ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #750 Dátum: 2009. Július 14. - 16:26:59 » |
|
Látod, Én próbáltam a Lurdy talit is, de senki... Biztos mindenki nyaral a wellness-ben... De Veled azért szoktunk minitalizni rendszeresen. Holnap jön az amerikai elnök druszája, ne feledd! (Barack!) Pénteken meg tényleg bringázhatnánk végre, szabadulj el egy kicsit! Telekre is kijönnél valamikor? Ott jó a levegő, és hűvösebb is van, mint itt a beton- dzsungelben. Gondolkozz az ajánlatomon!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #751 Dátum: 2009. Július 14. - 16:32:11 » |
|
Szombaton ráérek, csinálhatunk egy talit valahol.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 14. - 16:44:38 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #752 Dátum: 2009. Július 14. - 16:32:59 » |
|
Látod, Én próbáltam a Lurdy talit is, de senki... Biztos mindenki nyaral a wellness-ben... De Veled azért szoktunk minitalizni rendszeresen. Holnap jön az amerikai elnök druszája, ne feledd! (Barack!) Pénteken meg tényleg bringázhatnánk végre, szabadulj el egy kicsit! Telekre is kijönnél valamikor? Ott jó a levegő, és hűvösebb is van, mint itt a beton- dzsungelben. Gondolkozz az ajánlatomon! Holnapi obama project ok. Időpontot lehet tudni? A többi sajna várat magára, nagymamázás van a 7n Jázminnal szinte mindig...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #753 Dátum: 2009. Július 14. - 16:47:53 » |
|
Kimehetünk a telekre, Remeteszőlősre, ami 16 km csak. Erdő, séta, mindezt a kis hölggyel is lehet. Meatloaf is volt már ott. Vagy, ha van más ötleted, vezesd elő! Esetleg belefér egy Cruze próba is, ha gondolod... Más esetleg? Esetleg még valaki?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #754 Dátum: 2009. Július 14. - 18:27:31 » |
|
Kimehetünk a telekre, Remeteszőlősre, ami 16 km csak. Erdő, séta, mindezt a kis hölggyel is lehet. Meatloaf is volt már ott. Vagy, ha van más ötleted, vezesd elő! Esetleg belefér egy Cruze próba is, ha gondolod... Más esetleg? Esetleg még valaki? Gyertek hozzánk! Van itt is kert, lehet kertészkedni, sétálni, meg füvet nyírni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #756 Dátum: 2009. Július 14. - 18:33:09 » |
|
Kimehetünk a telekre, Remeteszőlősre, ami 16 km csak. Erdő, séta, mindezt a kis hölggyel is lehet. Meatloaf is volt már ott. Vagy, ha van más ötleted, vezesd elő! Esetleg belefér egy Cruze próba is, ha gondolod... Más esetleg? Esetleg még valaki? A kis hölgy vasárnapig nyaral a nagymamánál. Cruze próba nem hangzik rosszul.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #757 Dátum: 2009. Július 14. - 18:33:59 » |
|
Na Jani már írja is a "beszólást"... Ez most nem jött be!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #758 Dátum: 2009. Július 14. - 18:35:27 » |
|
Na Jani már írja is a "beszólást"... Ez most nem jött be! Kellemesen csalódtam... Na de térjünk vissza a találkozószervezéshez: akkor ki hova?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #759 Dátum: 2009. Július 14. - 21:39:35 » |
|
Kimehetünk a telekre, Remeteszőlősre, ami 16 km csak. Erdő, séta, mindezt a kis hölggyel is lehet. Meatloaf is volt már ott. Vagy, ha van más ötleted, vezesd elő! Esetleg belefér egy Cruze próba is, ha gondolod... Más esetleg? Esetleg még valaki? Elvileg szombat nekem is okés.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #760 Dátum: 2009. Július 14. - 21:45:51 » |
|
Kimehetünk a telekre, Remeteszőlősre, ami 16 km csak. Erdő, séta, mindezt a kis hölggyel is lehet. Meatloaf is volt már ott. Vagy, ha van más ötleted, vezesd elő! Esetleg belefér egy Cruze próba is, ha gondolod... Más esetleg? Esetleg még valaki? Elvileg szombat nekem is okés. Szombaton én is ráérek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #761 Dátum: 2009. Július 15. - 20:27:53 » |
|
Akkor szombaton szívesen látlak titeket a remeteszőlősi tanyánkon. Jó a levegő, sok a fa, és az erdő mellett lakni ugyan rossz, de most nem fogunk fát hasogatni, így jó lesz. Mit szóltok hozzá? Jöttök? A részleteket még megbeszéljük, ha oké a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #762 Dátum: 2009. Július 17. - 09:32:56 » |
|
Jani! Weres! Diablo! Akkor holnap legyen-e tali, vagy nem? Én továbbra is ajánlom, hogy menjünk ki a telekre a jó levegőre, a viszonylagos hűsre. Ha meg még ki is akarnánk próbálni a Cruzét, akkor be kéne jelentkezni valamelyik legközelebbi Chevyshez. Ki nem próbálta még ki? Szóval jelentkezzetek, hogy mi legyen, én nyitott vagyok. Túl korán nem jó, mert a nejem reggel át kell vinnem Budára befőzni a barackot. Szóval várom válaszotokat! Esetleg másét is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #763 Dátum: 2009. Július 17. - 10:03:09 » |
|
Nekem még sem jó a szombat.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #764 Dátum: 2009. Július 17. - 12:14:12 » |
|
Nekem még sem jó a szombat. Én meg nem merek menni, mert mindig kikapok APUtól, hogy nem tartom be a szabályokat.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|