|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. Május 23. - 09:42:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. Május 23. - 13:55:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. Május 25. - 09:57:04 » |
|
Jelentem tisztelettel, hogy megvolt a tali Janival! Ma délelőtt egy parkolóban találkoztunk, mivel jobb megoldást pillanatnyilag nem tudtam. Többek között nagy bólogatással nyugtáztuk, hogy mennyire szép a lacsi ezüst színben és kicsit el is beszélgettünk (majd egy órát  ). Egy nagyon szimpatikus embert ismerhettem meg személyében, örülök, hogy találkoztunk! Remélem lesz még alkalmunk folytatni a beszélgetést!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. Május 25. - 14:38:21 » |
|
Jelentem tisztelettel, hogy megvolt a tali Janival! Ma délelőtt egy parkolóban találkoztunk, mivel jobb megoldást pillanatnyilag nem tudtam. Többek között nagy bólogatással nyugtáztuk, hogy mennyire szép a lacsi ezüst színben és kicsit el is beszélgettünk (majd egy órát  ). Egy nagyon szimpatikus embert ismerhettem meg személyében, örülök, hogy találkoztunk! Remélem lesz még alkalmunk folytatni a beszélgetést! Ja én is élveztem .....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. Május 25. - 17:20:34 » |
|
Jelentem tisztelettel, hogy megvolt a tali Janival! Ma délelőtt egy parkolóban találkoztunk, mivel jobb megoldást pillanatnyilag nem tudtam. Többek között nagy bólogatással nyugtáztuk, hogy mennyire szép a lacsi ezüst színben és kicsit el is beszélgettünk (majd egy órát  ). Egy nagyon szimpatikus embert ismerhettem meg személyében, örülök, hogy találkoztunk! Remélem lesz még alkalmunk folytatni a beszélgetést! Ja én is élveztem ..... Te is ott voltál? Észre sem vettelek! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. Május 25. - 18:17:32 » |
|
Jelentem tisztelettel, hogy megvolt a tali Janival! Ma délelőtt egy parkolóban találkoztunk, mivel jobb megoldást pillanatnyilag nem tudtam. Többek között nagy bólogatással nyugtáztuk, hogy mennyire szép a lacsi ezüst színben és kicsit el is beszélgettünk (majd egy órát  ). Egy nagyon szimpatikus embert ismerhettem meg személyében, örülök, hogy találkoztunk! Remélem lesz még alkalmunk folytatni a beszélgetést! Ja én is élveztem ..... Nem jelentkeztél, így nem tudtunk egyeztetni...pedig hármas talinak is indulhatott volna... nem? "Lehetne hármas tali is Zotyával, ha össze tudjuk egyeztetni!"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. Május 25. - 18:51:20 » |
|
Jelentem tisztelettel, hogy megvolt a tali Janival! Ma délelőtt egy parkolóban találkoztunk, mivel jobb megoldást pillanatnyilag nem tudtam. Többek között nagy bólogatással nyugtáztuk, hogy mennyire szép a lacsi ezüst színben és kicsit el is beszélgettünk (majd egy órát  ). Egy nagyon szimpatikus embert ismerhettem meg személyében, örülök, hogy találkoztunk! Remélem lesz még alkalmunk folytatni a beszélgetést! Örülök, hogy így láttad. Én is hasonlókat tudok mondani a mi cápánkról. Az 1 óra nagyon gyorsan el telt. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. Május 29. - 11:42:44 » |
|
Szombaton ladlac cartárs reparálás alá veszi a babakocsikárosult lámpámat. Esetleg valaki egy minitali erejéig Büdöscity- ben jár? Jani? Meatloaf? Gidy, esetleg Te? Remélem nem telkezel! Jövő hét vége felé elutazom.  Pénzt keresni. Remélem találok! Viszont így sanszos, hogy az évfordulós Vadasparki talin megjelenhetek!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. Május 29. - 18:05:53 » |
|
Szombaton ladlac cartárs reparálás alá veszi a babakocsikárosult lámpámat. Esetleg valaki egy minitali erejéig Büdöscity- ben jár? Jani? Meatloaf? Gidy, esetleg Te? Remélem nem telkezel! Jövő hét vége felé elutazom.  Pénzt keresni. Remélem találok! Viszont így sanszos, hogy az évfordulós Vadasparki talin megjelenhetek! Mikor és hol?
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. Május 29. - 19:14:20 » |
|
Ha ez a szombatra vonatkoziki, akkor valamikor 11 körül Újpalotán. Holnap viszont Gidynél leszek délután!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #41 Dátum: 2008. Május 29. - 20:02:52 » |
|
Holnap 13 órától fogadást tartok. Jön Captain, majd később LadLac is. Szívesen látok másokat is. Egy kis duma, némi autózás. A szombati még kérdéses, de holnapra az is eldöl. Most szívem megszakad, de el kell mennem csicsikázni, mert hamar eljön a 3 óra, és szól az emberiség egyik legszörnyűbb találmánya az a rohadt vekker. Amikor hazajövök, bekapcsolom a fórumot, addigra irja meg mindenki, aki akar jönni, hogy tudjam kikre számítsak!  Jó éjt mindenkinek! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. Május 29. - 20:18:28 » |
|
Holnap 13 órától fogadást tartok. Jön Captain, majd később LadLac is. Szívesen látok másokat is. Egy kis duma, némi autózás. A szombati még kérdéses, de holnapra az is eldöl. Most szívem megszakad, de el kell mennem csicsikázni, mert hamar eljön a 3 óra, és szól az emberiség egyik legszörnyűbb találmánya az a rohadt vekker. Amikor hazajövök, bekapcsolom a fórumot, addigra irja meg mindenki, aki akar jönni, hogy tudjam kikre számítsak!  Jó éjt mindenkinek!  Én mennék, de a péntek a sportnapunk a kollégákkal (ping-pong) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. Május 30. - 19:08:27 » |
|
Létrejött egy 4 órás (?!) minital Gidy, Ladlac és közöttem. Kicseréltük az ablaktörlőmet, Ladlac megragasztotta a lámpámat, dumáltunk egy jót és kaptam nagy bögre kávét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #44 Dátum: 2008. Május 30. - 20:46:02 » |
|
Létrejött egy 4 órás (?!) minital Gidy, Ladlac és közöttem. Kicseréltük az ablaktörlőmet, Ladlac megragasztotta a lámpámat, dumáltunk egy jót és kaptam nagy bögre kávét.
Ha valamim netán tönkre fog menni, én is inkább "a két lad"-hoz viszem a cettit ezek után! Ahogy elnézem:rögtön vállalják, nincs várakozási idő, ráadásul ingyen! És még a váróban ingyen kv is jár! Hmmmm... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|