatra:
Betonozás nálam.
Free parking! Free bor!
Ez jobban hangzik mint fák között sétálgatni DE sajna dolgozunk ezen a hét végén
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #968 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 20:01:25 » |
|
B. terv szombatra:
Betonozás nálam.
Free parking! Free bor!
Ez jobban hangzik mint fák között sétálgatni DE sajna dolgozunk ezen a hét végén Jah. Én is...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #969 Dátum: 2009. Szeptember 18. - 07:05:49 » |
|
B. terv szombatra:
Betonozás nálam.
Free parking! Free bor!
Ez nem is rossz ötlet.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #970 Dátum: 2009. Szeptember 18. - 07:12:40 » |
|
Gyerekek! Süt a Nap! Remélem egész napon keresztül ezt fogjuk látni, és holnap nem lesz akadálya, hogy elmenjünk kirándulni a Rám szakadékba, Meatloaf, és Jani vezetésével. Mert én a múltkor csúnyán leégtem... Jó a háromnegyed 9? Legyen kicsit később? Ma ezt el kell dönteni ám!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #971 Dátum: 2009. Szeptember 18. - 07:14:14 » |
|
Gyerekek! Süt a Nap! Remélem egész napon keresztül ezt fogjuk látni, és holnap nem lesz akadálya, hogy elmenjünk kirándulni a Rám szakadékba, Meatloaf, és Jani vezetésével. Mert én a múltkor csúnyán leégtem... Jó a háromnegyed 9? Legyen kicsit később? Ma ezt el kell dönteni ám! Ha sár van, akkor én nem megyünk. Utálok koszosnak lenni.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #972 Dátum: 2009. Szeptember 18. - 07:18:40 » |
|
Gyerekek! Süt a Nap! Remélem egész napon keresztül ezt fogjuk látni, és holnap nem lesz akadálya, hogy elmenjünk kirándulni a Rám szakadékba, Meatloaf, és Jani vezetésével. Mert én a múltkor csúnyán leégtem... Jó a háromnegyed 9? Legyen kicsit később? Ma ezt el kell dönteni ám! Ha sár van, akkor én nem megyünk. Utálok koszosnak lenni. Weres! Autód van, de nincs zuhanyzótok, mosógépetek? Ne hisztizz, inkább gyertek! Úgy tudom focizni is szoktál, azt megúszod tisztán? Nem baj, ha kosazos, sáros lesz az ember, ha jól érzi magát a természetben, a baj csak akkor van, ha úgy is marad!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #973 Dátum: 2009. Szeptember 18. - 07:41:29 » |
|
Én nem tudok menni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #974 Dátum: 2009. Szeptember 18. - 08:44:17 » |
|
Na, akkor kezdjük elölről! Ki jönne? Én, és mi mennénk, ha más is jönne. Szóval most már tényleg jó volna tudni az utazó csapat létszámát. 1: LadiGidy családdal, X fővel 2: Daniék ketten 3: Meatloafék ketten, vagy többen? 3:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 18. - 12:27:30 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|