|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2008. Június 30. - 18:36:08 » |
|
Én is mennék, mer' a hagyományokat ápolni kell! Na ugyi! Erre Gidy Koma sem mondana nem-et, tehát már 3-an vagyunk Vadasparkozni...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2008. Június 30. - 18:44:53 » |
|
Hiába már, a két Lad lassan már összefügg! Mindenhová megyünk, ha van rá módunk. Budakeszire is, Bagolyirtásra is, de először most Veszprémbe!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2008. Július 01. - 12:19:12 » |
|
Hiába már, a két Lad lassan már összefügg! Mindenhová megyünk, ha van rá módunk. Budakeszire is, Bagolyirtásra is, de először most Veszprémbe! Meg a Lurdy Házhoz is!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2008. Július 01. - 13:50:51 » |
|
Hiába már, a két Lad lassan már összefügg! Mindenhová megyünk, ha van rá módunk. Budakeszire is, Bagolyirtásra is, de először most Veszprémbe! Meg a Lurdy Házhoz is! Valami azt súgja nekem, hogy Weres, Te kekeckedsz. Na majd a fociban alázatra tanítunk Téged, reszkess!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2008. Július 01. - 18:53:37 » |
|
Hiába már, a két Lad lassan már összefügg! Mindenhová megyünk, ha van rá módunk. Budakeszire is, Bagolyirtásra is, de először most Veszprémbe! Meg a Lurdy Házhoz is! Valami azt súgja nekem, hogy Weres, Te kekeckedsz. Na majd a fociban alázatra tanítunk Téged, reszkess! Isten ments Tízezredes úr! Mégiscsak az a legnépszerűbb tali! Ami a focit illeti, már el kéne járni futni, hogy bírjuk szusszal!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2008. Július 01. - 20:17:08 » |
|
Ami a talis focit illeti, lehet, hogy mindenki beáll egy pontra, mint a rúgósfociban, és úgy játszunk majd? Szerintetek a 2X2 perces meccs túl hosszú? Persze ezt is sok cserével gondoltam ám. Nehogy a végén végkimerülést okozzon a játék. Én már gyakoroltam, több EB meccset is megnéztem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2008. Július 01. - 20:35:38 » |
|
Ami a talis focit illeti, lehet, hogy mindenki beáll egy pontra, mint a rúgósfociban, és úgy játszunk majd? Szerintetek a 2X2 perces meccs túl hosszú? Persze ezt is sok cserével gondoltam ám. Nehogy a végén végkimerülést okozzon a játék. Én már gyakoroltam, több EB meccset is megnéztem... Sok meccset néztem meg én is ,de töredelmesen be kell valljam még most is izomlázam van pedig már régen voltak a csoportmeccsek.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2008. Július 02. - 19:26:52 » |
|
A bizti kedvéért ide is.Kérném szépen a szállást kaját mindent,MNT kérlek ne felejts el.3 gyerek 3 felnőtt.PUSZI KÖSZI MEGHÁLÁLOM Zsu
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2008. Július 02. - 19:57:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2008. Július 03. - 12:19:57 » |
|
3 gyerek 3 felnőtt
A három felnőtt hogy jön ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2008. Július 03. - 15:06:49 » |
|
3 gyerek 3 felnőtt
A három felnőtt hogy jön ki? Kérlek úgy, hogy a Zsu az én kedvemért jön plusszban!!! (álmodik a nyomor)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2008. Július 03. - 15:53:02 » |
|
Tényleg jó lenne még időben lefoglalni,nehogy "2szék közé essünk". Na persze az őszhöz képest,nem mindjárt most,tudom,most mindenki Veszprém (nercprémről már hallottam,de veszprémről... ) lázban ég.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2008. Július 03. - 18:41:51 » |
|
MNT csak MIATTAD megyek!!De ezt már megbeszéltük.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2008. Július 03. - 18:48:36 » |
|
MNT csak MIATTAD megyek!!De ezt már megbeszéltük. Most hát akkor mi legyen velünk? Ne zavarjunk titeket? Zsu! Állítom sokam Miattad mennek, és Te máris kikosarazol mindenkit, és MNT-t ülteted a szívedbe? Nem lesz ez így jó! Azt akarod, hogy ne szeressük a mentőst? Javítsd ki a hozzászólásod, jóra, hogy miattunk mégy Veszprémbe! Így egyszerű elgépelésnek tudjuk be a malőrt, és kedvencünk maradhatsz! Meg MNT se lesz kiközösítve!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|