kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2835 Dátum: 2012. Július 22. - 20:03:56 » |
|
Ma volt egy kis találkám Tomy61-el,olaj csere fék javítás,beszélgetés.Csak a szokásos .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2836 Dátum: 2012. Július 29. - 20:29:35 » |
|
Holnaptól egészen péntekig kivettem magam a munkából, rá kell pihennem az utána következő hétre, amikor Akidobos családdal túrázni megyünk. Szóval, ha van ötlet, és vállalkozó, nyitott vagyok hasznos, okos programra, remélem lesz jelentkező. Az egyik dolog amit megnéznék, az a Vasúttörténeti Park, a másik, ahol már voltunk, de újabb dolgokat helyeztek el, ez pedig a Szentendrei Tömegközlekedési Múzeum. De persze kirándulás is szóba jöhet, no meg természetesen a telek is várja a jelentkezőket, meg a kis hajlékunk is, esetleg még kávéval is. Nos, felkeltettem az érdeklődéseteket?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2837 Dátum: 2012. Július 29. - 20:37:11 » |
|
Holnaptól egészen péntekig kivettem magam a munkából, rá kell pihennem az utána következő hétre, amikor Akidobos családdal túrázni megyünk. Szóval, ha van ötlet, és vállalkozó, nyitott vagyok hasznos, okos programra, remélem lesz jelentkező. Az egyik dolog amit megnéznék, az a Vasúttörténeti Park, a másik, ahol már voltunk, de újabb dolgokat helyeztek el, ez pedig a Szentendrei Tömegközlekedési Múzeum. De persze kirándulás is szóba jöhet, no meg természetesen a telek is várja a jelentkezőket, meg a kis hajlékunk is, esetleg még kávéval is. Nos, felkeltettem az érdeklődéseteket?
Fel hát! Milyen túra? A motoros útvonal, amit mutattál? Hozzám a druszám jön szerdán, meg a héten valamikor Krisz is, így semmit nem tudok ígérni, pedig erősen tervben van, hogy felmegyek hozzád.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2838 Dátum: 2012. Július 29. - 22:30:08 » |
|
Fel hát! Milyen túra? A motoros útvonal, amit mutattál? Hozzám a druszám jön szerdán, meg a héten valamikor Krisz is, így semmit nem tudok ígérni, pedig erősen tervben van, hogy felmegyek hozzád. Ja, a motoros túra, csak egy a baj, hogy (vöröshajú szemüveges) nem találom a könyvet, de keresem. Amúgy meg gyere, csak szólj előtte, hogy oké legyen.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2839 Dátum: 2012. Augusztus 02. - 09:44:08 » |
|
Tegnap itt volt nálam a druszám és a párja. Volt némi tűz, abból lett parázs, és hirtelen felindulásból sütögetés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2840 Dátum: 2012. Augusztus 02. - 09:50:40 » |
|
Tegnap itt volt nálam a druszám és a párja. Volt némi tűz, abból lett parázs, és hirtelen felindulásból sütögetés.
Ami után egy jót ettünk és ittunk, én csak alkohol nélkülit, és egy jót beszélgettünk. Na meg üzembe helyeztük Kapitány új gépét is. Köszönjük a lehetőséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2841 Dátum: 2012. Augusztus 14. - 18:40:39 » |
|
Hamarosan- sajnos, vége lesz a nyári szabiknak, jön az iskola kezdés, szóval a mókus újra hajtani kezdi a kereket. Szeptemberben újra meg kéne csinálni a focis, játszóteres talit, de most már sokkal több résztvevővel, és új arcokkal is. Sportolás, és hintázás után pedig újra csinálhatnánk egy közös ebédet, végre Hawer bográcsozhatna nekünk valami finomat, amit már többször megígért. Bízom benne, hogy sikerül összeszedni a csapatot, és egy újabb jó talit élünk meg. Gondolom, valamelyik szombati nap lenne a megfelelő, amit, ha valóban volna igény a talira, akkor megszavazhatnánk. Számítok a talis "kemény magra", és a még ismeretlen klubtagokra is. Vélemény? Uff! Szóltam!
Akkor legyen 22.-én, vagy 29.-én, valamelyik szombaton, hogy a Kapitány se maradjon le róla. Erre kérek szavazást valamelyik moditól. (22? 29? Mindkét jó!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Augusztus 14. - 19:56:54 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2842 Dátum: 2012. Augusztus 14. - 19:49:13 » |
|
Hamarosan- sajnos, vége lesz a nyári szabiknak, jön az iskola kezdés, szóval a mókus újra hajtani kezdi a kereket. Szeptemberben újra meg kéne csinálni a focis, játszóteres talit, de most már sokkal több résztvevővel, és új arcokkal is. Sportolás, és hintázás után pedig újra csinálhatnánk egy közös ebédet, végre Hawer bográcsozhatna nekünk valami finomat, amit már többször megígért. Bízom benne, hogy sikerül összeszedni a csapatot, és egy újabb jó talit élünk meg. Gondolom, valamelyik szombati nap lenne a megfelelő, amit, ha valóban volna igény a talira, akkor megszavazhatnánk. Számítok a talis "kemény magra", és a még ismeretlen klubtagokra is. Vélemény? Uff! Szóltam!
