ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #330 Dátum: 2008. December 18. - 20:27:54 » |
|
Szombaton eljön hozzám R*R cartárs a kora délutáni órákban. (13-17?) között. Ha valakinek kedve, és lehetősége volna, hogy csatlakozzon hozzánk, és egy újabb taggal megismerkedhetne személyesen, aki a klub tuning felelőse egyébként, hát az jelezze felém, és felé, hogy részt kíván venni e minitalin nálunk! Szívesen látok, látunk bárkit! Várom a jelentkezéseket! Mi Athee Cartárssal ablakfűtés tunningot tartunk, krómindex cserével egybeépítve. Sajnos az időnk szűkös, mert előtte dolgozom, utána céges buli... /de még bármi lehetséges.../ Atheeval beugorhatsz a céges buli előtt, gondolom nem kezdődik túl korán. Jelezzétek, ha oké a dolog, mert szépen alakulgat a minitali. Weres jönne, Meatloaf, esetleg, mi biztosan, mert ide van szervezve, szóval összejön egy jó kis minitali! Athee remélem jól gondolom! Jöhet még más is, csak tessék, tessék!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #331 Dátum: 2008. December 18. - 20:30:09 » |
|
Szombaton eljön hozzám R*R cartárs a kora délutáni órákban. (13-17?) között. Ha valakinek kedve, és lehetősége volna, hogy csatlakozzon hozzánk, és egy újabb taggal megismerkedhetne személyesen, aki a klub tuning felelőse egyébként, hát az jelezze felém, és felé, hogy részt kíván venni e minitalin nálunk! Szívesen látok, látunk bárkit! Várom a jelentkezéseket! Mi Athee Cartárssal ablakfűtés tunningot tartunk, krómindex cserével egybeépítve. Sajnos az időnk szűkös, mert előtte dolgozom, utána céges buli... /de még bármi lehetséges.../ Atheeval beugorhatsz a céges buli előtt, gondolom nem kezdődik túl korán. Jelezzétek, ha oké a dolog, mert szépen alakulgat a minitali. Weres jönne, Meatloaf, esetleg, mi biztosan, mert ide van szervezve, szóval összejön egy jó kis minitali! Athee remélem jól gondolom! Jöhet még más is, csak tessék, tessék! Lehet én is odapofátlankodok, de csak 15óra körül,, 14-ig dolgozok.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #332 Dátum: 2008. December 18. - 20:32:24 » |
|
Szombaton eljön hozzám R*R cartárs a kora délutáni órákban. (13-17?) között. Ha valakinek kedve, és lehetősége volna, hogy csatlakozzon hozzánk, és egy újabb taggal megismerkedhetne személyesen, aki a klub tuning felelőse egyébként, hát az jelezze felém, és felé, hogy részt kíván venni e minitalin nálunk! Szívesen látok, látunk bárkit! Várom a jelentkezéseket! Mi Athee Cartárssal ablakfűtés tunningot tartunk, krómindex cserével egybeépítve. Sajnos az időnk szűkös, mert előtte dolgozom, utána céges buli... /de még bármi lehetséges.../ Atheeval beugorhatsz a céges buli előtt, gondolom nem kezdődik túl korán. Jelezzétek, ha oké a dolog, mert szépen alakulgat a minitali. Weres jönne, Meatloaf, esetleg, mi biztosan, mert ide van szervezve, szóval összejön egy jó kis minitali! Athee remélem jól gondolom! Jöhet még más is, csak tessék, tessék! Lehet én is odapofátlankodok, de csak 15óra körül,, 14-ig dolgozok. Szeretettel várlak, várunk!..., és szó sincs pofátlanságról, Te csak maradj meg beszólósnak! Alakul a tali!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #333 Dátum: 2008. December 19. - 08:51:40 » |
