CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #540 Dátum: 2009. április 15. - 20:02:51 » |
|
Sziasztok Fiúk! Május 1-én Hajduszoboszlóra jön valaki közületek áztatni a tappancsát a háromnaposban? Szerintem megérdemelnétek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #541 Dátum: 2009. április 15. - 20:04:20 » |
|
Cápának ebből a szempontból nagyon igaza van. Valószínüleg idén nagyon tele lesznek az itthoni nyaralós helyek.
Ha viszont megadóztatják az üdülési csekket és emiatt a munkahelyek sem adnak, akkor nem biztos. Nagyon sokan mentek üdülési csekkel nyaralni belföldön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #542 Dátum: 2009. április 15. - 20:05:03 » |
|
Május 22-23.-án Debrecenbe megyek! Van arról a környékről valaki?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #543 Dátum: 2009. április 15. - 20:06:52 » |
|
Cápának ebből a szempontból nagyon igaza van. Valószínüleg idén nagyon tele lesznek az itthoni nyaralós helyek.
Ha viszont megadóztatják az üdülési csekket és emiatt a munkahelyek sem adnak, akkor nem biztos. Nagyon sokan mentek üdülési csekkel nyaralni belföldön. Ahhoz képest, hogy válság van, húsvétkor minden szálloda tele volt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #544 Dátum: 2009. április 16. - 06:29:25 » |
|
Ha viszont megadóztatják az üdülési csekket és emiatt a munkahelyek sem adnak, akkor nem biztos. Nagyon sokan mentek üdülési csekkel nyaralni belföldön. Csak ez miatt ugrott meg a belföldi turizmus, de ezt nem látják be a szocionisták! Ezzel is azt a téves rögeszmét akarták agyba mosni, hogy milyen jó világ van! Majd meg lehet nézni utána!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #545 Dátum: 2009. április 16. - 07:32:37 » |
|
Akárhányszor megnézem a szavazást az oldal tetején, vigyorgok egy jót...Nem semmi, ahogy Jopek kollégára rá lett testálva a vendéglátó szerep! Ellentmondást nem tűrően! Megyünk oszt' jóvan, bármit is szól hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #546 Dátum: 2009. április 16. - 08:05:02 » |
|
Akárhányszor megnézem a szavazást az oldal tetején, vigyorgok egy jót...Nem semmi, ahogy Jopek kollégára rá lett testálva a vendéglátó szerep! Ellentmondást nem tűrően! Megyünk oszt' jóvan, bármit is szól hozzá! Már írtam alább, gyertek! Csak aztán nehogy csalódjatok, mert nincs is vár... Mondjuk erőd az van.(több is) Akkor csak én vár, a komáromi meg nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #547 Dátum: 2009. április 16. - 13:11:31 » |
|
Weres! Többiek! Még 3-at kell éjjel aludni, és vasárnap tali! Cora parkoló fél 9-9 között. Ne feledjétek! Komáromba is megyünk majd, megnézzük Jopekéket, és, ha marad idő még, akkor az erődöket is. De az máskor lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #548 Dátum: 2009. április 16. - 14:20:17 » |
|
Weres! Többiek! Még 3-at kell éjjel aludni, és vasárnap tali! Cora parkoló fél 9-9 között. Ne feledjétek! Komáromba is megyünk majd, megnézzük Jopekéket, és, ha marad idő még, akkor az erődöket is. De az máskor lesz.
Várgyá má! Aszittem szombaton ménünk túrázni.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #549 Dátum: 2009. április 16. - 14:34:30 » |
|
Akárhányszor megnézem a szavazást az oldal tetején, vigyorgok egy jót...Nem semmi, ahogy Jopek kollégára rá lett testálva a vendéglátó szerep! Ellentmondást nem tűrően! Megyünk oszt' jóvan, bármit is szól hozzá! Már írtam alább, gyertek! Csak aztán nehogy csalódjatok, mert nincs is vár... Mondjuk erőd az van.(több is) Akkor csak én vár, a komáromi meg nem... Ok, köszi, de én ezt most kihagynám...de biztosan lesz rá alkalom!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #550 Dátum: 2009. április 16. - 17:12:39 » |
|
Weres. és a többiek! Április 19.-ike, és Szentendre nyert a szavazáson. Akkor tartsuk is megunkat hozzá, és ne keverjük a dolgokat! A következő szombat is kapott sok szavazatot, méghozzá Dömösre, és a Rám szakadékra. Akkor is megyünk legalább ketten, mert Meatloaf, és én már jeleztük, hogy megyünk. Jó lenne, ha arra is jönne minél több cartárs, lehetőleg nem egyedül! A mostani talin majd beszélünk még róla, meg majd a fórumon is. Akit érdekel, hát figyeljen rá!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #551 Dátum: 2009. április 16. - 18:44:42 » |
|
Akárhányszor megnézem a szavazást az oldal tetején, vigyorgok egy jót...Nem semmi, ahogy Jopek kollégára rá lett testálva a vendéglátó szerep! Ellentmondást nem tűrően! Megyünk oszt' jóvan, bármit is szól hozzá! Már írtam alább, gyertek! Csak aztán nehogy csalódjatok, mert nincs is vár... Mondjuk erőd az van.(több is) Akkor csak én vár, a komáromi meg nem... Ok, köszi, de én ezt most kihagynám...de biztosan lesz rá alkalom! Akkor meg minek feszegeted....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #552 Dátum: 2009. április 16. - 19:46:58 » |
|
Várgyá má! Aszittem szombaton ménünk túrázni. Na, mindjárt jönnek a kifogások. Tudom, pont akkor lesz hasmenése a kutyádnak és ezért nem jó a vasárnap.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #553 Dátum: 2009. április 17. - 06:28:37 » |
|
Várgyá má! Aszittem szombaton ménünk túrázni. Na, mindjárt jönnek a kifogások. Tudom, pont akkor lesz hasmenése a kutyádnak és ezért nem jó a vasárnap. Töröltöröl! Nem lesz kifogás, viszont jövő szombat már most nem okés, mert gyermekvizitre megyünk a nem feleségem rokonaihoz. Nagy program!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #554 Dátum: 2009. április 17. - 12:35:18 » |
|
Várgyá má! Aszittem szombaton ménünk túrázni. Na, mindjárt jönnek a kifogások. Tudom, pont akkor lesz hasmenése a kutyádnak és ezért nem jó a vasárnap. Töröltöröl! Nem lesz kifogás, viszont jövő szombat már most nem okés, mert gyermekvizitre megyünk a nem feleségem rokonaihoz. Nagy program! Weres! Választotok gyereket? Mi máshogy oldottuk meg, és jól bevált! Most akkor tudsz jönni vasárnap, vagy nem? Kutyád rendben? Ciki, hogy nálatok első a kutya, utána a nem nejed, azután a nem nejed rokonai, az M3-as kalandok, a munka, a Lacetti, de a végén ott vagy Te is a klubbal, ha nem jön közbe semmi sem. Szóval még kettőt kell éjjel aludni, és tali! Cora parkolónál, mint múltkor. Fél 9-9 között. Weres! Állj a sarkadra, és a gázpedálra, és gyere!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|