Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #930 Dátum: 2009. Szeptember 12. - 19:03:29 » |
|
szerinted?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #931 Dátum: 2009. Szeptember 12. - 19:35:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #932 Dátum: 2009. Szeptember 13. - 07:24:37 » |
|
Ezek gyönyörűek!!! Gyerekkorom kedvence volt a faros. Ennek a busznak még formája van nem csak egy sablonos téglatest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #933 Dátum: 2009. Szeptember 13. - 14:15:11 » |
|
Szóval azt szeretném, hogy a jövő szombaton, vagyis 19.-én menjünk kirándulni a Rám szakadékba, és esetleg megfosatni a Weres barátját a Lajos forráshoz is, ha másnak is szorulása lenne. De továbbra is csak az én családom, és Meatloafék jelentkeztek be a kirándulásra. A 26.-ikát már nem szeretném, mert az az egy két napos hétvégém lesz a hónapban, és akkor bejött egy hosszabb kirándulós, látogatós weekend nekünk. A 6 szavazatból mindjárt le lehet vonni 3-at, mert GioMaster, és LauKlári is adott oda szavazatot, ami már nem jó nekik sem. Tehát: 19.-én ki jönne a Rám szakadékba kirándulni? 1: LadiGidy, és családja 2: Meatloafék ketten 3: 4: ... Szóval lehet pötyögni cartársak!
Sziasztok! Ha lehetséges barátnőm és én is csatlakoznánk a kiránduló társasághoz, remélem minél több Lacettis kollégával sikerül majd megismerkedni:) Ha netán előtte lenne egy mini találkozó a Lurdyban, abban is benne lennék:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #934 Dátum: 2009. Szeptember 13. - 14:32:35 » |
|
Szóval azt szeretném, hogy a jövő szombaton, vagyis 19.-én menjünk kirándulni a Rám szakadékba, és esetleg megfosatni a Weres barátját a Lajos forráshoz is, ha másnak is szorulása lenne. De továbbra is csak az én családom, és Meatloafék jelentkeztek be a kirándulásra. A 26.-ikát már nem szeretném, mert az az egy két napos hétvégém lesz a hónapban, és akkor bejött egy hosszabb kirándulós, látogatós weekend nekünk. A 6 szavazatból mindjárt le lehet vonni 3-at, mert GioMaster, és LauKlári is adott oda szavazatot, ami már nem jó nekik sem. Tehát: 19.-én ki jönne a Rám szakadékba kirándulni? 1: LadiGidy, és családja 2: Meatloafék ketten 3: Daniék ketten 4: ... Szóval lehet pötyögni cartársak!
Sziasztok! Ha lehetséges barátnőm és én is csatlakoznánk a kiránduló társasághoz, remélem minél több Lacettis kollégával sikerül majd megismerkedni:) Ha netán előtte lenne egy mini találkozó a Lurdyban, abban is benne lennék:) Gyertek! Előtte Lurdy nem lesz, de még addig pontosítunk, hogy hol, és mikor találkozunk előtte, majd onnan együtt megyünk. De még szeretném, ha többen jelentkeznének! Weres? Jani? Kamikáze? Diablo? stb, stb?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #935 Dátum: 2009. Szeptember 13. - 19:34:02 » |
|
Szóval azt szeretném, hogy a jövő szombaton, vagyis 19.-én menjünk kirándulni a Rám szakadékba, és esetleg megfosatni a Weres barátját a Lajos forráshoz is, ha másnak is szorulása lenne. De továbbra is csak az én családom, és Meatloafék jelentkeztek be a kirándulásra. A 26.-ikát már nem szeretném, mert az az egy két napos hétvégém lesz a hónapban, és akkor bejött egy hosszabb kirándulós, látogatós weekend nekünk. A 6 szavazatból mindjárt le lehet vonni 3-at, mert GioMaster, és LauKlári is adott oda szavazatot, ami már nem jó nekik sem. Tehát: 19.-én ki jönne a Rám szakadékba kirándulni? 1: LadiGidy, és családja 2: Meatloafék ketten 3: Daniék ketten 4: Jani egyedül (ha addig befejezem a festést) ... Szóval lehet pötyögni cartársak!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #936 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 06:59:16 » |
|
De azért VAS logikával rájöttél a lehetőségeidre?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #937 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 11:14:06 » |
|
Ezek gyönyörűek!!! Gyerekkorom kedvence volt a faros. Ennek a busznak még formája van nem csak egy sablonos téglatest.
Csatlakozom! Csodaszépek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #938 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 12:33:55 » |
|
Szóval azt szeretném, hogy a jövő szombaton, vagyis 19.-én menjünk kirándulni a Rám szakadékba, és esetleg megfosatni a Weres barátját a Lajos forráshoz is, ha másnak is szorulása lenne. De továbbra is csak az én családom, és Meatloafék jelentkeztek be a kirándulásra. A 26.-ikát már nem szeretném, mert az az egy két napos hétvégém lesz a hónapban, és akkor bejött egy hosszabb kirándulós, látogatós weekend nekünk. A 6 szavazatból mindjárt le lehet vonni 3-at, mert GioMaster, és LauKlári is adott oda szavazatot, ami már nem jó nekik sem. Tehát: 19.-én ki jönne a Rám szakadékba kirándulni? 1: LadiGidy, és családja 2: Meatloafék ketten 3: Daniék ketten 4: Jani egyedül (ha addig befejezem a festést) 5: Weres és családja ... Szóval lehet pötyögni cartársak!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #939 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 15:16:29 » |
|
.... és családja .... Ez mit jelent?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #940 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 16:37:20 » |
|
De azért VAS logikával rájöttél a lehetőségeidre? Még töprengek a lehetőségeken...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #941 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 16:56:53 » |
|
Ha a hétvégét megelőző napokon nagyobb mennyiségű eső esik, akkor is nekivágunk, csak gumicsizmával, vagy rosszabb esetben csónakkal? vagy akkor le van fújva/el lesz halasztva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #942 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 17:31:51 » |
|
Ha a hétvégét megelőző napokon nagyobb mennyiségű eső esik, akkor is nekivágunk, csak gumicsizmával, vagy rosszabb esetben csónakkal? vagy akkor le van fújva/el lesz halasztva? Sztem akkor halasztás lesz,mert nem mindenkinek van mellig érő gumicsizmája.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #943 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 18:52:04 » |
|
Ha a hétvégét megelőző napokon nagyobb mennyiségű eső esik, akkor is nekivágunk, csak gumicsizmával, vagy rosszabb esetben csónakkal? vagy akkor le van fújva/el lesz halasztva? Sztem akkor halasztás lesz,mert nem mindenkinek van mellig érő gumicsizmája. Nem fog esni! Nem szeretem a negatív kisugárzást! Ha pedig a károgók, és a kocsijukat lemosók mégis csapadékot hoznak, akkor még kitalálhatunk alternatívát is. Vagy kevésbé vizes helyre megyünk, de menjünk! Akár a telekre is! Még szabad másoknak is jelentkezni! Cap! Mindig sírsz, hogy lemaradsz a talikról, hát gyere ide is!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #944 Dátum: 2009. Szeptember 14. - 19:25:27 » |
|
.... és családja .... Ez mit jelent? A. Részeg. B. Sorsa mindenkit utólér. C. Én vagyok részeg.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|