|
Szombaton eljön hozzám R*R cartárs a kora délutáni órákban. (13-17?) között. Ha valakinek kedve, és lehetősége volna, hogy csatlakozzon hozzánk, és egy újabb taggal megismerkedhetne személyesen, aki a klub tuning felelőse egyébként, hát az jelezze felém, és felé, hogy részt kíván venni e minitalin nálunk! Szívesen látok, látunk bárkit! Várom a jelentkezéseket! Mi Athee Cartárssal ablakfűtés tunningot tartunk, krómindex cserével egybeépítve. Sajnos az időnk szűkös, mert előtte dolgozom, utána céges buli... /de még bármi lehetséges.../ Atheeval beugorhatsz a céges buli előtt, gondolom nem kezdődik túl korán. Jelezzétek, ha oké a dolog, mert szépen alakulgat a minitali. Weres jönne, Meatloaf, esetleg, mi biztosan, mert ide van szervezve, szóval összejön egy jó kis minitali! Athee remélem jól gondolom! Jöhet még más is, csak tessék, tessék! Lehet én is odapofátlankodok, de csak 15óra körül,, 14-ig dolgozok. Szeretettel várlak, várunk!..., és szó sincs pofátlanságról, Te csak maradj meg beszólósnak! Alakul a tali! Ja, 13-ig én is dolgozom.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #334 Dátum: 2008. December 19. - 14:38:56 » |
|
Szombaton eljön hozzám R*R cartárs a kora délutáni órákban. (13-17?) között. Ha valakinek kedve, és lehetősége volna, hogy csatlakozzon hozzánk, és egy újabb taggal megismerkedhetne személyesen, aki a klub tuning felelőse egyébként, hát az jelezze felém, és felé, hogy részt kíván venni e minitalin nálunk! Szívesen látok, látunk bárkit! Várom a jelentkezéseket! Mi Athee Cartárssal ablakfűtés tunningot tartunk, krómindex cserével egybeépítve. Sajnos az időnk szűkös, mert előtte dolgozom, utána céges buli... /de még bármi lehetséges.../ Atheeval beugorhatsz a céges buli előtt, gondolom nem kezdődik túl korán. Jelezzétek, ha oké a dolog, mert szépen alakulgat a minitali. Weres jönne, Meatloaf, esetleg, mi biztosan, mert ide van szervezve, szóval összejön egy jó kis minitali! Athee remélem jól gondolom! Jöhet még más is, csak tessék, tessék! Lehet én is odapofátlankodok, de csak 15óra körül,, 14-ig dolgozok. Szeretettel várlak, várunk!..., és szó sincs pofátlanságról, Te csak maradj meg beszólósnak! Alakul a tali! Ja, 13-ig én is dolgozom. Weres! Akkor csak utána gyere! Várlak, várunk! 2.-ik felszólítás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #335 Dátum: 2008. December 19. - 19:18:56 » |
|
A holnapi minitali jelenlegi állása szerint a következő cartársak jelezték jövetelüket: R*R, Meatloaf, Jani, Weres, és persze, mint házigazda: LadiGidy. Lehet még jönni másnak is! LadLac? Athee? Szerelés után? Egyéb vállalkozó szellemű, kíváncsi talizni vágyó? Csak tessék, tessék Hölgyeim, és Uraim! Gyertek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #336 Dátum: 2008. December 19. - 20:05:25 » |
|
A holnapi minitali jelenlegi állása szerint a következő cartársak jelezték jövetelüket: R*R, Meatloaf, Jani, Weres, és persze, mint házigazda: LadiGidy. Lehet még jönni másnak is! LadLac? Athee? Szerelés után? Egyéb vállalkozó szellemű, kíváncsi talizni vágyó? Csak tessék, tessék Hölgyeim, és Uraim! Gyertek!
