Cápa!
Én lettem volna.... Csak az a boka...
Bocs.
Semmi gond, gyógyulgass csak! Jobbulást!
Viszont mi sem mentünk messze. Szombaton indulás előtt vettem észre (kis fülelés után, mert valami suhogást hallottam), hogy pörög a vízóra, persze csapok zárva. Első utam pince:áll a víz, mechanikus szűrő fedele elrepedve. Irány a bolt, csekély 7300 Ft-ért még szerencse, hogy lehet kapni! (Hmm) Egy óra vízvezeték szerelős játék után (mivel megígértem fiamnak, hogy övé a nap, elmentünk a közelbe állatkertbe. Hazajöttünk, vízóra még mindig megy.
Tovább kerestem, kiderült az udvarban az egyik járda alatti fagymentesítőnél újabb csőtörés. Szombat du. ás, csákányos, betont tör. Vasárnap délelőtt szintén, + hozzáférhetővé tettem a szereléshez. Ma reggel vettem csatlakozót 500 pénzért, (úgy nézett ki, hogy a KPE csati rossz, onnan folyt a menet mellől) majd délután melóhelyről ellógtam, jöttem szerelni. Összeraktam. Na ott már nem folyt, viszont a változatosság kedvéért most meg a fagytalanító alján szivárgott. Az is repedt volt. Irány megint a bolt, fagytalanító, közcsavar, KPE T-idom, stb. majd 4000-ért. (Közben azon imátkoztam, hogy a régi KPE idom a szerelésnél el ne törjön, mert akkor vagy 5 méteren felszedhetem a járdát, hogy hozzáférjek, megemelhessem a KPE csöveket a szereléshez!!)
Összeraktam nagy nehezen, talán nem is szivárog, erre nem jön a WC-tartályba a víz. WC tartályt szétszed, megszerel, csőtörés okán vezetékbe került szutyok kipucolva. Most úgy nézem, minden OK, de nem kiabálom el. Holnap még egy szivárgás-ellenőrzés, aztán ároktemetés, beiszapolás. Tavasszal meg lehet betonozni a járdát, rendbetenni az udvart, sittet elvitetni...
A házimunkát és a csőtörést leszámítva a négy napból pihentem 1-et. Öregedtem az idegesség miatt vagy két évet, melóhelyemen nem készült el a munkám, ezért holnap két napit melózhatok. Ja..s könyebb lettem 12 rugóval, hogy az a....
Szóval semmi para, ez a tali mindenképp felejtős volt......mindezt azért írtam le, mert a sors mindenkinél kiiktatta ezt a szombatot....