ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #885 Dátum: 2009. Augusztus 30. - 16:12:00 » |
|
A mostani Lurdys talin újra felvetődött (Meatloaf ötlete volt!), hogy megint csinálhatnánk egy kirándulást a Rám szakadékba, és most a helyes irányba is kipróbálnánk az utat, nem úgy, mint a múltkor. Szóval, akit érdekel, az jelezze! Ha engem is szeretnétek elviselni, akkor itt megírom, hogy melyik szombatok jöhetnek szóba nálam. Tehát, szeptemberről van szó:12.-ike,19.-ike, és 26.-ika szabad nekem. Tehát lehet szavazni, és jelentkezni! Kérek új szavazási helyet a modiktól, köszönöm.
A mostani Lurdy házi talin elég jó sokan összejöttünk. Új arcokkal is megismerkedtünk, és reméljük nem ijesztettük el őket a klubtól végérvényesen. Mindenkinek, mindig nagyon örülünk! Persze a régiek is jöhetnének megint, igaz Weres?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #886 Dátum: 2009. Augusztus 30. - 16:17:29 » |
|
A mostani Lurdys talin újra felvetődött (Meatloaf ötlete volt!), hogy megint csinálhatnánk egy kirándulást a Rám szakadékba, és most a helyes irányba is kipróbálnánk az utat, nem úgy, mint a múltkor. Szóval, akit érdekel, az jelezze! Ha engem is szeretnétek elviselni, akkor itt megírom, hogy melyik szombatok jöhetnek szóba nálam. Tehát, szeptemberről van szó:12.-ike,19.-ike, és 26.-ika szabad nekem. Tehát lehet szavazni, és jelentkezni! Kérek új szavazási helyet a modiktól, köszönöm.
A mostani Lurdy házi talin elég jó sokan összejöttünk. Új arcokkal is megismerkedtünk, és reméljük nem ijesztettük el őket a klubtól végérvényesen. Mindenkinek, mindig nagyon örülünk! Persze a régiek is jöhetnének megint, igaz Weres?
Itt a szavazás. Jó így?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #887 Dátum: 2009. Augusztus 30. - 16:52:36 » |
|
Itt a szavazás. Jó így? Nem jó! Ha valakinek több dátum is jó, jelölhessen többet is be! Úgy, mint múltkor, és így nyer a legtöbbet kapott nap. Nekem például mindhárom jó, bejelölném mindegyiket, van akinek kettő jó, van akinek csak egy, a végén meg kijön a legtöbbet támogatott lehetőség. Kérlek, változtasd meg ilyenre! Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #888 Dátum: 2009. Augusztus 30. - 18:09:37 » |
|
Itt a szavazás. Jó így? Nem jó! Ha valakinek több dátum is jó, jelölhessen többet is be! Úgy, mint múltkor, és így nyer a legtöbbet kapott nap. Nekem például mindhárom jó, bejelölném mindegyiket, van akinek kettő jó, van akinek csak egy, a végén meg kijön a legtöbbet támogatott lehetőség. Kérlek, változtasd meg ilyenre! Köszi. Ja, és ne felejtsük el,hogy előtte egy hétig ne essen az eső,mert akkor járhatatlan lesz az út.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #889 Dátum: 2009. Augusztus 30. - 18:58:04 » |
|
Bánhatód, mert jó sokan voltunk!
