Jopek
|
|
« Hozzászólás #900 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 19:14:17 » |
|
Szegény Jopek! Az igazság az, hogy a célkeresztben nem Te voltál, aki messze lakik, akinek szólt a beszólás, az a kettő, akik állandóan reklamáltak, és sírtak, hogy mikor lesz végre tali, vagy mindig távol vagyok, mikor ti taliztok, legyen akkor is amikor itthon vagyok. Szóval a Kapitány, és Weres a célzott személy... Jopek, Te rendes vagy, pláne akkor, ha el tudsz jönni a Rám szakadékba, és Bagolyirtásra is velünk! Persze családdal, hogy ne legyen kifogás. Kösz, így már könnyebb kicsit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #901 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 11:05:54 » |
|
Sziasztok! Új tag vagyok a fórumon, olvasgatom már egy ideje, de írni nem nagyon írtam még. Felvettem a kapcsolatot ladigidy-vel, ezúton is köszönöm neki az ösztökélést:) Szivesen megismernék néhány embert, aki szintúgy Lacetti tulajdonos. Ha lesz legközelebb a Lurdyban találkozó, mindenképpen elmegyek rá. Ez a Rám-szakadékos túra is jól hangzik, sokszor voltam már ott, szivesen veletek tartanék;)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #902 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 17:01:17 » |
|
Sziasztok! Új tag vagyok a fórumon, olvasgatom már egy ideje, de írni nem nagyon írtam még. Felvettem a kapcsolatot ladigidy-vel, ezúton is köszönöm neki az ösztökélést:) Szivesen megismernék néhány embert, aki szintúgy Lacetti tulajdonos. Ha lesz legközelebb a Lurdyban találkozó, mindenképpen elmegyek rá. Ez a Rám-szakadékos túra is jól hangzik, sokszor voltam már ott, szivesen veletek tartanék;)
Végre egy komoly autóval (HB) rendelkező tag! Olyan elveszettek vagyunk itt a sok duplafényszórós izzófogyasztó között! Üdv a fedélzeten!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #903 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 19:49:42 » |
|
Végre egy komoly autóval (HB) rendelkező tag! Olyan elveszettek vagyunk itt a sok duplafényszórós izzófogyasztó között! Üdv a fedélzeten! Szerintem a miénket is meglehet csinálni.Én már gondoltam rá régebben is sőt a két alsó macsiszemen is.Ja és majd el felejtettem üdv közöttünk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 01. - 19:51:17 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #904 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 20:07:46 » |
|
Végre egy komoly autóval (HB) rendelkező tag! Olyan elveszettek vagyunk itt a sok duplafényszórós izzófogyasztó között! Üdv a fedélzeten! Szerintem a miénket is meglehet csinálni.Én már gondoltam rá régebben is sőt a két alsó macsiszemen is.Ja és majd el felejtettem üdv közöttünk. Szerintem Cápa az első fényekre gondolt. A hátsókon is elgondolkodtunk, miután az SW- ken lepróbáltuk a dolgott, de HB- n nem olyan egyszerű. Apa! Hiányzott / hiányzik a klub, meg a talik, de alig 2 hete vagyok itthon és vannak sajnos fontosabb elintézendők.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #905 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 20:10:37 » |
|
Végre egy komoly autóval (HB) rendelkező tag! Olyan elveszettek vagyunk itt a sok duplafényszórós izzófogyasztó között! Üdv a fedélzeten! Szerintem a miénket is meglehet csinálni.Én már gondoltam rá régebben is sőt a két alsó macsiszemen is.Ja és majd el felejtettem üdv közöttünk. Szerintem Cápa az első fényekre gondolt. A hátsókon is elgondolkodtunk, miután az SW- ken lepróbáltuk a dolgott, de HB- n nem olyan egyszerű. Apa! Hiányzott / hiányzik a klub, meg a talik, de alig 2 hete vagyok itthon és vannak sajnos fontosabb elintézendők. Jól van na! Megértem. Nem akartalak bántani, tudom a fontossági sorrendet. De azért egy kis cikizés nem a világ, ezt Te is tudod, mert élni is szoktál vele.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #906 Dátum: 2009. Szeptember 02. - 07:35:17 » |
|
Apa! Hiányzott / hiányzik a klub, meg a talik, de alig 2 hete vagyok itthon és vannak sajnos fontosabb elintézendők.
