cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #630 Dátum: 2009. Május 10. - 22:13:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #631 Dátum: 2009. Május 11. - 08:16:47 » |
|
Jelentem, új korszak kezdődött, ezután nem hagyok ki egyetlen talit sem, amely (nekem) nem a világ végén lesz!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #632 Dátum: 2009. Május 11. - 12:28:11 » |
|
Jelentem, új korszak kezdődött, ezután nem hagyok ki egyetlen talit sem, amely (nekem) nem a világ végén lesz!
Csak nem a tied a lottó 5-ös?Gidy nekünk azt ígérte,ha megnyeri,akkor vesz nekünk egy cruzet .Ez nállad is áll?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #633 Dátum: 2009. Május 11. - 12:55:25 » |
|
Május 16, Veszprém...!!!! (Csak, hogy szavadon fogjalak... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #634 Dátum: 2009. Május 11. - 18:22:06 » |
|
Csak nem a tied a lottó 5-ös?Gidy nekünk azt ígérte,ha megnyeri,akkor vesz nekünk egy cruzet .Ez nállad is áll? Most nem az enyém lett, de ha úgy lesz, természetesen állom a Cruze-t! Május 16, Veszprém...!!!! (Csak, hogy szavadon fogjalak... ) Huha! Ez most még nagyon hirtelen van! Tudom, nincs kifogás... Na, a következõ tuti!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 11. - 18:24:12 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #635 Dátum: 2009. Május 20. - 19:12:04 » |
|
A Chevy Klubnál elkezdődött egy szerveződés az ügyben, hogy kimenjünk a brno-i WTCC versenyre. Én 2 éve voltam, most is szivesen mennék. Ha esetleg van valakinek kedve menni/jönni: http://forum.chevyklub.hu/index.php?topic=1256.0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #636 Dátum: 2009. Május 21. - 13:55:00 » |
|
Akkor szerintem ide lehetne gyűjteni az igényeket, hogy ki szeretne menni Erdélybe. Ha lesz konkrét igény és elképzelés, akkor nyitunk neki egy topicot és pontosítunk, hogy mikor, ki, hogyan, stb.
Bennem azért jól felpiszkált valamit ez az Erdély-kérdés, mert egy jó kis társasággal még ilyen hosszú utat is bevállalnék ha olcsón meg lehetne oldani. (Ugyebár nekem majd egy ezres lenne az odaút) Gidy! Lehetne többet megtudni a szállásokról? Mondjuk arról, ahol Ti voltatok. Már nekem is megfordult a fejemben, hogy lehetne egy-két nagy házat kivenni pár éjszakára, amiben van pár szoba, egy-két fürdőszoba és elférne a társaság. Sógoromék úgy szoktak menni, hogy volt egy -látnivalók szempontjából relatív központos helyen- helyük, ahonnan minden nap más irányba mentek kirándulni. Gyakorlatilag az általad említett helyeket keresték fel + még terepjárókkal felvitték őket Hargitára (asszem az a hegy volt ott).
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #637 Dátum: 2009. Május 21. - 14:24:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #638 Dátum: 2009. Május 21. - 14:26:34 » |
|
Én spec még nagyon kíváncsi lennék a parajdi sóbányára! Állítólag buszok visznek le a hegy belsejébe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #639 Dátum: 2009. Május 21. - 14:53:57 » |
|
Ki szeretne menni Erdélybe?
1. Jani 2. 3. 4. 5. 6.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #640 Dátum: 2009. Május 21. - 14:55:17 » |
|
1. Jani 2. Diablo 3. 4. 5. 6.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #641 Dátum: 2009. Május 21. - 15:09:46 » |
|
Én úgy gondoltam, hogy jövőre kellene szervezni ezt az Erdélyi kirándulást.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #642 Dátum: 2009. Május 21. - 16:12:15 » |
|
Én spec még nagyon kíváncsi lennék a parajdi sóbányára! Állítólag buszok visznek le a hegy belsejébe.
Ez így van! Nem semmi élmény azt megmondom!Gidy Apu alélne a gyönyörűségtől, hogy ilyen szakadt buszok még mennek. Na és nem is akár hogy. Azon a bányavágaton kb. 60-nal. Kegyetlen!!!!!A fal olyan közel mindkét oldalon, hogy nem mernék a fal és a busz közé állni.Lent a "bányában" is eszméletlen dolgok vannak. Komplett kézilabda pálya, templom, játszótér stb. Fantasztikus hely!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #643 Dátum: 2009. Május 21. - 16:14:04 » |
|
1. Jani 2. Diablo 3. Én is 4. 5. 6.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #644 Dátum: 2009. Május 21. - 16:31:24 » |
|
1. Jani 2. Diablo 3. Mostnemtom 4. cápaFeri 5. 6.
Én is "szeretnék", de még nem tudom, hogy anyagilag összejön-e? Na majd meglátjuk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|