Lacetti klub fórum
2024. November 20. - 03:28:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 220   Le

Szerző Téma: Találkozók szervezése, bonyolítása 2  (Megtekintve 487196 alkalommal)
cápaFeri
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

cettim

« Hozzászólás #435 Dátum: 2009. Március 27. - 16:11:05 »

Reszkess Cápa! Tudod miért? Már megint vakmerő voltál! Vigyorog
Csak igyekszem pótolni Janit, amikor nincs itt... Kacsint Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #436 Dátum: 2009. Március 27. - 19:13:15 »

Jajjjjaj, 15-e után nem jó. :-(
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #437 Dátum: 2009. Március 27. - 19:48:57 »

Pedig éppen ma gondoltam rá, hogy csakis, kizárólag a lacsis tagok miatt lemennék én is Kaposújlakra. Pláne, hogy nem tudtam annyit beszélgetni Veled Visegrádon, mint szerettem volna...
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #438 Dátum: 2009. Március 27. - 19:51:04 »

Pedig éppen ma gondoltam rá, hogy csakis, kizárólag a lacsis tagok miatt lemennék én is Kaposújlakra. Pláne, hogy nem tudtam annyit beszélgetni Veled Visegrádon, mint szerettem volna...
Gyere Hollandiába, Belgiumbha vagy Spanyolországba!
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #439 Dátum: 2009. Március 27. - 19:56:32 »

Félre ne értsd, örülök, hogy rendeződnek a dolgaid és mehetsz dolgozni, csak hát...
Na majd végigautózok a parton és integetek Neked a tenger felé..... Vigyorog
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #440 Dátum: 2009. Március 27. - 20:21:05 »

Félre ne értsd, örülök, hogy rendeződnek a dolgaid és mehetsz dolgozni, csak hát...
Na majd végigautózok a parton és integetek Neked a tenger felé..... Vigyorog
Én is erre gondoltam. Időnkét meg musály kikötnünk!!!
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #441 Dátum: 2009. Március 28. - 10:37:52 »

Mit szólnának a Kedves Cartásrak egy Veszprémi Május 16.-ikai találkozóhoz?

Ilyenkor már jó idő van, viszont nincs csúcs a Balatonra tartók közt!
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #442 Dátum: 2009. Március 28. - 19:32:17 »

Április 4-én ismét, immár 9. alkalommal Alfa Romeo találkozó lesz Esztergomban. Lesznek más autók is (pl Ferrarik). Én ott leszek, ha van kedve csatlakozni valakinek, szóljon.
Naplózva
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #443 Dátum: 2009. Március 29. - 09:44:21 »

Shark!
Akkor azt vállald be, mert megpróbálom és is. Legfeljebb nem fizetek be egy csekket.... Így sem-úgy sem, így hát mindegy!  Vigyorog
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #444 Dátum: 2009. Március 29. - 09:45:29 »

Április 4-én ismét, immár 9. alkalommal Alfa Romeo találkozó lesz Esztergomban. Lesznek más autók is (pl Ferrarik). Én ott leszek, ha van kedve csatlakozni valakinek, szóljon.

Diablo!
Te a Ferrarival mész?
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #445 Dátum: 2009. Március 29. - 12:57:20 »

Idézetek a szomszédból

Jönnek a jelentkezések oda is, vagyunk egypáran akik mid a kettő oldalon jelentkeztünk de vannak 4-n akik nincsenek itt regisztrálva és van köztük egy félig off ( Opel ) autós jelentkező. 
Nagyon helyes
WERES, lacetti fórumon hogy álltok ezzel a témával?  :oke:
Hát gondolom feltette ezt a kérdést valaki odaát is.

Nem vagyok Weres, de én is tudok válaszolni. :fetreng:

Sehogy! :szomoru: Nem jelentkezet senki, csak olyan aki itt is tag: Kabe77, Weres, Jani(én).

Mintha a lacsiklub nem szeretné a chevyt, hogyisvanez? :gondol:
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #446 Dátum: 2009. Március 29. - 13:13:23 »

Shark!
Akkor azt vállald be, mert megpróbálom és is. Legfeljebb nem fizetek be egy csekket.... Így sem-úgy sem, így hát mindegy!  Vigyorog
Még semmi biztosat nem tudok, Visegrád is pár nappal előtte dőlt csak el.  Kacsint
Az biztos, hogy ezen nem fog múlni. Ha ez kell ahhoz, hogy jópár -számomra kedves- lacettissel összeröffenhessek egy autóstali keretein belül, akkor miért ne? Feltaláljuk magunkat majd!
Bár szívemhez közelebb áll pl. a nem ennyire "tuningpénzgyorsuláscentrikus" összejövetel. Biztos öregszem, de egy kirándulós, beszélgetős, szalonnasütősdi egy apró erdei tisztáson, jobban fekszik.  Kacsint
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #447 Dátum: 2009. Március 29. - 13:23:19 »

Mintha a lacsiklub nem szeretné a chevyt, hogyisvanez? :gondol:
Nem hinném, hogy teljes klubszinten kellene ezt kezelni.
Azért ennek vannak személyes okai is.
Furcsa, de annak ellenére, hogy mi itt lacsisok mindennapi kapcsolatban vagyunk, sőt jónéhányszor már személyesen is találkoztunk egymással, nem emlékszem, hogy bármi neheztelni valónk lenne egymásra valakivel is. Ellenben nekem a szomszéddal... persze tisztelet a kivételnek, mert pl. Sznuni és még pár ember kultúráltan tud viselkedni. Velük nincs is bajom, sőt!
Tudom, hogy nem vagyok egy könnyű eset. De akkor meg az itteni társaságé az érdem, ezek a kíváló lacsis fiúk (na és persze hölgyek is) kezelik a dolgokat másképp, hogy nincs feszkó köztünk...
Naplózva

sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #448 Dátum: 2009. Március 29. - 14:32:06 »

Shark!
Még semmi biztosat nem tudok, Visegrád is pár nappal előtte dőlt csak el.  Kacsint
Az biztos, hogy ezen nem fog múlni. Ha ez kell ahhoz, hogy jópár -számomra kedves- lacettissel összeröffenhessek egy autóstali keretein belül, akkor miért ne? Feltaláljuk magunkat majd!
Bár szívemhez közelebb áll pl. a nem ennyire "tuningpénzgyorsuláscentrikus" összejövetel. Biztos öregszem, de egy kirándulós, beszélgetős, szalonnasütősdi egy apró erdei tisztáson, jobban fekszik.  Kacsint

Feri te nem egy Kaposújlaki találkozón voltál így tudod azt is hogy a gyorsulás és a tuning csak egy töredéke a programnak, kressz teszt autós ügyességi feladatok (pénzérmére rá állni, egy oszlophoz minél közelebb állni, bográcsos főzéstől elkezdve kötetlen beszélgetés a fiam által elvégzett műszeres diagdnosztika hibakód törlés gyári scann 100 műszerrel előre láthatólag addigra lesz Cruze teszt is) része a programnak, aki ezek ismeretében el akar jönni nagyon szívesen várjuk! Jómagam is aki a programok egyik szervezője vagyok. Kacsint Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 29. - 14:39:22 írta sebijoe » Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #449 Dátum: 2009. Március 29. - 18:48:05 »

Idézetet írta: peti74

Jani!
Engem csúnyán kihagytál! Azonnal eleget is teszek kötelezettségemnek, és bevésem magam!

Azt hittem, a tavalyi bajnok idén nem jön Kaposújlakra, hogy másnak is legyen esélye a győzelemre. Kacsint Vigyorog
Naplózva

LPG
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 220   Fel

Ugrás: