|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2008. Május 16. - 18:13:25 » |
|
Ja hogy ez nálatok már talinak számít? Akkor én is gyakorlom eme talikat. Ráadásul nem is ilyen minik, mert pl. most is voltam Petinél. Lehetett vagy három perc is, amit beszéltünk, ez a ti "talitokat" alapul véve már közepesnek mondható. Sógorom is ott volt velem, meg is mutattam Peti "lomha" lacettijét, amivel megnyerte a gyorsulási versenyt kupáját.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2008. Május 16. - 19:16:33 » |
|
Hát igen, Kripic Cartárs nagyon magyarázott valamit az utasának. Nekem tünt fel a szemből érkező ismerös Lacsi-kocsi. Miután elhaladt még matrica is volt rajta. Kész öröm. Miért is kellett volna megsértödni? Ma meg láttam az Értékesítő Emberemet /Antalóczy Andrásnak hívják / Ujpalotán, szemből jött velem ezüst SW-vel, csak a rendszáma 11-el volt kevesebb az enyémnél. Lehet, hogy Ő is olvas minket, akkor innen is: ÜDV!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2008. Május 16. - 20:12:10 » |
|
LadLac, és jómagam minitalijainkat már meg sem irjuk, mert az már szinte rendszeres lett. Mindig találunk valami ürügyet arra, hogy találkozzunk, valamit bűvöljünk. Bár most, hogy a Főszerelő úr is dolgozó emberré vált, egy kicsit ritkábban jön össze a tali. Másokat is szívesen látnánk, főleg a közelben lakók csatlakozhatnának időnként. Bár szívesen látnánk a távoli "rokonokat" is: Petit, Cápát, Giovannit, Komist, és mindenkit, nem irom le az összes aktiv tagunk névsorát, de ezért ne sértődjön meg senki sem! Majd Veszprémben pótoljuk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2008. Május 17. - 13:47:35 » |
|
Akkor én is gyakorlom eme talikat. Ráadásul nem is ilyen minik, mert pl. most is voltam Petinél. Lehetett vagy három perc is, amit beszéltünk.
Volt az 5 perc is! Ha éves átlagot nézel, akkor ez már erős! Bár szívesen látnánk a távoli "rokonokat" is: Petit, Cápát, Giovannit, Komist, és mindenkit, nem irom le az összes aktiv tagunk névsorát, de ezért ne sértődjön meg senki sem! Majd Veszprémben pótoljuk! Ha ez ilyen egyszerű lenne, kiinnálak a fullos kávédból!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 17. - 13:50:08 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2008. Május 17. - 19:48:01 » |
|
Voltam ma Visegrádon és láttam egy astra-talit, van ott két nagy parkoló, ahol bőven elférnénk. Mit gondoltok?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2008. Május 17. - 20:17:30 » |
|
Voltam ma Visegrádon és láttam egy astra-talit, van ott két nagy parkoló, ahol bőven elférnénk. Mit gondoltok?
Én benne lennék, főleg mivel közel van Elugorhattál volna esetleg ide, Esztergomba is, csináltunk volna egy minitalit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. Május 18. - 09:27:03 » |
|
Én benne lennék, főleg mivel közel van Elugorhattál volna esetleg ide, Esztergomba is, csináltunk volna egy minitalit Gondoltam rád, mert hazafelé Esztergomon keresztül jöttünk a 10-esen haza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2008. Május 18. - 16:50:52 » |
|
Már régebben próbálkoztam ilyesmivel, de a Balaton parti talira nagyobb volt az igény. De ettöl még lehet Visegrádon is egy majd. Lehet bob-ozni, reptetni, nagy parkoló a tunninghoz, esetleg szalonnasütés.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. Május 21. - 21:04:22 » |
|
Ma megtartottuk az első győri minitalit, Jani63-mal. Sokat autóztunk elméletben, kaptam EGR lezárólapot gyakorlatban, és megismertem egy nagyon szimpatikus embert.
Remélem hogy bővülni fog a kör! Vannak terveink egy újabb partnercéggel való kapcsolat felvételre, és a találkozók sűrítésére is.
Szuper volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. Május 22. - 21:47:01 » |
|
Cápaferi, holnap megyünk Keszthelyre, valamelyik nap majd felhívlak és csinálunk egy minitalit.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2008. Május 22. - 22:26:09 » |
|
Persze már megint kihagynátok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. Május 22. - 22:34:56 » |
|
Cápaferi, holnap megyünk Keszthelyre, valamelyik nap majd felhívlak és csinálunk egy minitalit. OK. Lehetne szombatra tenni? Ugyanis péntek nekem zűrös a melóhelyen, ráadásul délután egész estig suliban vagyok. Szombaton viszont délelőtt ráérnék. Délután sajnos nem jó, mert viszem a fiamat szülinapi buliba, meg más családi program is lesz. Lehetne hármas tali is Zotyával, ha össze tudjuk egyeztetni! Azt nem mondom, hogy találkozzunk nálunk, mert éppen felfordulás van, de ha kell, tudok könnyen megközelíthető helyszínt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. Május 23. - 06:30:46 » |
|
Legfeljebb csatlakozom én is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|