|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #436 Dátum: 2009. Március 27. - 19:13:15 » |
|
Jajjjjaj, 15-e után nem jó. :-(
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #437 Dátum: 2009. Március 27. - 19:48:57 » |
|
Pedig éppen ma gondoltam rá, hogy csakis, kizárólag a lacsis tagok miatt lemennék én is Kaposújlakra. Pláne, hogy nem tudtam annyit beszélgetni Veled Visegrádon, mint szerettem volna...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #438 Dátum: 2009. Március 27. - 19:51:04 » |
|
Pedig éppen ma gondoltam rá, hogy csakis, kizárólag a lacsis tagok miatt lemennék én is Kaposújlakra. Pláne, hogy nem tudtam annyit beszélgetni Veled Visegrádon, mint szerettem volna... Gyere Hollandiába, Belgiumbha vagy Spanyolországba!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #439 Dátum: 2009. Március 27. - 19:56:32 » |
|
Pedig éppen ma gondoltam rá, hogy csakis, kizárólag a lacsis tagok miatt lemennék én is Kaposújlakra. Pláne, hogy nem tudtam annyit beszélgetni Veled Visegrádon, mint szerettem volna... Gyere Hollandiába, Belgiumbha vagy Spanyolországba! Félre ne értsd, örülök, hogy rendeződnek a dolgaid és mehetsz dolgozni, csak hát... Na majd végigautózok a parton és integetek Neked a tenger felé.....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #440 Dátum: 2009. Március 27. - 20:21:05 » |
|
Pedig éppen ma gondoltam rá, hogy csakis, kizárólag a lacsis tagok miatt lemennék én is Kaposújlakra. Pláne, hogy nem tudtam annyit beszélgetni Veled Visegrádon, mint szerettem volna... Gyere Hollandiába, Belgiumbha vagy Spanyolországba! Félre ne értsd, örülök, hogy rendeződnek a dolgaid és mehetsz dolgozni, csak hát... Na majd végigautózok a parton és integetek Neked a tenger felé..... Én is erre gondoltam. Időnkét meg musály kikötnünk!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #441 Dátum: 2009. Március 28. - 10:37:52 » |
|
Mit szólnának a Kedves Cartásrak egy Veszprémi Május 16.-ikai találkozóhoz?
Ilyenkor már jó idő van, viszont nincs csúcs a Balatonra tartók közt!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #442 Dátum: 2009. Március 28. - 19:32:17 » |
|
Április 4-én ismét, immár 9. alkalommal Alfa Romeo találkozó lesz Esztergomban. Lesznek más autók is (pl Ferrarik). Én ott leszek, ha van kedve csatlakozni valakinek, szóljon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #443 Dátum: 2009. Március 29. - 09:44:21 » |
|
Pedig éppen ma gondoltam rá, hogy csakis, kizárólag a lacsis tagok miatt lemennék én is Kaposújlakra. Pláne, hogy nem tudtam annyit beszélgetni Veled Visegrádon, mint szerettem volna... Shark! Akkor azt vállald be, mert megpróbálom és is. Legfeljebb nem fizetek be egy csekket.... Így sem-úgy sem, így hát mindegy!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #444 Dátum: 2009. Március 29. - 09:45:29 » |
|
Április 4-én ismét, immár 9. alkalommal Alfa Romeo találkozó lesz Esztergomban. Lesznek más autók is (pl Ferrarik). Én ott leszek, ha van kedve csatlakozni valakinek, szóljon.
