ladlac
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. Június 05. - 19:32:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. Június 05. - 23:00:58 » |
|
Ma dél körül láttam egy Digi-s autót városomban a Csapás úton a volt Ford szalonnál lévő körforgalomban. Nem Te voltál véletlenül Zotya? Igen valszeg én voltam egész héten felétek járok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. Június 06. - 09:54:21 » |
|
Ma dél körül láttam egy Digi-s autót városomban a Csapás úton a volt Ford szalonnál lévő körforgalomban. Nem Te voltál véletlenül Zotya? Igen valszeg én voltam egész héten felétek járok. Jobbról csatlakoztam Neked ezüst cettimmel. Megadtam az elsőbbséget, Te mentél a Shell kút felé tovább.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. Június 06. - 12:39:36 » |
|
A leglelkesebb talizok mi voltunk ma Stocz Főmesterrel, mert mi már hajnali 3:30-kor taliztunk itt a házunknál. Ti bezzeg aludtatok, mint a mormoták, de mi, igazi jó cartársak már üdvözöltük egymást, hogy szebb legyen a napunk. Remélem a jó példa ragadós, és követitek ezt a szép hagyományteremtő talizást! ;
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. Június 06. - 12:46:15 » |
|
A leglelkesebb talizok mi voltunk ma Stocz Főmesterrel, mert mi már hajnali 3:30-kor taliztunk itt a házunknál. Ti bezzeg aludtatok, mint a mormoták, de mi, igazi jó cartársak már üdvözöltük egymást, hogy szebb legyen a napunk. Remélem a jó példa ragadós, és követitek ezt a szép hagyományteremtő talizást! ; Kivéve engem, mert én tegnap (ma) is elaludtam a tv előtt és hajnali 3-kor mentem zuhogni. Hajnali négytől azért aludtam még két órát kelésig!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. Június 06. - 14:48:50 » |
|
A leglelkesebb talizok mi voltunk ma Stocz Főmesterrel, mert mi már hajnali 3:30-kor taliztunk itt a házunknál. Ti bezzeg aludtatok, mint a mormoták, de mi, igazi jó cartársak már üdvözöltük egymást, hogy szebb legyen a napunk. Remélem a jó példa ragadós, és követitek ezt a szép hagyományteremtő talizást! ; Kivéve engem, mert én tegnap (ma) is elaludtam a tv előtt és hajnali 3-kor mentem zuhogni. Hajnali négytől azért aludtam még két órát kelésig! Hajnali 3:30-kor aludni, én csak reggel 7-kor fekszek le!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. Június 06. - 21:10:12 » |
|
A leglelkesebb talizok mi voltunk ma Stocz Főmesterrel, mert mi már hajnali 3:30-kor taliztunk itt a házunknál. Ti bezzeg aludtatok, mint a mormoták, de mi, igazi jó cartársak már üdvözöltük egymást, hogy szebb legyen a napunk. Remélem a jó példa ragadós, és követitek ezt a szép hagyományteremtő talizást! ; Kivéve engem, mert én tegnap (ma) is elaludtam a tv előtt és hajnali 3-kor mentem zuhogni. Hajnali négytől azért aludtam még két órát kelésig! Hajnali 3:30-kor aludni, én csak reggel 7-kor fekszek le! No igen! A friss újság és péksüti kell az mebereknek reggelre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. Június 07. - 05:43:42 » |
|
Létrejött egy 4 órás (?!) minital Gidy, Ladlac és közöttem. Kicseréltük az ablaktörlőmet, Ladlac megragasztotta a lámpámat, dumáltunk egy jót és kaptam nagy bögre kávét.
