ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2280 Dátum: 2011. Május 25. - 16:12:56 » |
|
Még hármat kell aludni éjszaka, a nappali nem ér, és itt a tali napja. Akkor döntsük el, hogy mikor, hol találkozzunk, mert együtt szép az élet. Én írtam a múltkor egy ötletet, de nem reagáltatok rá igazán. Megismétlem: a Pestről jövőkkel Cora parkoló, a vörösváriakkal, és máshonnan jövőkkel pedig valahol Dobogókőnél, de ne a fizetősnél, egy másik parkolási lehetőségnél inkább. Mikor? Coránál fél 9-9 között? Vagy 9- fél 10 között? Dobogókőn 10-kor? A kisgyerekesek döntsék el a kezdést, mert nekik nehezebb elkészülniük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 25. - 16:15:33 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2281 Dátum: 2011. Május 25. - 16:57:14 » |
|
Még hármat kell aludni éjszaka, a nappali nem ér, és itt a tali napja. Akkor döntsük el, hogy mikor, hol találkozzunk, mert együtt szép az élet. Én írtam a múltkor egy ötletet, de nem reagáltatok rá igazán. Megismétlem: a Pestről jövőkkel Cora parkoló, a vörösváriakkal, és máshonnan jövőkkel pedig valahol Dobogókőnél, de ne a fizetősnél, egy másik parkolási lehetőségnél inkább. Mikor? Coránál fél 9-9 között? Vagy 9- fél 10 között? Dobogókőn 10-kor? A kisgyerekesek döntsék el a kezdést, mert nekik nehezebb elkészülniük.
Nekünk bármelyik időpont jó!!! Alkalmazkodunk többség akaratához!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #2282 Dátum: 2011. Május 25. - 20:21:36 » |
|
Nekem is jó bármelyik időpont, ott leszek a Coránál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2283 Dátum: 2011. Május 26. - 12:42:32 » |
|
Akkor a pestiek a Coránál, de hánykor? Jani, LadLac ti jöttök kis gyerekkel, ti döntsétek el, hogy mikor legyünk ott. Majd utána meg, hogy a többiekkel mikor, és hol? De már csak kettőt alszunk ám...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2284 Dátum: 2011. Május 26. - 16:09:29 » |
|
Akkor a pestiek a Coránál, de hánykor? Jani, LadLac ti jöttök kis gyerekkel, ti döntsétek el, hogy mikor legyünk ott. Majd utána meg, hogy a többiekkel mikor, és hol? De már csak kettőt alszunk ám...
Nekünk jó 9-kor az áruháznál.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2285 Dátum: 2011. Május 26. - 16:34:44 » |
|
Nekünk jó 9-kor az áruháznál. Akkor ez a végleges: 9-kor a Budakalászi Cora parkolójában?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
leonel
|
|
« Hozzászólás #2286 Dátum: 2011. Május 26. - 16:35:38 » |
|
Sziasztok! Tegnap említette Captainb a talit. Asszony dolgozik szombaton én meg nem ülnék otthon- esetleg lehet csatlakozni hozzátok egy: csak kicsit OFF régi vassal? Elhoznám a Lacsik dédapját öööö vagy ükapját?! Zsolti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2287 Dátum: 2011. Május 26. - 16:57:10 » |
|
Sziasztok! Tegnap említette Captainb a talit. Asszony dolgozik szombaton én meg nem ülnék otthon- esetleg lehet csatlakozni hozzátok egy: csak kicsit OFF régi vassal? Elhoznám a Lacsik dédapját öööö vagy ükapját?! Zsolti Szia! Szerintem semmi akadálya, te is régi Daewoos vagy.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2288 Dátum: 2011. Május 26. - 18:32:13 » |
|
Sziasztok! Tegnap említette Captainb a talit. Asszony dolgozik szombaton én meg nem ülnék otthon- esetleg lehet csatlakozni hozzátok egy: csak kicsit OFF régi vassal? Elhoznám a Lacsik dédapját öööö vagy ükapját?! Zsolti Szerintem az Espero az Evanda és Epica vonalon mozog, a Lacetti elődje a Nubira. Nem ez a lényg, gyere, mert legalább első kézből értesülnek a többiek az akcióidról.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #2289 Dátum: 2011. Május 26. - 18:45:17 » |
|
Sziasztok! Tegnap említette Captainb a talit. Asszony dolgozik szombaton én meg nem ülnék otthon- esetleg lehet csatlakozni hozzátok egy: csak kicsit OFF régi vassal? Elhoznám a Lacsik dédapját öööö vagy ükapját?! Zsolti Szerintem az Espero az Evanda és Epica vonalon mozog, a Lacetti elődje a Nubira. Nem ez a lényg, gyere, mert legalább első kézből értesülnek a többiek az akcióidról. Ha elindultok a Corától esetleg dobhatna valaki egy telefont és Pomázon csatlakoznék a csapathoz. Persze, ha nem probléma! 06 20 981 1100
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2290 Dátum: 2011. Május 26. - 18:52:06 » |
|
Akkor mi is ott leszünk 9 kor a Coránál!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2291 Dátum: 2011. Május 26. - 18:57:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #2292 Dátum: 2011. Május 26. - 19:03:27 » |
|
OK. És felépítek egy műhelyt is addigra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2293 Dátum: 2011. Május 26. - 19:09:20 » |
|
OK. És felépítek egy műhelyt is addigra! Az nem köll. Napernyőt, pokrócot hozok én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #2294 Dátum: 2011. Május 26. - 19:13:28 » |
|
OK. És felépítek egy műhelyt is addigra! Az nem köll. Napernyőt, pokrócot hozok én. Na, szerintem most leszünk kimoderálva! (sátrat hozzál mert eső lesz )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|