Bánom, de ez meg nem várhatott. Reggel meg már 6- kor szedem szét újra. Legközelebb nálam tartunk talit! Lehet húst sütni, szerelni. Fakultatív program: fűnyírás, kertásás, stb... Nos, hát Cap, a fűtést elintéztem, ma már újra dög meleg lett. Az eső meg nálatok esett, kertben nem tudtál dolgozni, tehát a taliról feleslegesen maradtál távol. Fél évig sírsz, hogy hiányzik a csapat, erre szervezünk egyet gyorsan, és ki nem jön el? Na ki? Hát, Te, kedves fiam. Nem vettük jó néven a hiányzásod. Tényleg. Sünt nekem! Csak sajnos a törött füstcső nem várhatott.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #890 Dátum: 2009. Augusztus 30. - 20:03:34 » |
|
A lurdis minitali egy áldás volt a gépemnek.Mivel siettem kiűztem a lelkét és a chek lámpám kialudt gondolom e miatt.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #891 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 13:19:08 » |
|
Kik voltak ott, mert a listán nem szerepelt olyan sok kuptag?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #892 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 13:32:29 » |
|
Kik voltak ott, mert a listán nem szerepelt olyan sok kuptag? Ha jól számolom 11-en voltunk.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #893 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 13:32:58 » |
|
Hát kik is voltak ott? Hát gyűjtő fogalomként a rendes klubtagok! Volt a másik klubból a Viper, a külsőleg teljesen kész Nexiájával, egy másik srác szintén Nexiával, amit ő festett le, így lett az is egyedi. Volt két új tagunk: Streni, a feleségével, és Krisz, akinek elaludt a sárga lámpája, mert a klub már csodákra is képes. Ők voltak a HB-sek. No meg ott volt a vidékről is feljövő Diablo77, még Lacettivel, és sedannal, no meg az SW-sek, mint Meatloaf, Jani, Kripic, LadLac, Kakaos, és én. Nem volt ott, akit vártunk, de hiába: Cap, Weres, és a többiek- sajnos. De most gyertek majd először is a Rám szakadékba, most az igazi irányba is megpróbáljuk bejárni, majd pedig utána a Bagolyirtásra, a hosszú hétvégére!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #894 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 13:42:12 » |
|
Hát kik is voltak ott? Hát gyűjtő fogalomként a rendes klubtagok!
Téged is felírtalak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #895 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 13:54:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #896 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 14:10:45 » |
|
Hát kik is voltak ott? Hát gyűjtő fogalomként a rendes klubtagok! Volt a másik klubból a Viper, a külsőleg teljesen kész Nexiájával, egy másik srác szintén Nexiával, amit ő festett le, így lett az is egyedi. Volt két új tagunk: Streni, a feleségével, és Krisz, akinek elaludt a sárga lámpája, mert a klub már csodákra is képes. Ők voltak a HB-sek. No meg ott volt a vidékről is feljövő Diablo77, még Lacettivel, és sedannal, no meg az SW-sek, mint Meatloaf, Jani, Kripic, LadLac, Kakaos, és én. Nem volt ott, akit vártunk, de hiába: Cap, Weres, és a többiek- sajnos. De most gyertek majd először is a Rám szakadékba, most az igazi irányba is megpróbáljuk bejárni, majd pedig utána a Bagolyirtásra, a hosszú hétvégére! Ahhoz képest, hogy 4-en voltak felírva a listára érdekes a 11 autó. Na mindegy, nekem van alibim, Ringen voltam.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #897 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 14:25:27 » |
|
Hát kik is voltak ott? Hát gyűjtő fogalomként a rendes klubtagok! Volt a másik klubból a Viper, a külsőleg teljesen kész Nexiájával, egy másik srác szintén Nexiával, amit ő festett le, így lett az is egyedi. Volt két új tagunk: Streni, a feleségével, és Krisz, akinek elaludt a sárga lámpája, mert a klub már csodákra is képes. Ők voltak a HB-sek. No meg ott volt a vidékről is feljövő Diablo77, még Lacettivel, és sedannal, no meg az SW-sek, mint Meatloaf, Jani, Kripic, LadLac, Kakaos, és én. Nem volt ott, akit vártunk, de hiába: Cap, Weres, és a többiek- sajnos. De most gyertek majd először is a Rám szakadékba, most az igazi irányba is megpróbáljuk bejárni, majd pedig utána a Bagolyirtásra, a hosszú hétvégére! Ahhoz képest, hogy 4-en voltak felírva a listára érdekes a 11 autó. Na mindegy, nekem van alibim, Ringen voltam. Van alibid? Kit érdekel? Nem jöttél, és ennyi, szégyent hoztál a csapatra, mert Te reklamáltad, hogy mikor jövünk már össze, erre Te Cliókat nézel helyette. Hát ez meg ne történjen még egyszer! Irgum- burgum!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #898 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 16:01:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #899 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 16:56:41 » |
|
Szegény Jopek! Az igazság az, hogy a célkeresztben nem Te voltál, aki messze lakik, akinek szólt a beszólás, az a kettő, akik állandóan reklamáltak, és sírtak, hogy mikor lesz végre tali, vagy mindig távol vagyok, mikor ti taliztok, legyen akkor is amikor itthon vagyok. Szóval a Kapitány, és Weres a célzott személy... Jopek, Te rendes vagy, pláne akkor, ha el tudsz jönni a Rám szakadékba, és Bagolyirtásra is velünk! Persze családdal, hogy ne legyen kifogás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|