ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #585 Dátum: 2009. április 25. - 06:08:13 » |
|
Én megyek. És jönnek még a Chevyklubból ketten a párjukkal, azaz 4-en. A Cora parkolóban a szokott helyen, közel a felüljáróhoz, a szokott időben fél9-9 között várjuk a túrázókat, nagy szeretettel! Fontos a megfelelő szerelés, nem árt a váltó cipő, zokni sem! Meatloaf, Jani, és én jelentkeztünk, de még remélhetőleg mások is jönnek még! Plusz a Chevysek, így már nem kell félnünk a magánytól! Legyen jó idő, és lesz! Athee? LadLac? LadLac-ék kihagyják, Pindur-pandúrral még nem túrázunk... Jó dagonyázást a résztvevőknek! Ez jogos, és érthető! A család az első! Van egy hírem a számotokra, amikor túra után újra itt leszek a fórumon, akkor privizünk, illetve telcsizünk. Nem rossz a hír, de addig furdaljon, ha már ma nem talizhatunk. Én megyek hamarosan, hiszen én találtam ki. Csaba még nem döntött, hogy jön-e, de a többieknek sajnos más dolga akadt. Ilus, és Kata egy- egy esküvőn képviseli családunkat, Tomi meg Hollandiában van az egyetemmel, lehet, hogy ottmarad az Ajaxnál? Mert ez egy sport utazás. A beszámolóval még ma jövök.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 25. - 20:28:36 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #586 Dátum: 2009. április 25. - 16:30:04 » |
|
Megtörtént a Dömös, Rám- szakadékos kirándulós tali. A Chevy Klubból két pár jött velünk, tőlünk az igazi sportemberek, és főtalizok jöttek el. Szóval Jani, Meatloaf, és a fő navigátor jómagam. Szóval egy kicsit elszúrtam a dolgot, de így is jól sikerült a kirándulás. Igaz fordítva mentünk a tervezetthez képest, de így is gyönyörű volt az út. Szóval Lukács árkon fel, Rám szakadékon le. Hát jó sport volt, mert gyalogoltunk vagy 4 órát, és nem vízszintes, és nem könnyű terepen. Meatloaf csinált elég sok fotót, majd felteszi, és akkor kedvet kaphattok a következő kirándulásokra is. Ez a túra tényleg nem kis gyerekkel ajánlott, de iskolásoknak már jó, és nagyon szép. Mint mindig, most is jól éreztük magunkat a szép időben, jó levegőn, kellemes mozgás közben, és főleg jó társaságban. Talán már említettem, hogy jó csapat vagyunk! Kell a mozgás, kell a jó idő, levegő, de a leginkább, hogy ezt baráti társaságban kövessük el, és Lacettivel menjünk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #587 Dátum: 2009. április 25. - 16:39:31 » |
|
A tali, nagyon jól sikerül, jót kirándultunk. Gidy volt a vezetőnk, ő mutatta az a helyes irányt , nehogy eltévedjünk. Csináltam egy pár képet, de sajnos csak telefonnal. Így nem valami jók, de a semminél azért több. http://kep.tar.hu/jansi/50634638#2
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #588 Dátum: 2009. április 25. - 16:53:49 » |
|
Köszi Jani! Jók lettek a képek! Így látva a szép tájat, talán máskor jóval többen leszünk az ilyen kirándulós talin. Meatloaf! A Te képeidet is várjuk! Chevysek! Rendben megérkeztetek? Nem győztünk várni rátok a végén, a szakadéknál, és a kocsiknál is sokat vártunk. Persze, ti fiatalok vagytok, biztosan még elmentetek Dobogókőre is, mert ez kevés volt nektek. Gyertek máskor is! Együtt elszúrni az útirányt még jobban esik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #589 Dátum: 2009. április 25. - 17:02:52 » |
|
