cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2355 Dátum: 2009. április 08. - 19:28:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2356 Dátum: 2009. április 08. - 20:10:08 » |
|
Ha jól tudom ez OpenOffice fájlformátum
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2357 Dátum: 2009. április 08. - 20:20:03 » |
|
Ha jól tudom ez OpenOffice fájlformátum Eddig én is eljutottam. Letöltöttem a TC-he egy plugin-t, http://www.totalcmd.net/plugring/OOSimpleViewer.html de azzal sem tudom megnyitni. Az OpenOffice programot, meg nem akarom telepíteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 08. - 20:21:56 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2358 Dátum: 2009. április 08. - 21:16:34 » |
|
Ez nem a PC-s topic, ne zavarjatok már itt is meg! Hess vissza a megfelelő helyre, mert szédülök!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2359 Dátum: 2009. április 09. - 15:38:13 » |
|
És megismered még színről? Amúgy egy tanárom annó azt mondta, hogy a kosz védőréteg Ez csak az autóra vonatkozik? Hajjajjj! Sok helyen vonatkozik az emberszabásúakra is! ...ja! Nem csak azokra gondoltam!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2360 Dátum: 2009. április 09. - 15:41:43 » |
|
Holnap óccsóért lesz benya? most vágta hozzám a hotankoljak
Óccsóért? Kinek? A Zóóóceánjáróknak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2361 Dátum: 2009. április 09. - 15:44:15 » |
|
Amikor megnyitom a fórumot, mindig beugrik valami docler webközösség ablak, pedig fullra le van tiltva minden ilyesmi a netemen. Nektek is van ilyen? azóta van nálam, mióta lasvegas-on keresztül üzemeltünk.
Szerintem mindenkinél,nálam is. Nálam nem! Ha Firefox szalad, akkor Adblock Plus. https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/1865
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 09. - 15:46:02 írta peti74 »
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2362 Dátum: 2009. április 09. - 15:47:34 » |
|
Az OpenOffice programot, meg nem akarom telepíteni.
Esetleg OpenOffice portable? Pl. innen:http://download.chip.eu/hu/download_hu_136573.html
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2363 Dátum: 2009. április 09. - 15:49:53 » |
|
Ez nem a PC-s topic, ne zavarjatok már itt is meg! Hess vissza a megfelelő helyre, mert szédülök! Mé' kell felhívni a modik figyelmét, Apu? Társalgunk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2364 Dátum: 2009. április 09. - 15:51:58 » |
|
Ja, különben hajtok az ezerre, azért pofázom ennyit. Nagyon lemaradtam az elmúlt hónapokban. ...nem ám azért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2366 Dátum: 2009. április 10. - 15:04:08 » |
|
Kicsit OFF, de infóra lenne szükségem. Jól emlékszem, hogy valamelyik topicban emlegettetek opel alkatrészeket? Úgy rémlik, mintha valakinek lenne érdekeltsége opel-téren, avagy opel alkatrészekkel is foglalkozik.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2367 Dátum: 2009. április 10. - 18:30:18 » |
|
Kicsit OFF, de infóra lenne szükségem. Jól emlékszem, hogy valamelyik topicban emlegettetek opel alkatrészeket? Úgy rémlik, mintha valakinek lenne érdekeltsége opel-téren, avagy opel alkatrészekkel is foglalkozik.
Cápa! Inkább közöld velünk, hogy mi kéne, ha volna! Úgy talán jobban tudnánk segíteni. Nem messze tőlünk van Opel bontó, új, és után gyártott cuccal kereskedő, méghozzá kettő is, és szerintem a Várna15 is foglalkozik Opel cuccal is- gondolom, mint GM. Néma gyereknek...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2368 Dátum: 2009. április 10. - 18:36:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2369 Dátum: 2009. április 10. - 20:03:42 » |
|
Cápa! Inkább közöld velünk, hogy mi kéne, ha volna! Úgy talán jobban tudnánk segíteni. Nem messze tőlünk van Opel bontó, új, és után gyártott cuccal kereskedő, méghozzá kettő is, és szerintem a Várna15 is foglalkozik Opel cuccal is- gondolom, mint GM. Néma gyereknek... Igazából az érdekelne, hogy egy astra-h 1,6-os motorhoz a gyújtótrafó mennyibe kerülne újonnan és ha valaki foglalkozik vele és netán cartárs, akkor nekem mennyiért számolta volna. Sajnos a kérdés már csak elméleti, mert amint bevitte sógorom a gépet a szerelőhöz, pár óra múlva le is gomboltak tőle ezért az alkatrészért egy százast, én meg lecsesztem, hogy előbb kérdezhetett volna! Lehet, hogy tudtam volna szerezni olcsóbban. Nekem is Várna jutott egyből eszembe, de lehet ők nem foglalkoznak opellel? A másik dolog, hogy lenne pár új alkatrészem opelekhez, amit szívesen átadnék akár pénzért, akár bartellba, ha valaki tudná hasznosítani őket. Csak ennyi....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|