Ha valamim netán tönkre fog menni, én is inkább "a két lad"-hoz viszem a cettit ezek után! Ahogy elnézem:rögtön vállalják, nincs várakozási idő, ráadásul ingyen! És még a váróban ingyen kv is jár! Hmmmm... És nem is akármilyen kv. Budapesti! Azaz: bkv. Van ahol így írják: BKV.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. Június 07. - 08:35:15 » |
|
Ma Lurdy ház 14 óra tali! Mégis tudok menni, remélem még jó páran jöttök! Cap, számítok Rád! Továbbá a szokott kedves csapatra! Weres, Jani, LadLac (klimázik?), Kripic, stb, gyertek el! Na majd ott a többit...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. Június 07. - 09:11:42 » |
|
Ma Lurdy ház 14 óra tali! Mégis tudok menni, remélem még jó páran jöttök! Cap, számítok Rád! Továbbá a szokott kedves csapatra! Weres, Jani, LadLac (klimázik?), Kripic, stb, gyertek el! Na majd ott a többit... kripic sajna már megint nem lesz ott, mert össznépi családi bulit szervez a munkáltatója. És hát ott ugrálóvár, meg mászófal, meg gyerekszínház, meg miegymás, plusz kaja, pia, sör, lámpa, diszkó, meg csaj (ja, az nem lesz...) korlátlanul... ugye megértitek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. Június 07. - 11:21:06 » |
|
Csaj korlátlanul, ez jól hangzik, én is ott akarok dolgozni! De mi az a "ja" és miért nem lesz, drága?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. Június 07. - 12:30:47 » |
|
Ma Lurdy ház 14 óra tali! Mégis tudok menni, remélem még jó páran jöttök! Cap, számítok Rád! Továbbá a szokott kedves csapatra! Weres, Jani, LadLac (klimázik?), Kripic, stb, gyertek el! Na majd ott a többit... Remélem a Lacettivel jössz.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. Június 07. - 15:26:51 » |
|
Még pont jókor fejeztük be a talit. Alig, hogy elindultunk elkezdett szakadni az eső. Gidy megmutatta az autóját (végre) és nagyon szép a felnije.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. Június 07. - 19:34:16 » |
|
Még pont jókor fejeztük be a talit. Alig, hogy elindultunk elkezdett szakadni az eső. Gidy megmutatta az autóját (végre) és nagyon szép a felnije. Hát valóban ott voltam, és az autómmal, de nem először, ezt ki kellett hangsúlyoznom! Két órát dumcsiztunk, és az özönviz elött egy perccel beültünk a kocsikba, és elhúztunk. Weres megmentette a Sedanosok becsületét, de mi SW-sek megint vertük a mezönyt. Jani, Captain, Meatloaf, és jómagam. Captain elbúcsuzott, kedden repül Antwerpenbe, és Lacetti helyett csónakázik néhány hónapot. Sznuni, és egy pár volt még ott a másik csapatból. Meatloaf! Amint hazajöttem eszembe is jutott, hogy mit kértél, gondolom azóta Neked is, de sebaj, találkozunk még! Most pedig koncentráljunk Veszprémre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. Június 07. - 20:06:20 » |
|
Még pont jókor fejeztük be a talit. Alig, hogy elindultunk elkezdett szakadni az eső. Gidy megmutatta az autóját (végre) és nagyon szép a felnije. Hát valóban ott voltam, és az autómmal, de nem először, ezt ki kellett hangsúlyoznom! Két órát dumcsiztunk, és az özönviz elött egy perccel beültünk a kocsikba, és elhúztunk. Weres megmentette a Sedanosok becsületét, de mi SW-sek megint vertük a mezönyt. Jani, Captain, Meatloaf, és jómagam. Captain elbúcsuzott, kedden repül Antwerpenbe, és Lacetti helyett csónakázik néhány hónapot. Sznuni, és egy pár volt még ott a másik csapatból. Meatloaf! Amint hazajöttem eszembe is jutott, hogy mit kértél, gondolom azóta Neked is, de sebaj, találkozunk még! Most pedig koncentráljunk Veszprémre! Igen itthon nekem is eszembe jutott,mindegy majd a következő talin.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|