Lacetti klub fórum
2024. November 19. - 22:53:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 220   Le

Szerző Téma: Találkozók szervezése, bonyolítása 2  (Megtekintve 487139 alkalommal)
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag
Nem elérhető Nem elérhető

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #450 Dátum: 2009. Március 29. - 19:38:36 »

Április 4-én ismét, immár 9. alkalommal Alfa Romeo találkozó lesz Esztergomban. Lesznek más autók is (pl Ferrarik). Én ott leszek, ha van kedve csatlakozni valakinek, szóljon.

Diablo!
Te a Ferrarival mész?
Ja persze, csak kicsinyítettel Vigyorog
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #451 Dátum: 2009. Március 29. - 19:43:04 »

Mit szólnának a Kedves Cartásrak egy Veszprémi Május 16.-ikai találkozóhoz?

Ilyenkor már jó idő van, viszont nincs csúcs a Balatonra tartók közt!
Nekem talán jó.Majd nekiállok spórolni , hogy addigra legyen egy kis tartalék üza. a nagy útra!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #452 Dátum: 2009. Március 29. - 20:08:16 »

Nekem talán jó.Majd nekiállok spórolni , hogy addigra legyen egy kis tartalék üza. a nagy útra!
MNT! Ne bosszantsd az úri társaságot! Ha lesz veszprémi tali, Neked a Balaton megkerülésével kell majd jönnöd, hogy kompenzáld a többieket fogyasztás terén! Így lenne fair! Most, hogy újra olcsóbb a gázolaj, még rondább a megjegyzésed. Hátrább az agarakkal! Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #453 Dátum: 2009. Március 29. - 20:16:24 »

MNT! Ne bosszantsd az úri társaságot! Ha lesz veszprémi tali, Neked a Balaton megkerülésével kell majd jönnöd, hogy kompenzáld a többieket fogyasztás terén! Így lenne fair! Most, hogy újra olcsóbb a gázolaj, még rondább a megjegyzésed. Hátrább az agarakkal! Vigyorog
Ok akkor majd robogóval megyek és így vezeklek.A légynek sem ártanék nemhogy a cartársaimnak.
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #454 Dátum: 2009. Március 29. - 21:12:02 »

Pedig éppen ma gondoltam rá, hogy csakis, kizárólag a lacsis tagok miatt lemennék én is Kaposújlakra. Pláne, hogy nem tudtam annyit beszélgetni Veled Visegrádon, mint szerettem volna...

Shark!
Akkor azt vállald be, mert megpróbálom és is. Legfeljebb nem fizetek be egy csekket.... Így sem-úgy sem, így hát mindegy!  Vigyorog
Még semmi biztosat nem tudok, Visegrád is pár nappal előtte dőlt csak el.  Kacsint
Az biztos, hogy ezen nem fog múlni. Ha ez kell ahhoz, hogy jópár -számomra kedves- lacettissel összeröffenhessek egy autóstali keretein belül, akkor miért ne? Feltaláljuk magunkat majd!
Bár szívemhez közelebb áll pl. a nem ennyire "tuningpénzgyorsuláscentrikus" összejövetel. Biztos öregszem, de egy kirándulós, beszélgetős, szalonnasütősdi egy apró erdei tisztáson, jobban fekszik.  Kacsint

Feri te nem egy Kaposújlaki találkozón voltál így tudod azt is hogy a gyorsulás és a tuning csak egy töredéke a programnak, kressz teszt autós ügyességi feladatok (pénzérmére rá állni, egy oszlophoz minél közelebb állni, bográcsos főzéstől elkezdve kötetlen beszélgetés a fiam által elvégzett műszeres diagdnosztika hibakód törlés gyári scann 100 műszerrel előre láthatólag addigra lesz Cruze teszt is) része a programnak, aki ezek ismeretében el akar jönni nagyon szívesen várjuk! Jómagam is aki a programok egyik szervezője vagyok. Kacsint Mosolyog

A szomszédból egy kis idézet:
Van egy ember aki még tavaly megsértődött erre a csapatra és most sem igazán forszírozza a témát egyébként Weres is és én is írtunk a taliról január-februárban, de nem nagyon volt érdeklődő. A mostani felvetésre a tuning és a gyorsulás van kiemelve az egyik hangadó által pedig, van jó pár egyéb program is.

