Mi is jól éreztük magunkat,mikor lesz a következö?
Lehetne sűrűbben is, az biztos. Mi még elmentünk megnézni a megújult Kossuth teret, hátha megleljük az eltűnt milliárdokat
Másfél, két évig törtem magam a legkülönbözőbb talis ajánlatokkal, de süket fülekre, vak szemekre találtam csak. Volt ötlet sima beszélgetésre, kirándulásra, telkes bográcsozásra, focira, legtöbbször még csak reagálás sem volt a felvetésemre, nemhogy összejött volna valami. Bár a foci kis részben összejött, de csak kis részben, ezért ki kellett bővíteni másokkal is, ami végül többséget okozott. Régen volt évadnyitó, évadzáró, sőt több napos, több éjszakás buli is, sőt egy tíznapos erdélyi körút is, amikor még fogékonyak voltak erre a klubtagok, és igényelték az együttlétet, és nemcsak mindenféle ügyes- bajos problémákkal keresték a fórumot. Sokszor irreális kérésekkel, távjavítási óhajjal, házi barkácsolásra, ami sok esetben járható is, de nem minden esetben, mert van olyan téma is, ami csak szakemberrel, műszerezettséggel oldható meg, mégis egy- egy válasszal beérték volna, hogy ők is autószerelők legyenek. Ebből sok probléma is volt.
Szóval leült a klubélet, sokan eltűntek a fórumról, ezeket megunván, és nemcsak idő, és pénzhiány volt az oka, hogy ez lett a mostani helyzet. Magam részéről nagyon szomorúan éltem ezt meg.
Persze a klub révén sok barátra is leltem, azokkal tartom is a kapcsolatot, de már főleg külön- sajnos.
Szerintetek van remény arra, hogy újra felrázódjon a csapat, és megújuljunk? Mert szuper volna! Uff! Szóltam!
Ilyen több napos tali is volt anno:
http://www.lacettiklub.hu/images/rsgallery/original/csoportk_p_jav_tott.jpg