WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #945 Dátum: 2009. Szeptember 15. - 10:07:38 » |
|
.... és családja .... Ez mit jelent? Haver és asszony, vagy csak valamelyik.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #946 Dátum: 2009. Szeptember 15. - 14:33:26 » |
|
Barátaim! Rámentem a galériára, és visszanéztem a találkozós képeket. Hát mit mondjak, igen csak kedves emlékeket elevenített fel bennem. Nagyon klassz volt mindegyik! Azt is észrevettem, hogy mindig volt "új" ember is, ami nagyon klassz, és remélhetőleg a továbbiakban is egyre többen leszünk, akik nemcsak itt a fórumon, hanem a valóságban is találkozhatunk. A barátság igazán személyesen alakulhat ki. Az "újaknak" nem kell félniök, hogy a régiek már megszokott társaságot alakítottak ki, állítom, hogy tényleg befogadóak vagyunk mindnyájan. ( Talán még Cápa is?!)( Ezt megint megérdemelte!) Szóval gyertek minél többen szombaton a Rám szakadékba kirándulni, ismerkedni! Jó lesz, meglátjátok! Ajánlom a régieknek, és újaknak, nézzétek meg a találkozós képeket!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #947 Dátum: 2009. Szeptember 15. - 17:52:09 » |
|
Ezt elkel ismernem, mi is csak sajna 1talin voltunk de olyan hangulatba telt mintha régnem látot rokonokal futotunk volna össze
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #948 Dátum: 2009. Szeptember 15. - 18:04:42 » |
|
Ezt el kell ismernem, mi is csak sajna 1 talin voltunk de olyan hangulatban telt mintha rég nem látott rokonokkal futottunk volna össze Ehhez annyit, hogy ide hozzá kellett volna írni, hogy a kedves rokonokkal, nem feltétlenül mindegyikkel, mert vannak kevésbé jók is. Igaz, Cap? Maradjunk a jó barátoknál!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #949 Dátum: 2009. Szeptember 15. - 18:08:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #950 Dátum: 2009. Szeptember 15. - 20:18:32 » |
|
Ezt el kell ismernem, mi is csak sajna 1 talin voltunk de olyan hangulatban telt mintha rég nem látott rokonokkal futottunk volna össze Ehhez annyit, hogy ide hozzá kellett volna írni, hogy a kedves rokonokkal, nem feltétlenül mindegyikkel, mert vannak kevésbé jók is. Igaz, Cap? Maradjunk a jó barátoknál! Pláne ha nincs esőveszély!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #951 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 11:12:28 » |
|
Meglátogatott egy kanyarra a Kapitány. Kivételesen semmi probléma nem volt, öröm utazás, vezetés volt. Ilyen ritkán fordul elő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #952 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 17:53:29 » |
|
Csütörtök, Péntek esőt mondanak (néhol), de Szombaton jó idő lesz. Remélem el tudunk menni. Egy kis sár meg senkinek nem árt Ha megyünk, én valószínüleg vidékről megyek (Monor), az új nulláson és úgy rá a 11-es útra. A találkozót hova szervezitek? Illetve, ha az előzetes találkozó pesten lesz, nem szivesen kerülnék visszafele, viszont akkor Pilismaróton belül hol találkozunk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #953 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 18:14:13 » |
|
Csütörtök, Péntek esőt mondanak (néhol), de Szombaton jó idő lesz. Remélem el tudunk menni. Egy kis sár meg senkinek nem árt Ha megyünk, én valószínüleg vidékről megyek (Monor), az új nulláson és úgy rá a 11-es útra. A találkozót hova szervezitek? Illetve, ha az előzetes találkozó pesten lesz, nem szivesen kerülnék visszafele, viszont akkor Pilismaróton belül hol találkozunk? Az M0-ás híd budai bevásárló központjánál szoktunk találkozni, a behajtáshoz a legközelebbi helyen néhány méterre a McDonaldstól. A részleteket még pontosítjuk, de az útba esik mindenkinek, és ott még szórólapozhatok is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #954 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 19:20:23 » |
|
Esetleg elnézhetnétek Esztergomba is. Mondjuk szombaton is dolgozok, de itthon, úgyhogy egy rövid talira ráérnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #955 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 19:30:43 » |
|
Az ott a körforgalomnál van? A Budakalászi Cora és szemben van a Meki ugye? Csütörtök, Péntek esőt mondanak (néhol), de Szombaton jó idő lesz. Remélem el tudunk menni. Egy kis sár meg senkinek nem árt Ha megyünk, én valószínüleg vidékről megyek (Monor), az új nulláson és úgy rá a 11-es útra. A találkozót hova szervezitek? Illetve, ha az előzetes találkozó pesten lesz, nem szivesen kerülnék visszafele, viszont akkor Pilismaróton belül hol találkozunk? Az M0-ás híd budai bevásárló központjánál szoktunk találkozni, a behajtáshoz a legközelebbi helyen néhány méterre a McDonaldstól. A részleteket még pontosítjuk, de az útba esik mindenkinek, és ott még szórólapozhatok is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #956 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 19:31:44 » |
|
Az ott a körforgalomnál van? A Budakalászi Cora és szemben van a Meki ugye?
Igen!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #957 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 20:01:21 » |
|
Én meg ma Stocz Nagymesternél viziteltem - szegényt legszebb álmából vertem fel. Jóvoltábol van viaszos kefém (bitang jó dolog, már ki is próbáltam). Ennek örömére laza csuklóból kikapta a fényszórómat, megállapítottuk, hogy az izzók jól vannak bent.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #958 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 13:23:41 » |
|
Remélem ma csak azért esett, hogy ne legyünk szombaton porosak. Holnap visszatérünk a kirándulásra még, mert eső esetén alternatívát kéne kidolgozni. Esetleg ötlet rossz időre? Diablo meg trükközik, menjünk Esztergomba, naná, segítsünk neki takarítani, festeni, építkezni, ki tudja mit még? De holnap sütni kell a Napnak, hogy szombaton jót kiránduljunk, ez az alap:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|