Sebi!

Tisztázzunk pár dolgot így nyilvános topicban, hisz ez a találkozós téma mindenkit érinthet.

1. Nem sértődtem. Röviden, tömören tudtomra adtátok, hogy nem kértek sem belőlem, sem a segítségemből! Nemhogy reakció nem érkezett arra, hogy szívesen segítek majd a keszthelyi tali szervezésben, hanem másik helyen elkezdtetek egy másikat szervezni. Amikor ennek okát kérdeztem, azt kaptam vissza, hogy nem véletlenül nem jelentkezett -arra, amiben segítséget vállalnék- senki. Ennek biztosan oka van, kicsit magamba nézhetnék.
Hát én ehhez tartom magam. Tudomásul vettem, pont. Amúgy -mint írod te is- írtunk a taliról január-februárban, de nem nagyon volt érdeklődő....most én is vonjak le messzemenő következtetéseket, hogy miért is nem volt? Ez nem az én stílusom, ebben van egy-két profi nálatok!

2. Nem forszírozom, hisz nem is nekem kell ezt tennem. Hisz tudod! Nincs közöm hozzátok! Miért is reklámozzam a rendezvényeteket? Nem az én feladatom ez, de te mint szervező nyugodtan megteheted! Leírhatod a részletes programot és akkor nem lesz félreértes, mindenki tudja, mi várható aznap. Azért van ez a topic!

3. Nem vagyok hangadó. Ilyenek inkább nálatok vannak, szegény Sznuni győzi is rendbetenni utánuk a dolgokat. Szerencsére eddig sikerült neki, mert ért hozzá és intelligensen tud intézkedni.  
Ugyanolyan lacettis tag vagyok itt, mint bárki. Saját véleményemet írtam le, mert invitált az egyik legkedvesebb lacsis barátom.  Én meg őszinte vagyok és ezért nem azt mondom neki, hogy "húú de nagy kedvem van odamenni, már alig várom!"

4. Valóban voltak -és bizonyára lesznek most is- más programok is, ebben igazad van. Én is részt vettem bennük, mert ötletesek voltak. Tetszett. Viszont ez a napi tevékenység elég kis hányadát tették ki, ezen kívül a fő szerep a gyorsulásé és a szervezetlen ide-oda furikázásé volt. A reptérért fizetett bérleti díjat sem értem, hisz nekünk kellett letakarodni a pályáról, ha éppen fel vagy leszállni akart egy repülő, nekünk kellett átcuccolni egy másik helyre, amikor el akartak vinni egy ott parkoló helikoptert, nekünk kellett lehúzni a fejünket (képletesen) amikor éppen arra volt kedve áthúzni az egyik helinek. Az egész úgy nézett ki, mintha szívességből tűrtek volna meg minket ott és nem pénzért bérelték volna a szervezők a helyet. Nem mellesleg balesetveszélyes ez egy kicsit!

5. Végül megkérlek valamire. Ha problémád van valakivel, először vele beszéld meg! Egyetlen chevyklubosról sem kezdünk mi itt írogatni a háta mögött. Néha a helyzet és a moderátorsággal járó kötelezettség úgy hozza, hogy nekünk egymás közt bizonyos dolgokra fel kell hívnunk a másik figyelmét, de ez sem nyilvános helyen történik. Mindenkiről kialakulhat egyfajta vélemény, de ezt felénk nem szokás egy mindenki által olvasható közös topicba leírni. Viszont bárkinek négyszemközt szívesen elmondom, hogy konkrétan nekem mi a véleményem róla. S ha már megkérdezte, oka sem lehet megsértődni, hisz ő kérdezte és gondolom őszinte választ vár!
Nem szeretnék ezzel többet foglalkozni és ha kérhetem, kerüljük a szövegkörnyezetből kiragadott dolgokat és a nyilvánosan közzétett csúsztatásokat!
Maradok tisztelettel.        
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #455 Dátum: 2009. Március 29. - 21:27:40 »

