kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2400 Dátum: 2009. április 14. - 18:49:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2401 Dátum: 2009. április 14. - 19:50:23 » |
|
Akkor én most egy kis időre elköszönök. Balesetmentes közlekedést kívánok, vigyázzatok magatokra!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2402 Dátum: 2009. április 14. - 19:59:12 » |
|
Akkor én most egy kis időre elköszönök. Balesetmentes közlekedést kívánok, vigyázzatok magatokra!
Mennyi az a kis idő?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2403 Dátum: 2009. április 14. - 20:15:47 » |
|
te is vigyázz magadra CAPTAINB
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2404 Dátum: 2009. április 14. - 20:16:50 » |
|
Csak óvatosan a vizeken is, kerüljétek a kalózokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2405 Dátum: 2009. április 14. - 21:32:51 » |
|
Én láttam, megértem! De a másik szerelmed sem csúnya! A harmadik sem! MNT nem jött, nem is szólt. Ti megbeszéltétek?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2406 Dátum: 2009. április 15. - 06:53:02 » |
|
Isten éltesse, nekem már 4 múlt.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2407 Dátum: 2009. április 15. - 09:55:40 » |
|
Amikor megnyitom a fórumot, mindig beugrik valami docler webközösség ablak, pedig fullra le van tiltva minden ilyesmi a netemen. Nektek is van ilyen? azóta van nálam, mióta lasvegas-on keresztül üzemeltünk.
Hali Nem tudom milyen böngészőt használsz, én operát ahol egyszerűen letíltottam az oldalt és azóta nem zavarog olvasás közben. Üdv Lacsetka Én godzilla fájerfoxot júz. De sehol sem enged előugró ablakot, csak itt a fórumra kattintva jön ez a sunyi kaka. Ha van olyan oldal, akkor meg sem engedi nyitni, olyan szigorúra állítottam. Igen ez nálam is így van a Firefox-al és csak ha a fórumra lépek be és azóta mióta költözködni kellett a szerverek közt. Nem véletlenül a jelenlegi kiszolgáló szerver okozza-e Már többször ki lett fejtve, hogy mi ez, és miért van. http://lacetti-klub.extra.hu/forum/index.php?topic=31.735Az oldal közepén, 29038-as hozzászólás. Mi lenne, ha elolvasnátok a találgatás helyett? Ha esetleg nem találod így sem, akkor kereső (a fórumé!). Írd be, hogy "docler".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 15. - 10:39:21 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2408 Dátum: 2009. április 15. - 14:18:14 » |
|
Mennyi az a kis idő? Per pillanat ennyi. Várom a hajót, állítólag 17:00 körül befut. És a bérlő menetrendje szerint augusztus közepéig van meló! Nyomon követhettek két websiton: www.marinetraffic.comvagy a tulaj honlapján: www.draxl-reederei.comA GUDRUN nevű hajót keressétek! A bérlő honlapja: www.opdr.de és az Andalucia Tangier service-n leszünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2409 Dátum: 2009. április 15. - 14:51:24 » |
|
Gomboséknál Gondozás Hét van. Díjtalan átvizsgálás (szemrevételezéssel persze csak), mosás (ezt kértem, mert a Csaba nem tisztán tért vissza a kocsival), nagyon szépen lemosták, letörölték, és kaptam hozzá egy Chevrolet autós atlaszt is. Magyarország, és Budapest van rajta, nagyon klassz. A Cruzét minden pillanatban várják, már ott kéne lennie. Azt hiszem majd kipróbálom, az igazi jól felszerelt 3,7 milcsibe fog kerülni, de ebben már rengeteg dolog benne lesz. Nem felejtettem el, ha ötösöm lesz, de az ötös lottón, akkor lesz egyen autónk! Csak kéne nyerni. No meg lottózni. A kettőt együtt!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2410 Dátum: 2009. április 15. - 14:57:20 » |
|
Mennyi az a kis idő? Per pillanat ennyi. Várom a hajót, állítólag 17:00 körül befut. És a bérlő menetrendje szerint augusztus közepéig van meló! Nyomon követhettek két websiton: www.marinetraffic.comvagy a tulaj honlapján: www.draxl-reederei.comA GUDRUN nevű hajót keressétek! A bérlő honlapja: www.opdr.de és az Andalucia Tangier service-n leszünk. Nem találom a bárkát az első lapon. A második meg be sem jön. Ettől függetlenül vigyázz magadra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2411 Dátum: 2009. április 15. - 15:00:21 » |
|
Mennyi az a kis idő? Per pillanat ennyi. Várom a hajót, állítólag 17:00 körül befut. És a bérlő menetrendje szerint augusztus közepéig van meló! Nyomon követhettek két websiton: www.marinetraffic.comvagy a tulaj honlapján: www.draxl-reederei.comA GUDRUN nevű hajót keressétek! A bérlő honlapja: www.opdr.de és az Andalucia Tangier service-n leszünk. Nem találom a bárkát az első lapon. A második meg be sem jön. Ettől függetlenül vigyázz magadra! Mert az azonosítóját még nem látja egy vevő sem. De Rotterdamnál ott van, hogy már ki kellene kötnie. A másodikt meg elírtam, bocs: www.reederei-draxl.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2412 Dátum: 2009. április 15. - 15:19:41 » |
|
Ottan van az. A marinetraffic.com- on már látni, most lopakszik a révkalúz felvevőhöz, lassít. 4 terminálon rakodik / rakodunk majd, úgyhogy mindjárt kezdődik az ereszd el a hajamat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2413 Dátum: 2009. április 15. - 17:22:39 » |
|
Ottan van az. A marinetraffic.com- on már látni, most lopakszik a révkalúz felvevőhöz, lassít. 4 terminálon rakodik / rakodunk majd, úgyhogy mindjárt kezdődik az ereszd el a hajamat!
És mindjárt kikötnek. Én meg megyek dolgozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2414 Dátum: 2009. április 15. - 17:38:57 » |
|
Én láttam, megértem! De a másik szerelmed sem csúnya! A harmadik sem! MNT nem jött, nem is szólt. Ti megbeszéltétek? Köszi apu a dicséretet vasárnap viszem öket köszi WERES
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|