Gépet kapcsold be és talán online veletek lehetek!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #337 Dátum: 2008. December 19. - 20:25:06 » |
|
Gépet kapcsold be és talán online veletek lehetek! Ez a minimum! Akkor Rád is számítunk! 13-tól, itteni idő szerint kezdhetjük, de csak akkortól indulnak majd hozzánk a talisok, de mi addig bemelegítünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #338 Dátum: 2008. December 20. - 07:13:53 » |
|
Gépet kapcsold be és talán online veletek lehetek! Ez a minimum! Akkor Rád is számítunk! 13-tól, itteni idő szerint kezdhetjük, de csak akkortól indulnak majd hozzánk a talisok, de mi addig bemelegítünk! Azt hiszem már nem felejtem el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #339 Dátum: 2008. December 20. - 09:42:28 » |
|
Gépet kapcsold be és talán online veletek lehetek! Ez a minimum! Akkor Rád is számítunk! 13-tól, itteni idő szerint kezdhetjük, de csak akkortól indulnak majd hozzánk a talisok, de mi addig bemelegítünk! Azt hiszem már nem felejtem el. Remélem is, de azért itt is 3.-ik felszólítás, és priviben is megírtam, mert ragaszkodunk Hozzád! De ennek ellenére Katát nem adom Hozzád, de nincs harag ugye? Szóval várlak Téged, és a többieket is szeretettel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #340 Dátum: 2008. December 20. - 09:56:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #341 Dátum: 2008. December 20. - 10:04:16 » |
|
Fél 3-3 körül ott vagyok. Előtte még van egy kis dolgom.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #342 Dátum: 2008. December 20. - 12:08:01 » |
|
Gépet kapcsold be és talán online veletek lehetek! Ez a minimum! Akkor Rád is számítunk! 13-tól, itteni idő szerint kezdhetjük, de csak akkortól indulnak majd hozzánk a talisok, de mi addig bemelegítünk! Azt hiszem már nem felejtem el. Remélem is, de azért itt is 3.-ik felszólítás, és priviben is megírtam, mert ragaszkodunk Hozzád! De ennek ellenére Katát nem adom Hozzád, de nincs harag ugye? Szóval várlak Téged, és a többieket is szeretettel! Ja, ha nincs Kata én sem megyek. Ha nem sikerül odaérnem holnapig, akkor csináljatok nekem fotókat RR-Józsiról is meg Lacsi-R-ről is. Most jutott eszembe, hogy karira még nem vettem meg mindent (azaz a sárkánynak még semmit és mára kaptam kimenőt ), úgyhogy nem tudom még mi lesz. Sok időm amúgy sem lenne, 5 percre meg nincs pofám beugrani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #343 Dátum: 2008. December 20. - 13:36:59 » |
|
Gépet kapcsold be és talán online veletek lehetek! Ez a minimum! Akkor Rád is számítunk! 13-tól, itteni idő szerint kezdhetjük, de csak akkortól indulnak majd hozzánk a talisok, de mi addig bemelegítünk! Azt hiszem már nem felejtem el. Remélem is, de azért itt is 3.-ik felszólítás, és priviben is megírtam, mert ragaszkodunk Hozzád! De ennek ellenére Katát nem adom Hozzád, de nincs harag ugye? Szóval várlak Téged, és a többieket is szeretettel! Ja, ha nincs Kata én sem megyek. Ha nem sikerül odaérnem holnapig, akkor csináljatok nekem fotókat RR-Józsiról is meg Lacsi-R-ről is. Most jutott eszembe, hogy karira még nem vettem meg mindent (azaz a sárkánynak még semmit és mára kaptam kimenőt ), úgyhogy nem tudom még mi lesz. Sok időm amúgy sem lenne, 5 percre meg nincs pofám beugrani. Legyen pofád beugrani! Kata itthon van, csak azt mondtam, hogy nem adom Hozzád feleségül. Találkozhatsz vele, semmi vész, egyébként is ő dönt, de harmadhegedüs úgysem lenne a kutya, a sárkány, ja és a Lacetti után, nem is harmadik, inkább negyedik. Szóval várlak, akár vásárlás után is, csak gyere!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #344 Dátum: 2008. December 20. - 14:02:09 » |
|
Jelentem: megjött az első vendég R*R! Jöhettek! Itt van még Meatloaf, és Jani is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 20. - 15:23:05 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|