Én nem tudtam, hogy van némi feszültség a csapatok között, de az a véleményem ,hogy senkinek sem lesz jobb, ha sárral dobálózunk.Lehet , hogy drága politikusaink példája ragadós?Mindenesetre elég nagy a világ elférünk egymás mellett. A személyeskedés meg nem vezet sehová. Ellenben a "hangadó"  kifejezést dehonesztálónak tartom és nem biztos, hogy a közösségek épülését szolgálja.
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #456 Dátum: 2009. Március 30. - 01:57:55 »

Még semmi biztosat nem tudok, Visegrád is pár nappal előtte dőlt csak el.  Kacsint
Az biztos, hogy ezen nem fog múlni. Ha ez kell ahhoz, hogy jópár -számomra kedves- lacettissel összeröffenhessek egy autóstali keretein belül, akkor miért ne? Feltaláljuk magunkat majd!
Bár szívemhez közelebb áll pl. a nem ennyire "tuningpénzgyorsuláscentrikus" összejövetel. Biztos öregszem, de egy kirándulós, beszélgetős, szalonnasütősdi egy apró erdei tisztáson, jobban fekszik.  Kacsint

Hisz ebben minden bent van, nem csak a gyorsulás körül forog! Mindenki feltalálta magát.
Szerintem most én sem leszek "tuningpénzgyorsuláscentrikus".
Ez nagyon szép szó!
 Vigyorog
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #457 Dátum: 2009. Március 30. - 02:02:24 »

Azt hittem, a tavalyi bajnok idén nem jön Kaposújlakra, hogy másnak is legyen esélye a győzelemre. Kacsint Vigyorog

Ne félj, nem vagyok annyira önző, lehet most nem állok rajthoz.
Egyébként is tudod, lomha a verda!  Vigyorog
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #458 Dátum: 2009. Március 30. - 02:11:13 »

Én nem tudtam, hogy van némi feszültség a csapatok között, de az a véleményem ,hogy senkinek sem lesz jobb, ha sárral dobálózunk.Lehet , hogy drága politikusaink példája ragadós?Mindenesetre elég nagy a világ elférünk egymás mellett. A személyeskedés meg nem vezet sehová. Ellenben a "hangadó"  kifejezést dehonesztálónak tartom és nem biztos, hogy a közösségek épülését szolgálja.

Én is megdöbbentem odaát néhány szúrós megjegyzéstől, nálunk ez soha nem volt jellemző!
Se irányukba, sem egymás közt!

Egyébként sem lehet elvárni senkitől, hogy januárban májusra tervezzen. Ez nem egy bírósági tárgyalás, hogy az embernek ehhez kell igazítani az életét. Akinek lehetősége lesz és szeretne menni, úgy is időben fog jelentkezni.

Persze én sem a feszültséget akarom szítani, illetve nem vagyok partner az egymásra mutogatásban.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 30. - 02:18:43 írta peti74 » Naplózva

sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #459 Dátum: 2009. Március 30. - 05:32:09 »

Feri!

Akkor tisztázzuk a dolgokat!

1. Tavaly amikor személyesen találkoztunk akkor pont a sértődöttségednek adtál hangot négyszemközt, igaz nem rám hanem az ominózus találkozó szervezőire.

2. A Chevyclubos rendezvényekre azok kivételével akik mind a két oldalon fenn vannak nem nagyon volt részt vevő!

3. A "tuningpénzgyorsuláscentrikus" megjegyzéssel és a további programok elhallgatásával eléggé negatív  színben tüntetted fel a találkozót.

4. A reptér teljesen független bérleti díja 1napra több százezer forint amit egy ilyen klub nem tud finanszírozni, így kénytelen kompromisszumos megoldásba belemenni. A reptérrel kapcsolatos problémák 2007-ben voltak, 2008-ban nem voltál ott akkor már nem "zavartak" el bennünket de 2007-ben is a hangoskodó emberke nem tudta, hogy mi fizettünk érte utána elnézést kért amiről te nem tudtál.

