Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2370 Dátum: 2009. április 10. - 21:45:32 » |
|
Kicsit OFF, de infóra lenne szükségem. Jól emlékszem, hogy valamelyik topicban emlegettetek opel alkatrészeket? Úgy rémlik, mintha valakinek lenne érdekeltsége opel-téren, avagy opel alkatrészekkel is foglalkozik.
http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=33
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2371 Dátum: 2009. április 10. - 22:01:16 » |
|
Köszi Jani, asszem ez rémlett! Nem tudod, hogy ki ő? Milyen néven van itt?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2372 Dátum: 2009. április 10. - 22:14:32 » |
|
Köszi Jani, asszem ez rémlett! Nem tudod, hogy ki ő? Milyen néven van itt? Az nem tudom, hogy fórumozik-e, de úgy rémlik, Jopek intézte kedvezményt náluk.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2373 Dátum: 2009. április 11. - 07:44:09 » |
|
Köszi Jani, asszem ez rémlett! Nem tudod, hogy ki ő? Milyen néven van itt? Az nem tudom, hogy fórumozik-e, de úgy rémlik, Jopek intézte kedvezményt náluk. Nem én voltam. Talán Gatsy kolléga intézte a győri boltost, ha erről van szó. Főni tudja biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2375 Dátum: 2009. április 11. - 13:12:33 » |
|
Köszi Jani, asszem ez rémlett! Nem tudod, hogy ki ő? Milyen néven van itt? Az nem tudom, hogy fórumozik-e, de úgy rémlik, Jopek intézte kedvezményt náluk. Nem én voltam. Talán Gatsy kolléga intézte a győri boltost, ha erről van szó. Főni tudja biztos. Igen, Ő intézte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2376 Dátum: 2009. április 11. - 15:42:28 » |
|
Grat az ezredességhez Peti barátom! Én is Gratulálok! Most már te is igényt tarthatsz, a Gidy féle Cruzeok egyikére.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2377 Dátum: 2009. április 11. - 17:15:02 » |
|
Tegnap este, életemben először láttam egy kínai autót. A típusa Geely CK 1.5GT. Egész tűrhetően nézett ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 11. - 17:18:44 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2378 Dátum: 2009. április 11. - 17:18:59 » |
|
Grat az ezredességhez Peti barátom! Én is Gratulálok! Most már te is igényt tarthatsz, a Gidy féle Cruzeok egyikére. Jól haladok, mert eddig már 10 Cruzéra vagyok vevő, és így nyilván nagy kedvezményt kapok, és rögtön flottát is nyithatok, hogy még jobb színben tűnhessek fel a kereskedőnél, és persze az ezredeseknél is. Ha sikerül, akkor legyen a klub új neve: Lacetti, és Cruze Klub! De remélem a Lacettik is maradnak!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2379 Dátum: 2009. április 11. - 17:22:08 » |
|
Grat az ezredességhez Peti barátom! Én is Gratulálok! Most már te is igényt tarthatsz, a Gidy féle Cruzeok egyikére. Jól haladok, mert eddig már 10 Cruzéra vagyok vevő, és így nyilván nagy kedvezményt kapok, és rögtön flottát is nyithatok, hogy még jobb színben tűnhessek fel a kereskedőnél, és persze az ezredeseknél is. Ha sikerül, akkor legyen a klub új neve: Lacetti, és Cruze Klub! De remélem a Lacettik is maradnak! H ez összejön, akkor a klub új neve Gidy Lacetti-Cruze klubja lesz.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2380 Dátum: 2009. április 11. - 19:10:20 » |
|
Tegnap este, életemben először láttam egy kínai autót. A típusa Geely CK 1.5GT. Egész tűrhetően nézett ki. Mert nem a törésteszten láttad!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #2381 Dátum: 2009. április 11. - 22:01:24 » |
|
Hi. Jövő héten megyek Cruze tesztvezetésre. Nagyon kacérkodom egy 1.6 -os LS fullos verzióval. Ültem benne ezt vártam. Ugye már 1 éve kinéztem magam az amcsiknál, mondjuk az még szebb de nem panaszkodom tetszik ez is Akinek kell a felszereltségi listája ami még nem publikus elküldöm neki email
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 11. - 22:04:22 írta BeZe1974 »
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2382 Dátum: 2009. április 12. - 05:31:02 » |
|
Hi. Jövő héten megyek Cruze tesztvezetésre. Nagyon kacérkodom egy 1.6 -os LS fullos verzióval. Ültem benne ezt vártam. Ugye már 1 éve kinéztem magam az amcsiknál, mondjuk az még szebb de nem panaszkodom tetszik ez is Akinek kell a felszereltségi listája ami még nem publikus elküldöm neki email Vigyél Magaddal Zoli! A lista érdekel, de félek, hogy csak kíváncsiságból, mert nagyon hűséges tious vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2383 Dátum: 2009. április 12. - 08:32:46 » |
|
Hi. Jövő héten megyek Cruze tesztvezetésre. Nagyon kacérkodom egy 1.6 -os LS fullos verzióval. Ültem benne ezt vártam. Ugye már 1 éve kinéztem magam az amcsiknál, mondjuk az még szebb de nem panaszkodom tetszik ez is Akinek kell a felszereltségi listája ami még nem publikus elküldöm neki email Vigyél Magaddal Zoli! A lista érdekel, de félek, hogy csak kíváncsiságból, mert nagyon hűséges tious vagyok. Egy ilyen lista Engem is érdekelne... SW-röl nem hallottál semmit?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
|