Lacetti klub fórum
2024. November 20. - 08:29:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 220   Le

Szerző Téma: Találkozók szervezése, bonyolítása 2  (Megtekintve 487223 alkalommal)
cápaFeri
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

cettim

« Hozzászólás #255 Dátum: 2008. Október 22. - 16:15:57 »

Hahóóóóó.
Szerda van és péntek estére kellene egy lista a résztvevőkről!!!!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #256 Dátum: 2008. Október 22. - 16:46:18 »

Én meg csak irigykedek majd. De csak lesz egy másik is, és akkor bepótolom! Vigyorog
Jó időt, szórakozást, barátkozást, fényképezést, mulatást! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Beszámolókat, képeket pedig minél előbb kérjük, mi ott hagyottak!
Csatlakozom Gidyhez,sajnos én sem tudok ott lenni ezen a hétvégén.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #257 Dátum: 2008. Október 22. - 18:09:21 »

Én meg csak irigykedek majd. De csak lesz egy másik is, és akkor bepótolom! Vigyorog
Jó időt, szórakozást, barátkozást, fényképezést, mulatást! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Beszámolókat, képeket pedig minél előbb kérjük, mi ott hagyottak!
Csatlakozom Gidyhez,sajnos én sem tudok ott lenni ezen a hétvégén.
...ekkora túrára még nem vállalkozom, de majd gipsz nélkül rögtön benne leszek mindenben. 
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #258 Dátum: 2008. Október 22. - 19:22:11 »

Athee, Captain, ti jöttök esetleg?
Naplózva
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #259 Dátum: 2008. Október 23. - 09:48:48 »

Athee, Captain, ti jöttök esetleg?

Ha az időpont megfelel, naná!  Kacsint
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #260 Dátum: 2008. Október 23. - 09:58:45 »

Ébresztő!!
Az időpont most szombat (2008.10.25.) lenne.
Holnap estig nem ártana tudnunk, hogy lesz értelme elindulni Esztergom felé, vagy sem? M1-M7 közös szakaszánál valahol kellene egy talipont.
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #261 Dátum: 2008. Október 23. - 10:05:22 »

Ébresztő!!
Holnap estig nem ártana tudnunk, hogy lesz értelme elindulni Esztergom felé, vagy sem? M1-M7 közös szakaszánál valahol kellene egy talipont.
Hányan is lennénk eddig és mi a prg?
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #262 Dátum: 2008. Október 23. - 10:16:10 »

Ébresztő!!
Diablo felajánlotta, hogy megmutatná Esztergomot. Utána kicsit eltúrázhatnánk a dunakanyar felé. Relatív szép idő lesz, úgyhogy lehetne a természetben egy nagyot sétálni, fényképezni, kirándulni.
Jelentkezők csak úgy tolonganak eddig!!!!   ....na ez volt eredetileg, de megnéztem az időjárásjelentést az imént:
Eddig 17 fokot és félig felhős, félig napos időt ígértek a "jósok", szél nélkül. Már szelet, csak 14 fokot és kevés napsütést mondanak. Lehet, hogy mégsem lesz kirándulóidő? 
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 23. - 10:22:38 írta cápaFeri » Naplózva

diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #263 Dátum: 2008. Október 23. - 10:48:09 »

Ébresztő!!
Diablo felajánlotta, hogy megmutatná Esztergomot. Utána kicsit eltúrázhatnánk a dunakanyar felé. Relatív szép idő lesz, úgyhogy lehetne a természetben egy nagyot sétálni, fényképezni, kirándulni.
Jelentkezők csak úgy tolonganak eddig!!!!   ....na ez volt eredetileg, de megnéztem az időjárásjelentést az imént:
Eddig 17 fokot és félig felhős, félig napos időt ígértek a "jósok", szél nélkül. Már szelet, csak 14 fokot és kevés napsütést mondanak. Lehet, hogy mégsem lesz kirándulóidő? 
A döntés a tietek, én itt leszek, van pár szép látnivaló helyben a városban (ha pl nincs köd és erős szél, gyönyörű a kilátás a Bazilika kupolájából, a Szent Tamás hegyről, várból stb.) illetve a környéken (Vaskapu hegy,kilátó, turistaház). Étkezés szerintem legolcsóbban és finoman Szlovákiában oldható meg, ahhoz persze útlevél vagy személyi kell.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #264 Dátum: 2008. Október 23. - 13:06:39 »

Bocs, csak most olvtam el.
Nos, nekem nincs ellenemtre, csak ez a mai vacak idő jól beleszervez mindenbe, mert valamit csinálni kellene a ház körül,de nem lehet, mert fúj a szél és esik az eső.
Másik szempont: kisfiam megfázott és ha fúj a szél / esik akkor a kültéri program ellenjavallt.
Azt csak zárójelben, hogy a Házisárkány elkezdett fújni az ötletre, mert "miért másokkal, miért nem a családdal" akarok lenni?  Vigyorog  He
Szóval időjárásfüggő.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #265 Dátum: 2008. Október 23. - 13:13:28 »

Várható időjárás Esztergomban és környékén:

http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=weather&pid=elorejelzes&pri=0&mpx=0&kps=1&dti=12
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #266 Dátum: 2008. Október 23. - 13:20:23 »

Hát ez nem kimondottan sunshine....
Bár idén szerintem már nem lesz jobb.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #267 Dátum: 2008. Október 23. - 18:29:36 »

Gyanítom, hogy "érdeklődés hiányában" ez most elmarad. Kár. Majd legközelebb. Bár még holnap estig lehetnek jelentkezők...
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #268 Dátum: 2008. Október 23. - 19:08:45 »

Gyanítom, hogy "érdeklődés hiányában" ez most elmarad. Kár. Majd legközelebb. Bár még holnap estig lehetnek jelentkezők...

Hát azért még ne add fel! Bár úgy látszik, hogy LadLac, Meatloaf, Stocz, Captain, meg én sajnos bejelentettük, hogy nem oké most a dolog, így talán kedvét vettük a többieknek is, nem tudom, remélem nem! Még holnap összejöhet, ha javulna az idő, és bízzunk benne! Ha pedig nem, hát akkor, mint mondottam, csinálunk egy másikat, kicsit később, amikor már mi is lelkesíthetjük a csapatot! A városligeti tali pedig, mint mondottam rossz időben is jó hely, nem is beszélve a nejem cappuccinojáról, amit beígértem újfent. November se reménytelen.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #269 Dátum: 2008. Október 24. - 07:24:47 »

Sajnálnám a dolgot.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 220   Fel

Ugrás: