WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #690 Dátum: 2009. Június 17. - 07:10:08 » |
|
Tavaly nagyobb volt az érdeklődés Brno iránt. Nincs olyan messze, hogy ne legyen kedvetek jönni. Hát még az én részvételem se biztos, bár nagyon szeretnék menni. Egyébként jegy van már vagy helyszínen is lehet venni? Megérdeklődtem, hogy helyszínen is max 5000 ft-re jön ki a jegy, 20 euro alatt. És elővételben már elfogyott állítólag. És ti hányan vagytok a kocsiban? eddig 5-en 6-an, majd szombaton lesz végleges döntés
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #691 Dátum: 2009. Június 18. - 05:32:28 » |
|
27-én lesz a kapcsolat koncert. Az idei fellépő a Simply Red. http://www.t-mobile.hu/t-mobile/zene/kapcsolatÉn megpróbálok kimenni rá (a tavalyi Santana is kellemes volt ). Tervezi esetleg valaki más is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #692 Dátum: 2009. Június 19. - 16:53:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #693 Dátum: 2009. Június 20. - 13:22:13 » |
|
Haho! Szerdától szabad vagyok ebben a hónapban. Valakinek valami jó ötlete? Ki ér rá? Kinek van közben szabadnapja? Ki munkanélküli? Ki szabotál? Nos?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #694 Dátum: 2009. Június 23. - 13:30:15 » |
|
Haho! Szerdától szabad vagyok ebben a hónapban. Valakinek valami jó ötlete? Ki ér rá? Kinek van közben szabadnapja? Ki munkanélküli? Ki szabotál? Nos? 24-25-én Rotterdamban vagyunk. Kiugrasz?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #695 Dátum: 2009. Június 23. - 13:46:53 » |
|
Haho! Szerdától szabad vagyok ebben a hónapban. Valakinek valami jó ötlete? Ki ér rá? Kinek van közben szabadnapja? Ki munkanélküli? Ki szabotál? Nos? 24-25-én Rotterdamban vagyunk. Kiugrasz? Sokba kerülne az a klubunknak! Rotterdamban wellnessezni Apunak? Hmmmmmmmm.....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #696 Dátum: 2009. Június 23. - 14:05:32 » |
|
Haho! Szerdától szabad vagyok ebben a hónapban. Valakinek valami jó ötlete? Ki ér rá? Kinek van közben szabadnapja? Ki munkanélküli? Ki szabotál? Nos? 24-25-én Rotterdamban vagyunk. Kiugrasz? Sokba kerülne az a klubunknak! Rotterdamban wellnessezni Apunak? Hmmmmmmmm..... Hogy ezért mit kapsz majd Aputól! És becsszóra hidd el, ez itt messze nem wellness.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #698 Dátum: 2009. Június 23. - 14:46:03 » |
|
Ma este kb. 7-től megtalálható vagyok a Puskás Ferenc stadionban! Black Celebration, Tonight!! Te fizetsz azért, hogy elázzál?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #700 Dátum: 2009. Június 23. - 14:51:13 » |
|
NEM LESZ ESŐ!!!! Remélem igazad lesz!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #701 Dátum: 2009. Június 23. - 18:06:05 » |
|
NEM LESZ ESŐ!!!! Remélem igazad lesz! A kollégám is ment. Egyébként hol süt a nap?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ati0128
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #702 Dátum: 2009. Június 23. - 20:15:06 » |
|
NEM LESZ ESŐ!!!! Remélem igazad lesz! A kollégám is ment. Egyébként hol süt a nap? A felhők felett biztosan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #703 Dátum: 2009. Június 23. - 21:07:18 » |
|
NEM LESZ ESŐ!!!! Remélem igazad lesz! A kollégám is ment. Egyébként hol süt a nap? A felhők felett biztosan A Generál, és Révész Sanyi barátom meg is énekelték, hogy: "Felhők fölött mindig kék az ég".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #704 Dátum: 2009. Június 23. - 21:56:26 » |
|
Haho! Szerdától szabad vagyok ebben a hónapban. Valakinek valami jó ötlete? Ki ér rá? Kinek van közben szabadnapja? Ki munkanélküli? Ki szabotál? Nos? 24-25-én Rotterdamban vagyunk. Kiugrasz? Sokba kerülne az a klubunknak! Rotterdamban wellnessezni Apunak? Hmmmmmmmm..... Meg van a klub gonosza: nem más, mint az irigy kutya, illetve irigy hal(l) Cápa, aki mindent elkövet azért, hogy a klub ne szponzorálja a wellness napjaimat, akár itthon, akár külhonban szeretném eltölteni. Így most kiszúrok vele, és hozzájuk utazom Keszthelyre, megnézni a modell vasút kiállítást. Rotterdám ejtve, hajrá Keszthely! Cápa várj, jövök!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|