WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #3180 Dátum: 2013. November 14. - 14:20:23 » |
|
én egyszer voltam Gödöllő után asszem sok éve
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #3181 Dátum: 2013. November 14. - 19:56:38 » |
|
Piliscsabán is van a sportcentrumnál. És Szentendrén is a laktanyánál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3182 Dátum: 2014. Március 26. - 18:16:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #3183 Dátum: 2014. Március 26. - 21:08:35 » |
|
szuper! usgyi paripára fel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3184 Dátum: 2014. Március 26. - 21:09:42 » |
|
Neked kötelező menni, már várnak a kajáldában.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #3185 Dátum: 2014. Március 26. - 21:10:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chas
|
|
« Hozzászólás #3186 Dátum: 2014. Március 26. - 21:18:05 » |
|
Neked kötelező menni, már várnak a kajáldában. Ez most nem ott lesz!!! De attól még kötelező!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3187 Dátum: 2014. Március 27. - 02:55:41 » |
|
Neked kötelező menni, már várnak a kajáldában. Ez most nem ott lesz!!! De attól még kötelező! És? Pesten már ismerik. Itt a következő Grand Prix.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3188 Dátum: 2014. április 16. - 18:44:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #3189 Dátum: 2014. április 17. - 09:41:23 » |
|
Ezek szerint visszakerült májusra. Legalább nincs olyan meleg, mint nyár közepén! Viszont úgy néz ki, egy másik, vissza nem térő, kihagyhatatlna programom lesz és nem tudok itt lenni, pedig idén szerettem volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3190 Dátum: 2014. április 17. - 12:26:00 » |
|
Ezek szerint visszakerült májusra. Legalább nincs olyan meleg, mint nyár közepén! Viszont úgy néz ki, egy másik, vissza nem térő, kihagyhatatlna programom lesz és nem tudok itt lenni, pedig idén szerettem volna. Én idén se jutok el, tavaly se, előtte se....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3191 Dátum: 2014. Május 03. - 11:27:28 » |
|
Egy emlékeztető, hogy milyen volt valamikor a klubos élet. Sajnos ez már csak szép emlék, pedig milyen jól éreztük magunkat együtt. Milyen sok barátság kötődött ezeken a talikon. Sajnos ennek már vége, nincs rá igény, és nemcsak pénz hiány, és elfoglaltság az oka, ha valóban akarnánk, nem volna akadálya, hogy éljen a klub, de belefásult mindenki mindenbe, pedig egymás megerősítése a közös érdekekben, barátságban mindenkinek jót tehetne. Kár, hogy vége. http://www.lacettiklub.hu/images/rsgallery/original/csoportk_p_jav_tott.jpgMegismeritek még a képen levőket? Tudtok egymásról valamit is? Bevallom, nekem nagyon hiányoztok!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #3192 Dátum: 2014. Május 03. - 12:48:41 » |
|
Egy emlékeztető, hogy milyen volt valamikor a klubos élet. Sajnos ez már csak szép emlék, pedig milyen jól éreztük magunkat együtt. Milyen sok barátság kötődött ezeken a talikon. Sajnos ennek már vége, nincs rá igény, és nemcsak pénz hiány, és elfoglaltság az oka, ha valóban akarnánk, nem volna akadálya, hogy éljen a klub, de belefásult mindenki mindenbe, pedig egymás megerősítése a közös érdekekben, barátságban mindenkinek jót tehetne. Kár, hogy vége. http://www.lacettiklub.hu/images/rsgallery/original/csoportk_p_jav_tott.jpgMegismeritek még a képen levőket? Tudtok egymásról valamit is? Bevallom, nekem nagyon hiányoztok! Sajnos az egyre fokozódó rohanóbb életmód, a folyamatosan növekvő pénztelenség ilyen eredményt produkál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #3193 Dátum: 2014. Május 03. - 13:48:56 » |
|
Lustaság!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3194 Dátum: 2014. Május 04. - 03:05:29 » |
|
Egy emlékeztető, hogy milyen volt valamikor a klubos élet. Sajnos ez már csak szép emlék, pedig milyen jól éreztük magunkat együtt. Milyen sok barátság kötődött ezeken a talikon. Sajnos ennek már vége, nincs rá igény, és nemcsak pénz hiány, és elfoglaltság az oka, ha valóban akarnánk, nem volna akadálya, hogy éljen a klub, de belefásult mindenki mindenbe, pedig egymás megerősítése a közös érdekekben, barátságban mindenkinek jót tehetne. Kár, hogy vége. http://www.lacettiklub.hu/images/rsgallery/original/csoportk_p_jav_tott.jpgMegismeritek még a képen levőket? Tudtok egymásról valamit is? Bevallom, nekem nagyon hiányoztok! No igen Valahol összehozhatnánk augusztusban egy vízpartos, kutyákat is megúsztatós hétvégét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|