cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #600 Dátum: 2009. április 27. - 11:39:13 » |
|
Kéretik visszatérni a topic témájához!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #601 Dátum: 2009. április 28. - 14:22:17 » |
|
Ma meglátogatott CDX cartárs. Megittunk közösen egy kávét, beszélgettünk, mert erre is jó ez a klub! Más: májusban a következő hétvégi szabadnapjaimon túrázhatnánk: 9.-10. ami szabad hétvége, illetve, akinek vannak hétköznapi üres napjai, azoknak: 8.,11.,20.,25.,27.,28. Ezekből lehet túrázni menni, biciklizni (LadLac!), Cruzét próbálni, vagy csak sétálni a Városligetben, egy kis dumaparti keretében. Ha van érdeklödő, lehet hozzászólni. Magán jellegű ötlet esetén, lehet privátot dobni. Ne dolgozzatok állandóan!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #602 Dátum: 2009. április 28. - 18:48:11 » |
|
Ma meglátogatott CDX cartárs. Megittunk közösen egy kávét, beszélgettünk, mert erre is jó ez a klub! Más: májusban a következő hétvégi szabadnapjaimon túrázhatnánk: 9.-10. ami szabad hétvége, illetve, akinek vannak hétköznapi üres napjai, azoknak: 8.,11.,20.,25.,27.,28. Ezekből lehet túrázni menni, biciklizni (LadLac!), Cruzét próbálni, vagy csak sétálni a Városligetben, egy kis dumaparti keretében. Ha van érdeklödő, lehet hozzászólni. Magán jellegű ötlet esetén, lehet privátot dobni. Ne dolgozzatok állandóan! 9-10.-én valamelyik nap én benne vagyok egy túrában megint(esetleg megmászhatnánk a Mount-Everestet).
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #603 Dátum: 2009. április 28. - 19:44:03 » |
|
Ma meglátogatott CDX cartárs. Megittunk közösen egy kávét, beszélgettünk, mert erre is jó ez a klub! Más: májusban a következő hétvégi szabadnapjaimon túrázhatnánk: 9.-10. ami szabad hétvége, illetve, akinek vannak hétköznapi üres napjai, azoknak: 8.,11.,20.,25.,27.,28. Ezekből lehet túrázni menni, biciklizni (LadLac!), Cruzét próbálni, vagy csak sétálni a Városligetben, egy kis dumaparti keretében. Ha van érdeklödő, lehet hozzászólni. Magán jellegű ötlet esetén, lehet privátot dobni. Ne dolgozzatok állandóan! 9-10.-én valamelyik nap én benne vagyok egy túrában megint(esetleg megmászhatnánk a Mount-Everestet). Oké, még megbeszéljük. Esetleg még összeegyeztetem a családdal, és úgy most már kibővítve mehetnénk. Még visszatérünk rá, de megcsináljuk! Várj, Everest! Sportos cartársak! Kit érdekel még az ötlet? Lehet jelentkezni! Meatloaf! Privit küldök!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #604 Dátum: 2009. április 29. - 17:12:56 » |
|
kapos ujlakra jön valaki javascript:void(0); Meglepődött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #605 Dátum: 2009. április 29. - 17:57:46 » |
|
WERES, Jani, Kamikaze, Krisz és jómagam (a lista szerint, bocs ha valakit kihagytam). Már izgul az egész család.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #606 Dátum: 2009. április 29. - 18:02:47 » |
|
WERES, Jani, Kamikaze, Krisz és jómagam (a lista szerint, bocs ha valakit kihagytam). Már izgul az egész család. Igen engem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #607 Dátum: 2009. április 29. - 18:06:08 » |
|
WERES, Jani, Kamikaze, Krisz és jómagam (a lista szerint, bocs ha valakit kihagytam). Már izgul az egész család. Igen engem! Bocsi, igazad van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #608 Dátum: 2009. április 29. - 19:45:07 » |
|
WERES, Jani, Kamikaze, Krisz és jómagam (a lista szerint, bocs ha valakit kihagytam). Már izgul az egész család. Igen engem! Bocsi, igazad van. Na ja... pont a szervezőt! Ez olyan, mint amikor a nyuszika nem tudja kinyitni a boltot a sok tülekedő vásárlótól...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #609 Dátum: 2009. április 30. - 09:04:32 » |
|
WERES, Jani, Kamikaze, Krisz és jómagam (a lista szerint, bocs ha valakit kihagytam). Már izgul az egész család. Igen engem! Bocsi, igazad van. Na ja... pont a szervezőt! Ez olyan, mint amikor a nyuszika nem tudja kinyitni a boltot a sok tülekedő vásárlótól... Épp ezért maradhatott ki, mert neki nem kell utaznia sokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #610 Dátum: 2009. Május 03. - 17:26:29 » |
|
kapóson volt valaki ,? ÉLMÉNY ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #611 Dátum: 2009. Május 03. - 19:04:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #612 Dátum: 2009. Május 03. - 19:24:54 » |
|
Kik voltak ott közülünk? Hányan voltatok összesen? Fényképek készültek? Várjuk e részletes beszámolókat is ám! Más: májusban több napon leszek szabad, sőt egyszerre lesz 2-3, vagy 3-4 nap is szabad. Nos, ki az aki ellát néhány napig, Na ki akar megunni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #613 Dátum: 2009. Május 03. - 19:36:03 » |
|
WERES ill JANI cartársal találkoztam DIABLO77 cartársal ha találkoztam ÉN KÉREK ELNÉZÉST övele elötte nem találkoztam igy nem ismertem meg BOCSI, képet jómagam nem csináltam de szerintem egyikünk sem ,voltak SZLOVÁKIÁBOL 2 autoval de a legmeszebröl jövö aszem NYIREGYHÁZA környékéröl jöt. KB 40 gépjármü volt felelhetö a talin de nem szeretnék mindent elmondani hagyok teret a többieknek.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #614 Dátum: 2009. Május 03. - 20:18:37 » |
|
WERES ill JANI cartársal találkoztam DIABLO77 cartársal ha találkoztam ÉN KÉREK ELNÉZÉST övele elötte nem találkoztam igy nem ismertem meg BOCSI, képet jómagam nem csináltam de szerintem egyikünk sem ,voltak SZLOVÁKIÁBOL 2 autoval de a legmeszebröl jövö aszem NYIREGYHÁZA környékéröl jöt. KB 40 gépjármü volt felelhetö a talin de nem szeretnék mindent elmondani hagyok teret a többieknek. Igen találkoztál velem, ott álltam melletted a reptéren is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|