Cartársak! Talizók! Barátaim a Klubban!
11-en szavaztak a jövő szombati talira, és ebből 9-en a remeteszőlősi "Klub Tanyát" választották. Úgy néz ki, hogy ez lesz a befutó. Bár érdekes, hogy 2 szavazó oda nem jönne. Vajon miért nem? Remélem azért, ha nem is szavazta meg, azért majd csatlakozik majd hozzánk. Azt viszont szeretném tudni, hogy személy szerint kik is jönnének, hogy olyanok, akik ismerik a helyet, vagy olyanok is, akik még nem voltak nálunk, mert ez utóbbi embereknek talán kellene egy fix gyülekezési pont, hogy ne legyen gond a hely megtalálásában. Kérem az összes(!) jelentkezőt, hogy priviben írja meg nekem, hogy kik, és milyen létszámmal jönnek, és azt, hogy megtalálják-e a helyet, vagy igénylik a közös gyülekezési pontot. Kivételesen Ilus nem tudja ellátni a háziasszony szerepét (másnap dupla keresztelő lesz!), így vagy batyus evés- ivás lesz, vagy pedig a helyi CBA-ban veszünk italokat, virslit, mustárt, ketchupot, kenyeret, és azt fogjuk elfogyasztani. Ez esetben összedobjuk a pénzt rá. A döntés a tietek, nekem mindegy. Mindenki jelezze azt is, hogy vagy "önellátó" lesz-e, vagy a közösbe szállna be, amit majd a helyszínen döntünk el. Tali kezdete lehetne mondjuk 10 óra, addigra a kisebb gyerekesek is oda tudnának érni. Én korábban kimegyek persze. A "régiek" közül valaki legyen az "újak" idegenvezetője, és vezesse őket a helyszínre. Önként ki vállalja? Ezekről majd beszéljünk itt a topicban is. Remélem jó idő lesz, és végre együtt lehetünk, mint rég. Nem késő se szavazni, se csatlakozni a csapathoz, akár szavazás nélkül is, befogadó vagyok, vagyunk. Uff! Én beszéltem!
Amennyiben a Róka hegy befogná a telket, és nyerne, úgy akkor természetesen mindenki batyussá válna, és ez esetben meg kell majd beszélni egy mindenkire vonatkozó közös gyülekezési pontot, parkolót. Stocz úr már volt ott, remélem jönni fog, ez esetben ő lehetne a csapat idegenvezetője. Remélem jön, és vállalja is.
Döntsön a többség! De fogadja el azt a kisebbség is, és jöjjön mindenki talizni bárhová is!
Eldőlt a tali helye, a többség a telkes Klubtanyát választotta. Megtisztelő.
Viszont érvénybe lépett az, hogy várom a név szerinti jelentkezőket, és az említett ellátásra vonatkozó kérdésekre a válaszokat. Ne halogassátok az utolsó pillanatokra a válaszokat, lehessen tervezni, hogy minden jól sikerüljön. Ne hagyjatok magamra, szépen kérem. Uff! Újra szóltam!
Sértődés ne essék, de kutyát, macskát ne hozzon senki sem. Van rá oka, hogy ezt kérem, majd meglátjátok, meghalljátok miért is. Köszönöm.
Péntek este 20:17-ig csak Jani mondta, írta, hogy valóban jönne a telekre talizni. A többiek vagy lemondták, vagy csak nem is jelentkeztek, pedig kértem a szavazókat erre. Sajnálom, és nem töröm magam tovább. A továbbiakban, ha talit akartok, szervezzétek meg magatoknak, én nem égetem magam többé. Van néhány barátom a klubban, akikkel össze szoktunk jönni, azokat továbbra is szívesen látom, vagyok velük együtt, de jó lett volna, ha nemcsak egy szűk kör tartaná a személyes találkozásokat, barátságot. De persze nem kötelező egymás társaságát keresni. Marad a fórumos hibakeresés, személyes kapcsolatok nélkül.