hawer
|
|
« Hozzászólás #2625 Dátum: 2012. Március 15. - 20:04:15 » |
|
Ne kavarj be. Én nem ezt a helyet linkeltem. Csak egy Agip kút van Kápolnásnyéknél : 70 főút 43 km-nél. Jössz a 70 uton és Érd után az első Agip kútnál megállsz az út bal oldalán lesz és ez lesz az.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 15. - 20:06:00 írta hawer »
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2627 Dátum: 2012. Március 15. - 20:07:30 » |
|
Ne kavarj be. Én nem ezt a helyet linkeltem. Bizony nem, az enyém kb. 150 méterrel odébb van... Akkor az időpont lefixálva? Részemről Ok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2628 Dátum: 2012. Március 15. - 20:12:19 » |
|
Ne kavarj be. Én nem ezt a helyet linkeltem. Bizony nem, az enyém kb. 150 méterrel odébb van... Akkor az időpont lefixálva? Részemről Ok. Nekem is jó
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2629 Dátum: 2012. Március 16. - 09:17:32 » |
|
Akkor hát a szombati talira még várunk csatlakozókat. Bp.-en 12:45-kor az Etele téren, illetve a helyszínen: 1/4 2 - 3/4 2 között a Kápolnásnyéki Agip kútnál. Jó lenne, ha a már eddig jelentkezőkön kívül mások is csatlakoznának, újakat is várunk nagy szeretettel. Legyen ez a tali, a kirándulós évadnyító! Hátha így jobban hangzik, és mások is jönnek, növeljük a "Kemény Mag" népes táborát. Eddigi jelentkezők: Kamikáze, Jani, Kripic, LadLac, Weres, és persze én is, a sofőrömmel Hawerrel. (Ki- kihagynak a betűk, elnézést...) De jöhetnek "meglepi vendégek" is, örülnénk nekik. Ja, és nem elfelejteni, a talik mindig várják a párokat is, meg a gyerekeket is, korra, nemre való tekintett nélkül.
Más, és egészen más! Van egy 24, és egy 45 fős autóbuszos, aki felkínálta, hogy, ha van rá igény, akkor megszervez, és lebonyolít egy erdélyi kirándulást. Mindent elintéz, bevált helyek vannak szállásra, ellátásra, kedvezményesen. Rám való tekintettel az mondta, hogy, ha volna rá jelentkezés, akkor ELSŐBBSÉGET élveznénk mindenben. Szóval gondolkozzatok el ezen is mielőbb. A programok, és minden egyebet egyeztetni lehet majd, kívánság szerint. De az első dolgok, hogy van-e igény, és, ha igen hány főre, és mikor lenne aktuális az út, ezek a legfőbb kérdések. Mielőbbi reagálást várok, hogy mit mondjak a kollégámnak, hogy ő is tervezni tudjon. Egy biztos, hogy az útiköltség olcsóbb egy busszal, mint sok autóval, de viszont mindent együtt kell csinálni, nincs külön program lehetőség, mint autóval. Gondolkozzatok el ezen! Uff!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 16. - 12:44:36 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #2630 Dátum: 2012. Március 16. - 10:08:26 » |
|
Akkor hát a szombati talira még várunk csatlakozókat. Bp.-en 12:45-kor az Etele téren, illetve a helyszínen: 1/4 2 - 3/4 2 között a Kápolnásnyéki Agip kútnál. Jó lenne, ha a már eddig jelentkezőkön kívül mások is csatlakoznának, újakat is várunk nagy szeretettel. Legyen ez a tali, a kirándulós évadnyító! Hátha így jobban hangzik, és mások is jönnek, növeljük a "Kemény Mag" népes táborát. Eddigi jelentkezők: Kamikáze, Jani, Kripic, LadLac, Weres, és persze én is. .....
