ladlac
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2008. Május 31. - 07:48:17 » |
|
Létrejött egy 4 órás (?!) minital Gidy, Ladlac és közöttem. Kicseréltük az ablaktörlőmet, Ladlac megragasztotta a lámpámat, dumáltunk egy jót és kaptam nagy bögre kávét.
... és még fénykép is készült... :
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2008. Május 31. - 12:28:40 » |
|
Létrejött egy 4 órás (?!) minital Gidy, Ladlac és közöttem. Kicseréltük az ablaktörlőmet, Ladlac megragasztotta a lámpámat, dumáltunk egy jót és kaptam nagy bögre kávét.
... és még fénykép is készült... : Gidy! Ez itt jobbra a te autód? Nem is láttam ezt a felnit! Kéretik egy képet rakni, amin látszik!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2008. Május 31. - 18:20:11 » |
|
... és még fénykép is készült... : Gidy! Ez itt jobbra a te autód? Nem is láttam ezt a felnit! Kéretik egy képet rakni, amin látszik! Ez bizony GidyCar! Kép: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=221&catid=50&limitstart=25/csak hogy ne kelljen messzire menned...!/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2008. Május 31. - 19:40:57 » |
|
Cápa, Te igazi amatőr! Mikor voltam nálatok? Januárban, és az az időszak a télhez tartozik. Télen téligumival, és a hozzátartozó lemezfelni van a kocsimon. Nyáron, nyári a gumi, és ahhoz tartozik az alufelni. (AWS Maranello tipus). Így már érthető, kedves Cápám? Ha profi lennel, akkor ezt kitalálhattad volna Magadtól is, pláne azért, mert tudtommal, Te is így használod a kerekeket. Szegény Cápa, most jól megkaptad, de hát ilyen az élet, sas-szeműnek, és jó memoriájunak kell lenni! Amúgy bocsika, de most ez jól esett, nálam is kijön néha belőlem a kisördög. De azért maradjunk barátok továbbra is!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2008. Május 31. - 19:46:07 » |
|
Cápa, Te igazi amatőr! Mikor voltam nálatok? Januárban, és az az időszak a télhez tartozik. Télen téligumival, és a hozzátartozó lemezfelni van a kocsimon. Nyáron, nyári a gumi, és ahhoz tartozik az alufelni. (AWS Maranello tipus). Így már érthető, kedves Cápám? Ha profi lennel, akkor ezt kitalálhattad volna Magadtól is, pláne azért, mert tudtommal, Te is így használod a kerekeket. Szegény Cápa, most jól megkaptad, de hát ilyen az élet, sas-szeműnek, és jó memoriájunak kell lenni! Amúgy bocsika, de most ez jól esett, nálam is kijön néha belőlem a kisördög. De azért maradjunk barátok továbbra is! No azért csak megszólaltattam Aput! Persze az egészből annyi igaz, hogy szerettem volna látni a felnijeidet.... A többihez természetesen nem vagyok ennyire amatőr.... ha jól emlékszem cettim is így szaladt akkor
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2008. Június 02. - 11:42:21 » |
|
Nagyon jó ötlet, csak sok lenne az útazási idő. Kocsival gyorsabb és költségesebb.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2008. Június 03. - 09:21:15 » |
|
Sziasztok!
Újabb minitali a porondon.
2008.06.07-én, most szombaton minitali a szokott helyen a Lurdy-Ház parkolójában 14.00-i kezdettel.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2008. Június 04. - 19:04:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2008. Június 04. - 19:14:48 » |
|
Remélem nem lett sérülés az éles sarok miatt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2008. Június 04. - 19:21:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2008. Június 04. - 19:22:17 » |
|
Sőt! Feltöltötték a ciszternákat!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2008. Június 05. - 11:40:18 » |
|
Ma dél körül láttam egy Digi-s autót városomban a Csapás úton a volt Ford szalonnál lévő körforgalomban. Nem Te voltál véletlenül Zotya?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|