WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #675 Dátum: 2009. Június 04. - 11:49:35 » |
|
Hétfőn jó nektek? Úgysem kell dolgozni.  Ha nem esik, a telken leszünk. Majd máskor talán jobb lesz. Péntek koradélután esetleg? Remélem nélkülem nem kezdtetek bele a mókába.  Weres, és LadLac! Nekem jó a péntek délután. 13-tól itthon leszek, bekapok valamit, és már csinálhatjuk is. Kinek mikor lenne jó? Fél 2-től estig ráérek, a pontosítást beszéljétek meg egymással, én meg várom az eredményt. LadLac! Rajtad múlik a dolog! Segíts nekünk!  Megpróbálok lelépni a melóból, de nem merem 100%-ra megígérni... /13 órakor tuti nem jó, de esetleg fél 3 körül.../ ... de törexem rá...  Nekem okés a fél3-3 körül, mert 12-ig dolgozom. Aztán ki kell szednem a Bubit az ágyból pisikakira, visszatenni és mehetek is. 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #676 Dátum: 2009. Június 04. - 13:01:18 » |
|
Hétfőn jó nektek? Úgysem kell dolgozni.  Ha nem esik, a telken leszünk. Majd máskor talán jobb lesz. Péntek koradélután esetleg? Remélem nélkülem nem kezdtetek bele a mókába.  Weres, és LadLac! Nekem jó a péntek délután. 13-tól itthon leszek, bekapok valamit, és már csinálhatjuk is. Kinek mikor lenne jó? Fél 2-től estig ráérek, a pontosítást beszéljétek meg egymással, én meg várom az eredményt. LadLac! Rajtad múlik a dolog! Segíts nekünk!  Megpróbálok lelépni a melóból, de nem merem 100%-ra megígérni... /13 órakor tuti nem jó, de esetleg fél 3 körül.../ ... de törexem rá...  Nekem okés a fél3-3 körül, mert 12-ig dolgozom. Aztán ki kell szednem a Bubit az ágyból pisikakira, visszatenni és mehetek is.  Akkor minitali, miniszereléssel holnap! Itt találkozunk nálunk, bevárjuk a Főszerelőt.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #677 Dátum: 2009. Június 04. - 14:57:33 » |
|
Akkor minitali, miniszereléssel holnap! Itt találkozunk nálunk, bevárjuk a Főszerelőt.
Ha ráérek holnap, akkor megyek én is.  Ezt nem fenyegetésnek szántam! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #678 Dátum: 2009. Június 04. - 15:36:31 » |
|
Akkor minitali, miniszereléssel holnap! Itt találkozunk nálunk, bevárjuk a Főszerelőt.
Ha ráérek holnap, akkor megyek én is.  Ezt nem fenyegetésnek szántam!  Jajjdejólenne! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #679 Dátum: 2009. Június 04. - 17:58:17 » |
|
Ha ráérek holnap, akkor megyek én is.  Ezt nem fenyegetésnek szántam!  Akkor már nem is mini, hanem miditali lesz! Örülök, hogy jöttök! Fél kettőtől jöhettek, addigra túl leszek az ebéden, ha lesz, és a kávézást együtt tehetjük már meg! Hurrá! Azért valamit (!) hozzatok nekem!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #680 Dátum: 2009. Június 04. - 20:49:42 » |
|
3-nál korában nem érek oda.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #681 Dátum: 2009. Június 04. - 21:01:26 » |
|
A garázsnál szerelünk majd kávé után?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #682 Dátum: 2009. Június 05. - 09:39:38 » |
|
Azért valamit (!) hozzatok nekem!
Ja már értem mire gondolsz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #683 Dátum: 2009. Június 05. - 17:34:43 » |
|
Megtörtént a miditali! LadLac, Jani, Weres, Zsolttal, és jómagam voltunk jelen. Egy kis pollenszűrő csere, porszívózás, klíma tisztítás volt a munka, és persze közben azért beszélgettünk is, mint mindig. Jó volt újra találkozni, már jöttek az elvonási tünetek. Bár a múlt szombaton is volt miditali, Kripicéknél, LadLac teljes családdal, és mi részleges létszámmal pusztítottunk el minden embernek valót. Szuper volt, köszönjük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #684 Dátum: 2009. Június 07. - 21:07:12 » |
|
Köszönöm szépen még egyszer a tanulságos szerelőtalit és a segítséget és a beavatást! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #685 Dátum: 2009. Június 11. - 11:12:30 » |
|
Kirándulás a WTCC Cseh Nagydíjára! 2009 Június 21 Brno 1. weres + 2-3 fő 2. kabe-diablo még nem tudja hányan jön 3. 4. 5. 6.
Kissé leapadt a létszám odaát. Egyébként 346 km és kb 3 és fél óra az út, szinte autópálya végig.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 12. - 08:44:15 írta WERES »
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #686 Dátum: 2009. Június 16. - 08:21:44 » |
|
Tavaly nagyobb volt az érdeklődés Brno iránt. Nincs olyan messze, hogy ne legyen kedvetek jönni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #687 Dátum: 2009. Június 16. - 12:33:07 » |
|
Tavaly nagyobb volt az érdeklődés Brno iránt. Nincs olyan messze, hogy ne legyen kedvetek jönni.  Hát még az én részvételem se biztos, bár nagyon szeretnék menni. Egyébként jegy van már vagy helyszínen is lehet venni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #688 Dátum: 2009. Június 16. - 18:30:33 » |
|
Tavaly nagyobb volt az érdeklődés Brno iránt. Nincs olyan messze, hogy ne legyen kedvetek jönni.  Hát még az én részvételem se biztos, bár nagyon szeretnék menni. Egyébként jegy van már vagy helyszínen is lehet venni? Megérdeklődtem, hogy helyszínen is max 5000 ft-re jön ki a jegy, 20 euro alatt. És elővételben már elfogyott állítólag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #689 Dátum: 2009. Június 16. - 18:38:52 » |
|
Tavaly nagyobb volt az érdeklődés Brno iránt. Nincs olyan messze, hogy ne legyen kedvetek jönni.  Hát még az én részvételem se biztos, bár nagyon szeretnék menni. Egyébként jegy van már vagy helyszínen is lehet venni? Megérdeklődtem, hogy helyszínen is max 5000 ft-re jön ki a jegy, 20 euro alatt. És elővételben már elfogyott állítólag. És ti hányan vagytok a kocsiban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|