A sofőrödet már lepasszoltad...? Kedves hawer, ezek után én meggondolnám, hogy felvegyem-e egyáltalán....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2631 Dátum: 2012. Március 16. - 12:13:00 » |
|
Akkor hát a szombati talira még várunk csatlakozókat. Bp.-en 12:45-kor az Etele téren, illetve a helyszínen: 1/4 2 - 3/4 2 között a Kápolnásnyéki Agip kútnál. Jó lenne, ha a már eddig jelentkezőkön kívül mások is csatlakoznának, újakat is várunk nagy szeretettel. Legyen ez a tali, a kirándulós évadnyító! Hátha így jobban hangzik, és mások is jönnek, növeljük a "Kemény Mag" népes táborát. Eddigi jelentkezők: Kamikáze, Jani, Kripic, LadLac, Weres, és persze én is. .....
A sofőrödet már lepasszoltad...? Kedves hawer, ezek után én meggondolnám, hogy felvegyem-e egyáltalán.... Hát látod ez a sofőrök sorsa úgy látszik, de nem baj közeleg a Húsvét Gidy reszkess.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2632 Dátum: 2012. Március 16. - 12:20:49 » |
|
Csak egy Agip kút van Kápolnásnyéknél : 70 főút 43 km-nél. Jössz a 70 uton és Érd után az első Agip kútnál megállsz az út bal oldalán lesz és ez lesz az. Velence előtt is van egy, odafelé szintén a bal oldalon. párszor tankoltam ott
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 16. - 12:23:30 írta WERES »
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2633 Dátum: 2012. Március 16. - 12:25:43 » |
|
van egy kis gond... Norci lerobbant. allergiás a méh-darázs-pók csípésre és tegnap megtámadta 1-2 házipók. szépen bedagadtak a nyirokcsomói némi lázzal fűszerezve. bevett nagy adag kálciumot, remélem estére jobban lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2634 Dátum: 2012. Március 16. - 12:42:34 » |
|
Csak egy Agip kút van Kápolnásnyéknél : 70 főút 43 km-nél. Jössz a 70 uton és Érd után az első Agip kútnál megállsz az út bal oldalán lesz és ez lesz az. Velence előtt is van egy, odafelé szintén a bal oldalon. párszor tankoltam ott Ugyan arról beszélünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2635 Dátum: 2012. Március 16. - 13:12:14 » |
|
Csak egy Agip kút van Kápolnásnyéknél : 70 főút 43 km-nél. Jössz a 70 uton és Érd után az első Agip kútnál megállsz az út bal oldalán lesz és ez lesz az. Velence előtt is van egy, odafelé szintén a bal oldalon. párszor tankoltam ott Ugyan arról beszélünk. jajó, akkor tuti odatalálok, ha megyünk ......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2636 Dátum: 2012. Március 16. - 19:25:31 » |
|
Talisok! Ne hagyjátok otthon a fényképező gépeiteket, hogy legyen a galériába erről a taliról is kép. Mindig klassz emlékek, ha visszanézzük őket- nekem mindenképpen.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
NorciW
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2637 Dátum: 2012. Március 17. - 08:38:21 » |
|
Nnna úgy tűnik megmaradok, úgyhogy m1ek én is mindenképp Gidy az erdélyi kirándulásról majd beszéljünk, hátha tudok "okosat" mondani!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2638 Dátum: 2012. Március 17. - 10:45:37 » |
|
Látom, Péter kivételével itt van mindenki, útra készen. Lassan szedelőzködhetünk, én már indulnék is legszívesebben, olyan magányos vagyok itthon egyedül. Nem találom sehol sem a Lacetti Klubos trikóm, és sapkám, Ilus eldugta valahová...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 17. - 11:14:48 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #2639 Dátum: 2012. Március 17. - 11:12:47 » |
|
Látom, Péter kivételével itt van mindenki, útra készen. Lassan szedelőzködhetünk, én már indulnék is legszívesebben, olyan magányos vagyok itthon egyedül. Csak óvatosan majd a cél közelében, elvileg (info: police.hu) Martonvásár, Pettend, Baracska területén trafiznak... 10.00-12.00 Martonvásár, Budai út /50 km/h/ 13.30-14.45 7-es főút, Pettend területe /50 km/h/ 15.00-16.00 7-es főút, Baracska területe /50, ill. 60 km/h/ 16.10-18.00 Martonvásár, Fehérvári út /50 km/h/ 18.15-19.15 7-es főút, Baracska területe /50, ill. 60 km/h/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 17. - 11:17:34 írta kripic »
|
Naplózva
|
|
|
|
|