Tárcsa is van... Csak ne szeptember 8-9 és ne szeptember 15- 23 között legyen. Nekem akkor nem jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2843 Dátum: 2012. Augusztus 14. - 20:01:55 » |
|
Akkor legyen 22.-én, vagy 29.-én, valamelyik szombaton, hogy a Kapitány se maradjon le róla. Erre kérek szavazást valamelyik moditól. (22? 29? Mindkét jó!)
22-én indulok haza Hamburgból... Tehát 29.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2844 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 12:58:42 » |
|
Nos, akkor a mi jó öreg tengerészünk kedvéért, meghirdetem, hogy szeptember 29.-én, szombaton tartsunk egy nagyszabású focis, játszóteres, beszélgetős, bográcsozós, barátkozós talit. Remélem addigra minden érdeklődő szabaddá teszi magát, és családját, és nagy bulit csapunk majd. Máris várom a napot, családommal együtt. Szeptember 29.-én, szombaton nagy focis, családos tali, ne feledjétek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2845 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 18:18:24 » |
|
Nos, akkor a mi jó öreg tengerészünk kedvéért, meghirdetem, hogy szeptember 29.-én, szombaton tartsunk egy nagyszabású focis, játszóteres, beszélgetős, bográcsozós, barátkozós talit. Remélem addigra minden érdeklődő szabaddá teszi magát, és családját, és nagy bulit csapunk majd. Máris várom a napot, családommal együtt. Szeptember 29.-én, szombaton nagy focis, családos tali, ne feledjétek! Igaz egy kicsit még odébb van a 29.e ,de egyenlőre jónak tűnik az időpont!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #2846 Dátum: 2012. Augusztus 23. - 21:59:31 » |
|
jól elkódorgott lacettis js jöhet? Elvégre egy piros kombi is dobja az összképet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2847 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 10:57:20 » |
|
Úgy néz ki mi is ráérünk, revansot kell venni! Ladányiakat le kell győznünk futballban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2848 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 14:39:55 » |
|
Úgy néz ki mi is ráérünk, revansot kell venni! Ladányiakat le kell győznünk futballban! Állunk elejbe! De már Csaba is fog játszani ám! Remélem jó nagy BL- döntő lesz! B: mint bukottak, L: mint Ladányiak! Remélem tényleg nemcsak ígérgetés, hogy sokan jönnétek, hanem az is lesz! Ja, és HAWER(!), oké a bográcsolás? Szóval szeptember 29.-én, szombaton BL döntő az Ady-ligeti Arénában! Majd ezzel egy időben a kicsik nyúzhatják a játszótér dolgait, majd a focisták, sántán, vagy hordágyon eljutnak a telekre, ahol evéssel, ivással, beszélgetéssel eltöltik a maradék erejüket. Szóval nagy szeretettel várunk mindenkit! Majd időben meg kell venni a kajához való dolgokat, és italokat, a pénzt meg össze kell majd adni. Szerintem a 10 órás kezdés lenne a megfelelő a focihoz. Találkozás a pálya melletti parkolóban, illetve a pályán. Akik meg szívesen segítenének a főzésben, azok előre mehetnek a telekre a hölgyekkel. Vélemény? Kik jönnének?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #2849 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 15:19:18 » |
|
Úgy néz ki mi is ráérünk, revansot kell venni! Ladányiakat le kell győznünk futballban! Állunk elejbe! De már Csaba is fog játszani ám! Remélem jó nagy BL- döntő lesz! B: mint bukottak, L: mint Ladányiak! Remélem tényleg nemcsak ígérgetés, hogy sokan jönnétek, hanem az is lesz! Ja, és HAWER(!), oké a bográcsolás? Szóval szeptember 29.-én, szombaton BL döntő az Ady-ligeti Arénában! Majd ezzel egy időben a kicsik nyúzhatják a játszótér dolgait, majd a focisták, sántán, vagy hordágyon eljutnak a telekre, ahol evéssel, ivással, beszélgetéssel eltöltik a maradék erejüket. Szóval nagy szeretettel várunk mindenkit! Majd időben meg kell venni a kajához való dolgokat, és italokat, a pénzt meg össze kell majd adni. Szerintem a 10 órás kezdés lenne a megfelelő a focihoz. Találkozás a pálya melletti parkolóban, illetve a pályán. Akik meg szívesen segítenének a főzésben, azok előre mehetnek a telekre a hölgyekkel. Vélemény? Kik jönnének? Én jönnék. Úgysem láttatok még játszani a pályán. De nem 100%, szokás szerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|