Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1290 Dátum: 2010. Február 05. - 16:23:18 » |
|
Jövő héten szerdán, Rudiéknál leszek reggel 8-tól. Valaki esetleg nem jár arra?
Holnap jelentkezek be hozzájuk remélem összefutunk ott(nem szeretnék egyedül kávézni ) Na legalább dumálunk, meg kávézunk addig! Ha nem melózok, akkor járhatok arrafelé. Az jó lenne A főnök elintézte, hogy ott legyek. Egész héten nem dolgozok. Akkor légyszi gyere! Több okból is! 9-re odamegyek. Gondolom akkor még ott leszel.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1291 Dátum: 2010. Február 05. - 16:33:27 » |
|
lehet én is benézek a Rudiékhoz, ha időben végzek a hajnali teendőkkel
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1292 Dátum: 2010. Február 05. - 20:50:09 » |
|
Én sajna nem megyek szerdán péntek lesz belőle ha valaki arra jár a kávé meghívás még aktuális lesz
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1293 Dátum: 2010. Február 06. - 11:30:08 » |
|
Jövő héten szerdán, Rudiéknál leszek reggel 8-tól. Valaki esetleg nem jár arra?
Holnap jelentkezek be hozzájuk remélem összefutunk ott(nem szeretnék egyedül kávézni ) Na legalább dumálunk, meg kávézunk addig! Ha nem melózok, akkor járhatok arrafelé. Az jó lenne A főnök elintézte, hogy ott legyek. Egész héten nem dolgozok. Akkor légyszi gyere! Több okból is! 9-re odamegyek. Gondolom akkor még ott leszel. Valószínű. Okés. Hát, én azért nem megyek el odáig pénteken. Majd bepótoljuk. Én sajna nem megyek szerdán péntek lesz belőle ha valaki arra jár a kávé meghívás még aktuális lesz lehet én is benézek a Rudiékhoz, ha időben végzek a hajnali teendőkkel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1294 Dátum: 2010. Február 08. - 18:21:44 » |
|
Pénteken 9-re megyek Rudiékhoz ez már biztos aki jön jöjjön (aki jön hozzon szórólapot légyszi köszi)
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1295 Dátum: 2010. Február 08. - 21:10:21 » |
|
Mivel Athee nem tud járni, így szerdán nem megy Rudihoz. Ezért én sem leszek ott Helyette péntekem megyek talizni Kamikazéval. Meg aki még jön.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1296 Dátum: 2010. Február 09. - 12:31:56 » |
|
Gyerekek, mi legyen akkor az évadnyitóval? Be merjünk vállalni márciusban egy gokartozást, vagy legyen máskor? Most már igencsak időszerű lenne a szervezése
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1297 Dátum: 2010. Február 11. - 20:34:57 » |
|
Veszprémi esetleges találkozóra dobtam egy szavazást. Aki volt ismeri a lehetőségeket. Persze ez bővülhet is, de a bobozás szerintem szinte "kihagyhatatlan" lenne. Aki még nem volt, Nekik elmeséljük az eddigieket, ha nem olvasták volna.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1298 Dátum: 2010. Február 12. - 06:17:23 » |
|
Veszprémi esetleges találkozóra dobtam egy szavazást. Aki volt ismeri a lehetőségeket. Persze ez bővülhet is, de a bobozás szerintem szinte "kihagyhatatlan" lenne. Aki még nem volt, Nekik elmeséljük az eddigieket, ha nem olvasták volna. Lehet,hogy nem túl szerencsés az időpont,mert 3 napos hétvégére esik.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1299 Dátum: 2010. Február 12. - 09:19:46 » |
|
Veszprémi esetleges találkozóra dobtam egy szavazást. Aki volt ismeri a lehetőségeket. Persze ez bővülhet is, de a bobozás szerintem szinte "kihagyhatatlan" lenne. Aki még nem volt, Nekik elmeséljük az eddigieket, ha nem olvasták volna. Lehet,hogy nem túl szerencsés az időpont,mert 3 napos hétvégére esik. Csináljunk helyette egy három napos Baglyost? Az tudjuk már, hogy jól bevált. Ha van erre érdeklődés, időben le kell foglalni. Ott pedig ogyebár van minden a környéken. Nos, jöjjenek a hozzászólások!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ajkai gyuri
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1300 Dátum: 2010. Február 12. - 09:31:42 » |
|
Jó reggelt mindenkinek! A veszprémi taliban én is benne lennék nagyobb kiruccanás most nem fér a költségvetésbe sajnos. de ha nem veszprémre esik a választás akkor majd legközelebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1301 Dátum: 2010. Február 12. - 15:18:34 » |
|
A mai nap sem telt el minitali nélkül. Kamikázé a Rudinál találkozott Janival, majd utána a sánta meglátogatta a másik sántát, és hozott egy kis örömet a házba, hogy eljött, és még hozott is a fiúknak valamit. Köszönjük. Remélem rendben hazaért, vagy haza fog érni Agárdra. Jobbulást a sántáknak!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1302 Dátum: 2010. Február 12. - 17:11:12 » |
|
Veszprémi esetleges találkozóra dobtam egy szavazást. Aki volt ismeri a lehetőségeket. Persze ez bővülhet is, de a bobozás szerintem szinte "kihagyhatatlan" lenne. Aki még nem volt, Nekik elmeséljük az eddigieket, ha nem olvasták volna. Lehet,hogy nem túl szerencsés az időpont,mert 3 napos hétvégére esik. Nekem pl. pont azért szimpatikus, mert így megmarad két teljes nap a hétvégi teendőknek! Én szeretem, amikor nem rövidül le a hétvége és ilyen alkalomkor van tali!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1303 Dátum: 2010. Február 13. - 20:08:26 » |
|
A másik klubba ma volt az évadnyitó ezt a kluból képviseltem én és a családom Remélem itt is lesz nem sokára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1304 Dátum: 2010. Február 13. - 20:11:05 » |
|
A másik klubba ma volt az évadnyitó ezt a kluból képviseltem én és a családom Remélem itt is lesz nem sokára. Lesz, ne aggódjatok, csak már legyen egy kicsit vége ennek a fagyos, havas, jeges télnek. Majd utána szaporázzuk a talikat, minden jóval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|