Belenéztem a naptáramba, a jövő hetet lestem meg. Hétfőn szabad leszek! Ki jön velem? Hová menjünk? Lehet jelentkezni! Volna kedvem folytatni a sportos életmódot. Vagy esetleg bringázni? Ne hagyjatok ellustulni, jelentkezzetek, és menjünk valahová! Ja, és hazafelé kiosztottam még néhány szórólapot, hogy nyugodtan tudjak majd aludni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 25. - 17:04:51 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #590 Dátum: 2009. április 25. - 19:15:28 » |
|
Hát mi SALGOTARJÁNT látogatjuk meg (nagymama) bringával picit mesze lenne, de majd figyelek az uton hát ha látok K.tagot bringával vagy anélkül
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #591 Dátum: 2009. április 25. - 20:24:53 » |
|
Én megyek. És jönnek még a Chevyklubból ketten a párjukkal, azaz 4-en. A Cora parkolóban a szokott helyen, közel a felüljáróhoz, a szokott időben fél9-9 között várjuk a túrázókat, nagy szeretettel! Fontos a megfelelő szerelés, nem árt a váltó cipő, zokni sem! Meatloaf, Jani, és én jelentkeztünk, de még remélhetőleg mások is jönnek még! Plusz a Chevysek, így már nem kell félnünk a magánytól! Legyen jó idő, és lesz! Athee? LadLac? LadLac-ék kihagyják, Pindur-pandúrral még nem túrázunk... Jó dagonyázást a résztvevőknek! Ez jogos, és érthető! A család az első! Van egy hírem a számotokra, amikor túra után újra itt leszek a fórumon, akkor privizünk, illetve telcsizünk. Nem rossz a hír, de addig furdaljon, ha már ma nem talizhatunk. Én megyek hamarosan, hiszen én találtam ki. Csaba még nem döntött, hogy jön-e, de a többieknek sajnos más dolga akadt. Ilus, és Kata egy- egy esküvőn képviseli családunkat, Tomi meg Hollandiában van az egyetemmel, lehet, hogy ottmarad az Ajaxnál? Mert ez egy sport utazás. A beszámolóval még ma jövök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #592 Dátum: 2009. április 26. - 07:52:33 » |
|
A tali, nagyon jól sikerül, jót kirándultunk. Gidy volt a vezetőnk, ő mutatta az a helyes irányt , nehogy eltévedjünk. Csináltam egy pár képet, de sajnos csak telefonnal. Így nem valami jók, de a semminél azért több. http://kep.tar.hu/jansi/50634638#2Jó volt a kirándulás tegnap,van is izomlázam a sok mászástól.Szerintem mi jó irányba mentünk,annak a sokszáz embernek volt rossz a vezetőjük,akik szembe jöttek .A képeket ma felrakom.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #593 Dátum: 2009. április 26. - 09:56:22 » |
|
Belenéztem a naptáramba, a jövő hetet lestem meg. Hétfőn szabad leszek! Ki jön velem? Hová menjünk? Lehet jelentkezni! Volna kedvem folytatni a sportos életmódot. Vagy esetleg bringázni? Ne hagyjatok ellustulni, jelentkezzetek, és menjünk valahová! Ja, és hazafelé kiosztottam még néhány szórólapot, hogy nyugodtan tudjak majd aludni. Én holnap reggel 7 körül kezdek a Rudiéknál nem feleségem ősfiatjával, mert a ventili nem szeret bekapcsolódni, a 130 fokos víz meg nem süti.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #594 Dátum: 2009. április 26. - 13:16:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #595 Dátum: 2009. április 26. - 19:32:31 » |
|
