95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #2535 Dátum: 2009. Május 26. - 16:24:27 » |
|
Pazar volt a történet köszönjük Cap. -Más- Feladvány : Milyen tipusú lehet az az autó ami a Lacsi mögött és a Smart mellett áll mert nagyon hasonlít rá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2536 Dátum: 2009. Május 26. - 16:51:09 » |
|
És íme a spanyol Lacsi!!!
Ez még nubira nem? Nem sétáltam körbe, bevallom. Kapáslövéssel fotóztam.De az elején mintha már csokornyakkendő lett volna. A hátsó ajtó réséhez mit szólsz? Hagytak helyet a hőtágulásnak, az szent! Szerintem meg élvédő van rajta, fekete...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2537 Dátum: 2009. Május 26. - 17:08:25 » |
|
Pazar volt a történet köszönjük Cap. -Más- Feladvány : Milyen tipusú lehet az az autó ami a Lacsi mögött és a Smart mellett áll mert nagyon hasonlít rá?
Citroen C5
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 26. - 18:39:59 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2538 Dátum: 2009. Május 26. - 17:16:14 » |
|
Többen szeretjük az írásaidat .Bár engem még nem vesztegettél meg sörrel,de ezt utolagosan majd megteheted.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2539 Dátum: 2009. Május 26. - 17:42:28 » |
|
Többen szeretjük az írásaidat .Bár engem még nem vesztegettél meg sörrel,de ezt utolagosan majd megteheted. Így igaz, én is mindig várom jelentéseidet. A sör nálam is jöhet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2540 Dátum: 2009. Május 27. - 08:19:52 » |
|
Jopek, és Jani pontot érdemel! Élvédő, és C5 a helyes megoldás szerintem is. Jopeket igazolja, hogy az első ajtó első élénél jó az illesztés, és kirívóan fekete a többi rész, és ez egy Lactti, amit ismerünk, nem rosszak az illesztései, ezt tudjuk tapasztalatból. A C5 meg egyértelmű, de nem az új, hanem a régi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 27. - 08:30:51 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2541 Dátum: 2009. Május 27. - 12:04:45 » |
|
Ez még nubira nem? Nem sétáltam körbe, bevallom. Kapáslövéssel fotóztam.De az elején mintha már csokornyakkendő lett volna. A hátsó ajtó réséhez mit szólsz? Hagytak helyet a hőtágulásnak, az szent! Szerintem meg élvédő van rajta, fekete... Szerintem is. A hűtő rácsa alapján Nubira III. A csokornyakkendő meg utólag is felszerelhető. Mint nálunk. Jó pár taxis is megcsinálta ezt az "átalakítást", mert volt olyan szálloda, ahova a "Daewoo" nem állhatott oda, de a "Chevrolet" igen! Érthetetlen? Magyaros!! Sört én sem kaptam, de az írásaidat élvezem! A kijelentéssel (az elején) sokszor egyet értek. Szerencsére sok másik meg feledteti ezeket. Van sok utas, akiket élmény szállítani. A többi meg "csak" pénzt hoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2542 Dátum: 2009. Május 27. - 18:47:13 » |
|
mindjart kezdodik a BL donto!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2543 Dátum: 2009. Május 27. - 18:51:16 » |
|
Ez még nubira nem? Nem sétáltam körbe, bevallom. Kapáslövéssel fotóztam.De az elején mintha már csokornyakkendő lett volna. A hátsó ajtó réséhez mit szólsz? Hagytak helyet a hőtágulásnak, az szent! Szerintem meg élvédő van rajta, fekete... Szerintem is. A hűtő rácsa alapján Nubira III. A csokornyakkendő meg utólag is felszerelhető. Mint nálunk. Jó pár taxis is megcsinálta ezt az "átalakítást", mert volt olyan szálloda, ahova a "Daewoo" nem állhatott oda, de a "Chevrolet" igen! Érthetetlen? Magyaros!! Sört én sem kaptam, de az írásaidat élvezem! A kijelentéssel (az elején) sokszor egyet értek. Szerencsére sok másik meg feledteti ezeket. Van sok utas, akiket élmény szállítani. A többi meg "csak" pénzt hoz. Azt se feledjük el hogy más országokban Nubira néven ment a Lacetti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2544 Dátum: 2009. Május 27. - 20:00:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2545 Dátum: 2009. Május 28. - 15:30:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2546 Dátum: 2009. Május 28. - 16:08:00 » |
|
Majd kiderül, ha rám gondoltál.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2547 Dátum: 2009. Május 28. - 20:28:22 » |
|
Lenne egy kérdésem. Kb 1 évvel ezelőtt csináltattam a Procolornál javítófestéket. Meddig használható fel? Van ezeknek valami lejárati/felhasználási idejük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2548 Dátum: 2009. Május 28. - 20:50:39 » |
|
Lenne egy kérdésem. Kb 1 évvel ezelőtt csináltattam a Procolornál javítófestéket. Meddig használható fel? Van ezeknek valami lejárati/felhasználási idejük?
Azt én sem tudom, de két hete lefestettem (belejavítottam) a kilincseket, apróbb kőfelverődéseket. Még jó a festék, de alaposan fel kellett rázni!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2549 Dátum: 2009. Május 29. - 16:29:39 » |
|
Amíg be nem szárad, használhatod. Utána csal levélnehezék...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|