Diablo! Te a Ferrarival mész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #445 Dátum: 2009. Március 29. - 12:57:20 » |
|
Idézetek a szomszédbólJönnek a jelentkezések oda is, vagyunk egypáran akik mid a kettő oldalon jelentkeztünk de vannak 4-n akik nincsenek itt regisztrálva és van köztük egy félig off ( Opel ) autós jelentkező. Nagyon helyes WERES, lacetti fórumon hogy álltok ezzel a témával? :oke: Hát gondolom feltette ezt a kérdést valaki odaát is. Nem vagyok Weres, de én is tudok válaszolni. :fetreng: Sehogy! :szomoru: Nem jelentkezet senki, csak olyan aki itt is tag: Kabe77, Weres, Jani(én). Mintha a lacsiklub nem szeretné a chevyt, hogyisvanez? :gondol:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #446 Dátum: 2009. Március 29. - 13:13:23 » |
|
Pedig éppen ma gondoltam rá, hogy csakis, kizárólag a lacsis tagok miatt lemennék én is Kaposújlakra. Pláne, hogy nem tudtam annyit beszélgetni Veled Visegrádon, mint szerettem volna... Shark! Akkor azt vállald be, mert megpróbálom és is. Legfeljebb nem fizetek be egy csekket.... Így sem-úgy sem, így hát mindegy! Még semmi biztosat nem tudok, Visegrád is pár nappal előtte dőlt csak el. Az biztos, hogy ezen nem fog múlni. Ha ez kell ahhoz, hogy jópár -számomra kedves- lacettissel összeröffenhessek egy autóstali keretein belül, akkor miért ne? Feltaláljuk magunkat majd! Bár szívemhez közelebb áll pl. a nem ennyire "tuningpénzgyorsuláscentrikus" összejövetel. Biztos öregszem, de egy kirándulós, beszélgetős, szalonnasütősdi egy apró erdei tisztáson, jobban fekszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #447 Dátum: 2009. Március 29. - 13:23:19 » |
|
Mintha a lacsiklub nem szeretné a chevyt, hogyisvanez? :gondol:
Nem hinném, hogy teljes klubszinten kellene ezt kezelni. Azért ennek vannak személyes okai is. Furcsa, de annak ellenére, hogy mi itt lacsisok mindennapi kapcsolatban vagyunk, sőt jónéhányszor már személyesen is találkoztunk egymással, nem emlékszem, hogy bármi neheztelni valónk lenne egymásra valakivel is. Ellenben nekem a szomszéddal... persze tisztelet a kivételnek, mert pl. Sznuni és még pár ember kultúráltan tud viselkedni. Velük nincs is bajom, sőt! Tudom, hogy nem vagyok egy könnyű eset. De akkor meg az itteni társaságé az érdem, ezek a kíváló lacsis fiúk (na és persze hölgyek is) kezelik a dolgokat másképp, hogy nincs feszkó köztünk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #448 Dátum: 2009. Március 29. - 14:32:06 » |
|
Pedig éppen ma gondoltam rá, hogy csakis, kizárólag a lacsis tagok miatt lemennék én is Kaposújlakra. Pláne, hogy nem tudtam annyit beszélgetni Veled Visegrádon, mint szerettem volna... Shark! Akkor azt vállald be, mert megpróbálom és is. Legfeljebb nem fizetek be egy csekket.... Így sem-úgy sem, így hát mindegy! Még semmi biztosat nem tudok, Visegrád is pár nappal előtte dőlt csak el. Az biztos, hogy ezen nem fog múlni. Ha ez kell ahhoz, hogy jópár -számomra kedves- lacettissel összeröffenhessek egy autóstali keretein belül, akkor miért ne? Feltaláljuk magunkat majd! Bár szívemhez közelebb áll pl. a nem ennyire "tuningpénzgyorsuláscentrikus" összejövetel. Biztos öregszem, de egy kirándulós, beszélgetős, szalonnasütősdi egy apró erdei tisztáson, jobban fekszik. Feri te nem egy Kaposújlaki találkozón voltál így tudod azt is hogy a gyorsulás és a tuning csak egy töredéke a programnak, kressz teszt autós ügyességi feladatok (pénzérmére rá állni, egy oszlophoz minél közelebb állni, bográcsos főzéstől elkezdve kötetlen beszélgetés a fiam által elvégzett műszeres diagdnosztika hibakód törlés gyári scann 100 műszerrel előre láthatólag addigra lesz Cruze teszt is) része a programnak, aki ezek ismeretében el akar jönni nagyon szívesen várjuk! Jómagam is aki a programok egyik szervezője vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 29. - 14:39:22 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #449 Dátum: 2009. Március 29. - 18:48:05 » |
|
Jani! Engem csúnyán kihagytál! Azonnal eleget is teszek kötelezettségemnek, és bevésem magam!
Azt hittem, a tavalyi bajnok idén nem jön Kaposújlakra, hogy másnak is legyen esélye a győzelemre.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|