Jól van na! Megértem. Nem akartalak bántani, tudom a fontossági sorrendet. De azért egy kis cikizés nem a világ, ezt Te is tudod, mert élni is szoktál vele. Ja hogy úgy? Akkor én sem sértődöm meg!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #907 Dátum: 2009. Szeptember 02. - 16:46:10 » |
|
Ha már senki sem sértődött meg, akkor pedig gyertek a Rám szakadékba kirándulni, és persze majd a Bagolyba is! Ne feledjétek, az eddigi szavazás állása szerint a jövő szombaton mennénk már!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #908 Dátum: 2009. Szeptember 03. - 11:01:53 » |
|
Ha már senki sem sértődött meg, akkor pedig gyertek a Rám szakadékba kirándulni, és persze majd a Bagolyba is! Ne feledjétek, az eddigi szavazás állása szerint a jövő szombaton mennénk már!
Húha! olyan hamar?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #909 Dátum: 2009. Szeptember 03. - 11:10:49 » |
|
Húha! olyan hamar? Olyan hamar, bizony! Hozhatod a nem feleséged, és a barátodat is, hogy megvédjenek, ha félsz egyedül. Jó lenne már a 12.-ike, hogy biztos legyen a buli!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #910 Dátum: 2009. Szeptember 03. - 12:43:10 » |
|
Tegnap volt egy midi talink Jopek kollégával. Átrendeztük az irodát , és beszéltünk a klub ügyeiről. Kösz a segítséget Jopek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #911 Dátum: 2009. Szeptember 03. - 14:42:50 » |
|
Tegnap volt egy midi talink Jopek kollégával. Átrendeztük az irodát , és beszéltünk a klub ügyeiről. Kösz a segítséget Jopek! Szivesen. Ahol tud segít...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #912 Dátum: 2009. Szeptember 03. - 14:46:00 » |
|
Tegnap volt egy midi talink Jopek kollégával. Átrendeztük az irodát , és beszéltünk a klub ügyeiről. Kösz a segítséget Jopek! Szivesen. Ahol tud segít... Ezek mennyire érintenek minket? Jót, vagy rosszat jelentenek? Akit felírt Jopek, azzal mi lesz? Kezdek aggódni! Most mi lesz a klubbal? Vigasztaljatok meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #913 Dátum: 2009. Szeptember 03. - 14:52:40 » |
|
Tegnap volt egy midi talink Jopek kollégával. Átrendeztük az irodát , és beszéltünk a klub ügyeiről. Kösz a segítséget Jopek! Szivesen. Ahol tud segít... Ezek mennyire érintenek minket? Jót, vagy rosszat jelentenek? Akit felírt Jopek, azzal mi lesz? Kezdek aggódni! Most mi lesz a klubbal? Vigasztaljatok meg! Böki az oldalad, mi? Magamnak írtalak fel, majd egyszer jóvá teheted egy sörrel a "bűnödet"! (rendes klubtag)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #914 Dátum: 2009. Szeptember 03. - 14:54:06 » |
|
Tegnap volt egy midi talink Jopek kollégával. Átrendeztük az irodát , és beszéltünk a klub ügyeiről. Kösz a segítséget Jopek! Szivesen. Ahol tud segít... Ezek mennyire érintenek minket? Jót, vagy rosszat jelentenek? Akit felírt Jopek, azzal mi lesz? Kezdek aggódni! Most mi lesz a klubbal? Vigasztaljatok meg! Ezek jelenleg nem publikus információk. Aggódjatok csak, az általában jó hatással van a fegyelemre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|