Én egészen pontosan otthoni idő szerint 16:07-kor léptem fel a fórumra. Vagy vége már a talinak, vagy elfelejtetted bekapcsolva HAGYNI a gépedet.
R*R cartárs vasát én is megnézném, ha csak fotón is. Nem rendőrségin!
A gép be volt kapcsolva, amikor ránéztem nem voltál on- line.
R*R kocsiját kipróbáltuk, és tetszett, bár én, mint egy nyugdíjas nem pörgettem úgy meg, mint Jani, de éreztem a különbséget, mert tény, hogy jobban húzott, pedig én hamar felkapcsoltam, de így is tetszett. A hangja hasonló volt a tiedhez, de egy kicsit erőteljesebben szólt.
A kocsi red rock (vörös, vagy bordó), mint LadLac SW-je, de ez sedan star volt, és makulátlanul tiszta, de belül is néhány dologgal feldobva, kis optikai tuning az igazi mellett. Persze mire hazaér már moshatja újra, mert eleredt az eső megint.
R*R (József), Meatloaf (Tibor), és Jani (?) volt nálunk a minitalin. Sajnos Weres nem mert eljönni, pedig nagyon vártuk, akár 5 percre is, no meg a szerelőseket, de ők sem értek ide, vagy el sem indultak, ők tudják miért nem.
Felköszöntöttük Meatloafot, mert ma lett 41 éves.
Remélem mindenki jól érezte magát, és lesz még sok folytatása is!
Tudjátok, én nyítva tartom előttetek a lehetőséget, hogy el jöjjetek hozzám minitalizni.
Jó volt megismerni R*R-t, talán a messzeségtől függetlenül majd azért jön még talira, és megismeri a többi félbolondot is!
Jani pedig a szatyrából elővett valamiket, beszólás helyett, de ez is megtette a hatást!
Nem adta oda, csak megmutatta!
Sajnos nagyon szépek voltak!
Kár találgatni, úgysem jöttök rá, mik voltak azok.
Vagy mégis?