meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #765 Dátum: 2009. Július 17. - 12:21:42 » |
|
Jani! Weres! Diablo! Akkor holnap legyen-e tali, vagy nem? Én továbbra is ajánlom, hogy menjünk ki a telekre a jó levegőre, a viszonylagos hűsre. Ha meg még ki is akarnánk próbálni a Cruzét, akkor be kéne jelentkezni valamelyik legközelebbi Chevyshez. Ki nem próbálta még ki? Szóval jelentkezzetek, hogy mi legyen, én nyitott vagyok. Túl korán nem jó, mert a nejem reggel át kell vinnem Budára befőzni a barackot. Szóval várom válaszotokat! Esetleg másét is! Nekem sajna ez a hétvége nem jó.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #766 Dátum: 2009. Július 17. - 12:25:40 » |
|
Nekem még sem jó a szombat. Én meg nem merek menni, mert mindig kikapok APUtól, hogy nem tartom be a szabályokat. Én meg a páromtól kapnék, ha elmennék.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #767 Dátum: 2009. Július 17. - 13:26:36 » |
|
Jók vagytok mind! Egyik fél a párjától, a másik tőlem, a harmadik biztos a hétfejűtől, és így tovább. Így nehéz lesz összehozni egy kisebb talit is. Én mindenesetre felkínáltam a lehetőséget, nem rajtam múlt. Talán majd máskor, ha legyőzitek halálfélelmetek, akkor még össze is jöhetne egyszer. Cruze próba esetleg? Vagy hívjalak meg titeket párostól, sárkányostól ebédre a Gundelbe? Vagy egy wellness hétvégére? Jó lenne mi? Egy frászt, maradjatok otthon, csak ne gyűrjétek össze a szoknyákat!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #768 Dátum: 2009. Július 17. - 17:27:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #769 Dátum: 2009. Július 17. - 17:35:22 » |
|
Még ott tűkön ülsz, jobb lett volna, ha szépen hazaugrottál volna. Mi többen várunk Rád, Te meg egyedül minket. Így egyértelmű, hogy Neked kell jönnöd!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #770 Dátum: 2009. Július 17. - 20:08:51 » |
|
Jók vagytok mind! Egyik fél a párjától, a másik tőlem, a harmadik biztos a hétfejűtől, és így tovább. Így nehéz lesz összehozni egy kisebb talit is. Én mindenesetre felkínáltam a lehetőséget, nem rajtam múlt. Talán majd máskor, ha legyőzitek halálfélelmetek, akkor még össze is jöhetne egyszer. Cruze próba esetleg? Vagy hívjalak meg titeket párostól, sárkányostól ebédre a Gundelbe? Vagy egy wellness hétvégére? Jó lenne mi? Egy frászt, maradjatok otthon, csak ne gyűrjétek össze a szoknyákat! Vagy félnek, hogy befogod őket barackot befőzni!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #771 Dátum: 2009. Július 18. - 08:07:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #772 Dátum: 2009. Július 18. - 14:33:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #773 Dátum: 2009. Július 18. - 15:00:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #774 Dátum: 2009. Július 18. - 15:01:32 » |
|
Egyszer voltam már Rotterdamban, nekem tetszett, sőt egész Hollandia. Teljesen más világ, emberek stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #775 Dátum: 2009. Július 18. - 15:26:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #776 Dátum: 2009. Július 18. - 15:39:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #777 Dátum: 2009. Július 18. - 17:07:19 » |
|
Roppantul gyűlölök repülni...Tudom, Te tudnád élvezni...A különbségből inkább megvesszük az 1:18-as Lacetti SW-ket, még, ha Buick is a Chevynk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #778 Dátum: 2009. Július 18. - 17:19:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #779 Dátum: 2009. Július 18. - 20:46:35 » |
|
Roppantul gyűlölök repülni...Tudom, Te tudnád élvezni...A különbségből inkább megvesszük az 1:18-as Lacetti SW-ket, még, ha Buick is a Chevynk. Azért abban ne legyél biztos, hogy lacsival olcsóbb lenne.... De ha már talinál tartunk...Nemrég mentek el Kripicék, nagyon jót beszélgettünk!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|