Meatloaf! Neked is köszi, hogy felraktad a képeket. Gondolom így más is kedvet kap majd, hogy eljöjjön ide valamikor, és arra is, hogy ha lehet mindig jöjjön a talikra, a kirándulásokra. Nem kell mindig szerelni, bütykölni ezeket a jó autókat, élvezni kell a természetet is, no meg a barátságokat is, mert a személyes kapcsolatokat azért nem pótolja a fórum, bár mennyire is ide vagyunk sokszor ragadva. Kedden lesz májusi beosztásom, akkor esetleg szervezhetek újabb túrákat, ha lesz rá igény. A résztvevőktől függ, hogy milyen nehézségű legyen. A Rám szakadék nem kisgyerekes túra, de van még bőven olyan is, ahová mindenki tud jönni, még Jázmin is! Más: Hazafelé benéztem a Gombosékhoz, és mit láttam, na mit? Gyönyörű piros Cruzét! Holnap ki szabad? Vagy valamelyik délután? Megyünk? Menjünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #596 Dátum: 2009. április 26. - 19:38:31 » |
|
Meatloaf! Neked is köszi, hogy felraktad a képeket. Gondolom így más is kedvet kap majd, hogy eljöjjön ide valamikor, és arra is, hogy ha lehet mindig jöjjön a talikra, a kirándulásokra. Nem kell mindig szerelni, bütykölni ezeket a jó autókat, élvezni kell a természetet is, no meg a barátságokat is, mert a személyes kapcsolatokat azért nem pótolja a fórum, bár mennyire is ide vagyunk sokszor ragadva. Kedden lesz májusi beosztásom, akkor esetleg szervezhetek újabb túrákat, ha lesz rá igény. A résztvevőktől függ, hogy milyen nehézségű legyen. A Rám szakadék nem kisgyerekes túra, de van még bőven olyan is, ahová mindenki tud jönni, még Jázmin is! Más: Hazafelé benéztem a Gombosékhoz, és mit láttam, na mit? Gyönyörű piros Cruzét! Holnap ki szabad? Vagy valamelyik délután? Megyünk? Menjünk!
Esztergomban egy fekete van kiállítva. 3,7 millió az ára, de extraként 17"-os kerekek vannak rajta. Ha most vennék autót, nem lenne kérdés milyet választanék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #597 Dátum: 2009. április 26. - 19:42:59 » |
|
Esztergomban egy fekete van kiállítva. 3,7 millió az ára, de extraként 17"-os kerekek vannak rajta. Ha most vennék autót, nem lenne kérdés milyet választanék. Diablo! A következő csalódásod után úgyis megveszed a Cruzét, ebben biztos vagyok. Most már csak az a kérdés, hogy minek drukkoljunk? Ez egyébként nem rossz húzás, valahogyan mindig jól jársz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #598 Dátum: 2009. április 26. - 19:56:40 » |
|
Esztergomban egy fekete van kiállítva. 3,7 millió az ára, de extraként 17"-os kerekek vannak rajta. Ha most vennék autót, nem lenne kérdés milyet választanék. Diablo! A következő csalódásod után úgyis megveszed a Cruzét, ebben biztos vagyok. Most már csak az a kérdés, hogy minek drukkoljunk? Ez egyébként nem rossz húzás, valahogyan mindig jól jársz! Akkor már most kellene cserélnem, illetve februárban kellett volna. Viszont a nővéremék lehet lecserélik az Aveot egy Cruze-ra. Én nem bánnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #599 Dátum: 2009. április 27. - 08:37:34 » |
|
Esztergomban egy fekete van kiállítva. 3,7 millió az ára, de extraként 17"-os kerekek vannak rajta. Ha most vennék autót, nem lenne kérdés milyet választanék. Diablo! A következő csalódásod után úgyis megveszed a Cruzét, ebben biztos vagyok. Most már csak az a kérdés, hogy minek drukkoljunk? Ez egyébként nem rossz húzás, valahogyan mindig jól jársz! Akkor már most kellene cserélnem, illetve februárban kellett volna. Viszont a nővéremék lehet lecserélik az Aveot egy Cruze-ra. Én nem bánnám. Az nagy ugrás lenne, inkább add oda nekik a Lacettid, és tied legyen a Cruze, attól még maradhatsz a klubban, legfeljebb kicsit irigykedve nézünk Rád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|