WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2008. Június 08. - 10:16:20 » |
|
Na akkor hányan mentek Brnoba?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2008. Június 08. - 14:48:21 » |
|
Csaj korlátlanul, ez jól hangzik, én is ott akarok dolgozni! De mi az a "ja" és miért nem lesz, drága? Azt jelenti, hogy csaj nem járt a belépőhöz (ha hoztál magaddal volt, ha nem, nem... ) minden egyéb korlátlanul..., ha győzted kivárni a sorodat, hogy megkapd a sörödet... Egyébként meg a címet már tudod, ha itt akarsz dolgozni... Én akarok! Van ámításmókusi állás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2008. Június 16. - 21:02:58 » |
|
Chevyklubon megerősítettem a veszprémi találkozó tényét, lett is egy jelentkező! nem sok... nincs nagy keletje ennek az általunk szervezett talinak:(
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2008. Június 16. - 22:36:09 » |
|
Chevyklubon megerősítettem a veszprémi találkozó tényét, lett is egy jelentkező! nem sok... nincs nagy keletje ennek az általunk szervezett talinak:(
Ha már 2. ember jön akkor legközelebb 5 és így tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2008. Június 17. - 18:14:18 » |
|
Vagyunk egypáran "kétlakiak" akik mindegyik oldalon érdekeltek én is itt jeletkeztem már, így a másik oldalon flesleges lenne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2008. Június 17. - 20:42:27 » |
|
Vagyunk egypáran "kétlakiak" akik mindegyik oldalon érdekeltek én is itt jeletkeztem már, így a másik oldalon flesleges lenne! Te nekünk ittlaki vagy! Hogy hol még máshol, az minket nem érdekel... Amúgy olyanokra gondoltam, akik nem lakoznak itt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2008. Június 17. - 21:39:31 » |
|
Vagyunk egypáran "kétlakiak" akik mindegyik oldalon érdekeltek én is itt jeletkeztem már, így a másik oldalon flesleges lenne! Pl. én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2008. Június 17. - 22:48:20 » |
|
Vagyunk egypáran "kétlakiak" akik mindegyik oldalon érdekeltek én is itt jeletkeztem már, így a másik oldalon flesleges lenne! Pl. én is. Bár onnan ismertelek meg, de nekem szintén itteni vagy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2008. Június 18. - 20:13:42 » |
|
Üdv. Cartársak! Ma sikerült összehozni egy Minitalit Ladigidyvel a Mátrában! Nagyon örülök,végre megismerhettem személyesen is! Remélem előbb-utóbb minél több Cartársal sikerül megismerkednem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2008. Június 18. - 20:34:04 » |
|
Üdv. Cartársak! Ma sikerült összehozni egy Minitalit Ladigidyvel a Mátrában! Nagyon örülök,végre megismerhettem személyesen is! Remélem előbb-utóbb minél több Cartársal sikerül megismerkednem!
Csak nem valahol Mátraháza környékén készült a kép? Olyan ismerős... Amúgy jó a kép, két mutatós alak rajta!....(mármint a két lacsira gondoltam )....Azért Gidy és Akidobos is érdemel két szót...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2008. Június 18. - 20:39:57 » |
|
Bagolyírtáson készült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2008. Június 18. - 20:44:38 » |
|
Bagolyírtáson készült. Nem értem, miért bántjátok e nemes madarakat! Na mindegy, ez nem is idevaló téma...Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2008. Június 18. - 20:48:44 » |
|
Semmi bajunk a baglyokkal,nem mi irtottuk.. Itt egy jobb kép:
|
|
|