5. A problémámat már privát üzenetben megírtam annak akivel van.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 30. - 05:46:57 írta sebijoe » Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #460 Dátum: 2009. Március 30. - 05:51:25 »

Apa, kezdődik... 
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #461 Dátum: 2009. Március 30. - 08:47:39 »

Apa, kezdődik... 
Ajaj! Szerintem keressük egymásban a közöst, örüljünk ennek, a különbségeket meg hagyjuk, kerüljük! Semmi nem kötelező, sőt még nem is elvárt, jó lenne, ha az egymás mellett békés életet csinálnánk. Örüljünk, hogy barátokra, segítőkre leltünk, élvezzük annak minden oldalát, és ami nem tetszik, mert olyan is van, azt kerüljük, hogy ez a klub legyen a "BÉKE SZIGETE"! Nem kell mindenkinek mindenkivel jóban lenni, ez nem is lehetséges, mert nem is lehetne őszinte, de akkor hagyjuk békén egymást azokkal, akikkel kevésbé vagyunk kölcsönösen szimpatikusak! A magam részéről nagyon szerencsésnek érzem magam, mert valóban a klub révén több jó barátra tettem szert, és még biztosan bővülni is fog a létszám, ha még többekkel megismerkedem személyesen is. Úgy tudom, és nagyon remélem is egyben, hogy az előbb leírtakban NEM VAGYOK EGYEDÜL! SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK, AZ ÉLET NAGYON IS SZÉP, IGAZ NEM MINDIG KÖNNYŰ! Uff! Én beszéltem! Remélem nem hiába! Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #462 Dátum: 2009. Március 30. - 09:23:48 »

Apa, kezdődik... 
Ajaj! Szerintem keressük egymásban a közöst, örüljünk ennek, a különbségeket meg hagyjuk, kerüljük! Semmi nem kötelező, sőt még nem is elvárt, jó lenne, ha az egymás mellett békés életet csinálnánk. Örüljünk, hogy barátokra, segítőkre leltünk, élvezzük annak minden oldalát, és ami nem tetszik, mert olyan is van, azt kerüljük, hogy ez a klub legyen a "BÉKE SZIGETE"! Nem kell mindenkinek mindenkivel jóban lenni, ez nem is lehetséges, mert nem is lehetne őszinte, de akkor hagyjuk békén egymást azokkal, akikkel kevésbé vagyunk kölcsönösen szimpatikusak! A magam részéről nagyon szerencsésnek érzem magam, mert valóban a klub révén több jó barátra tettem szert, és még biztosan bővülni is fog a létszám, ha még többekkel megismerkedem személyesen is. Úgy tudom, és nagyon remélem is egyben, hogy az előbb leírtakban NEM VAGYOK EGYEDÜL! SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK, AZ ÉLET NAGYON IS SZÉP, IGAZ NEM MINDIG KÖNNYŰ! Uff! Én beszéltem! Remélem nem hiába! Vigyorog
S hogy visszakanyarodjunk a topic témájához, csak annyit tennék hozzá, hogy Téged mindig szeretünk Gidy! Még akkor is, ha tali előtt aggodalmaskodsz, hogy rossz lesz az idő!  Kacsint Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #463 Dátum: 2009. Március 30. - 09:26:02 »

Én semmi konkrétumra nem gondoltam az odaát írott hsz-emben. Csupán nem értettem, de már értem a dolgokat. Viszont nem hiszem, hogy ennyire fel kellett volna fújnia Petinek, hogy ide is becsatolja, bár gondolom csodálkozott rendesen. Vigyorog
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #464 Dátum: 2009. Március 30. - 10:13:08 »

Én semmi konkrétumra nem gondoltam az odaát írott hsz-emben. Csupán nem értettem, de már értem a dolgokat. Viszont nem hiszem, hogy ennyire fel kellett volna fújnia Petinek, hogy ide is becsatolja, bár gondolom csodálkozott rendesen. Vigyorog
A probléma nem ott kezdődött, hogy ide is becsatolta. Olvastam ezeket már régebben is.
Amúgy meg az információ hatalom! Nem árt, ha az ember képben van és tájékozott, ha már szemébe nem mondják!  Kacsint Vigyorog

Na de zárjuk le tényleg ezt a témát. Elmondtam véleményem, a másik fél is, kész.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 220   Fel

Ugrás: