WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2340 Dátum: 2009. április 07. - 07:19:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2341 Dátum: 2009. április 07. - 08:20:11 » |
|
Huha! Weres! Azt hiszem ezt nem kellett volna idebiggyesztened. Sokan vagyunk itt nősök, és nem hiszem, hogy mindenki hülye lenne, hogy házasságot kötött annak idején. Persze, lehet, hogy van, aki megbánta, lehet, de rajtam kívül remélem vannak még mások is, akik jól döntöttek, amikor megnősültek. Én speciel életem legjobb döntésének tartom azóta is, mert odavagyok a nejemért, és a három szuper klassz gyerekemért, miattuk vagyok boldog ember! Még mielőtt jön a jópofaság, nincs mögöttem senki, egyedül írom e sorokat, őszintén! Akik közelebbről ismernek, és a családom többi tagját is, azok igazolhatják, igazat írtam. Weres! Csak akkor hülyeség a nősülés, ha meggondolatlan, ha már az előzmények is riasztóak. De akkor más után kell nézni, meg kell találni (nem könnyű!) az igazit! Remélem Neked, és a többi legénynek is sikerül majd!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2342 Dátum: 2009. április 07. - 08:40:16 » |
|
Ez a gondolat az évek súlya és az agy romlása következtében el fognak maradni. Meg aztán Neked mért legyen jobb, mint Nekünk
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2343 Dátum: 2009. április 07. - 08:42:29 » |
|
Huha! Weres! Azt hiszem ezt nem kellett volna idebiggyesztened. Sokan vagyunk itt nősök, és nem hiszem, hogy mindenki hülye lenne, hogy házasságot kötött annak idején. Persze, lehet, hogy van, aki megbánta, lehet, de rajtam kívül remélem vannak még mások is, akik jól döntöttek, amikor megnősültek. Én speciel életem legjobb döntésének tartom azóta is, mert odavagyok a nejemért, és a három szuper klassz gyerekemért, miattuk vagyok boldog ember! Még mielőtt jön a jópofaság, nincs mögöttem senki, egyedül írom e sorokat, őszintén! Akik közelebbről ismernek, és a családom többi tagját is, azok igazolhatják, igazat írtam. Weres! Csak akkor hülyeség a nősülés, ha meggondolatlan, ha már az előzmények is riasztóak. De akkor más után kell nézni, meg kell találni (nem könnyű!) az igazit! Remélem Neked, és a többi legénynek is sikerül majd! Mázlista!! "A jó házasságot nem lehet elég korán, a rosszat elég későn kezdeni!" - bölcs mondás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2344 Dátum: 2009. április 07. - 08:44:06 » |
|
...és egy bő samponos nagymosáson is átesett.
Az enyém is, tavaly augusztus óta. Ki sem merem mondani. Azért írom le. 2007. november.... Én nyertem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2345 Dátum: 2009. április 07. - 17:22:17 » |
|
Az enyém is, tavaly augusztus óta. Ki sem merem mondani. Azért írom le. 2007. november.... Én nyertem! És megismered még színről? Amúgy egy tanárom annó azt mondta, hogy a kosz védőréteg
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2346 Dátum: 2009. április 07. - 19:07:38 » |
|
Az enyém is, tavaly augusztus óta. Ki sem merem mondani. Azért írom le. 2007. november.... Én nyertem! És megismered még színről? Amúgy egy tanárom annó azt mondta, hogy a kosz védőréteg Ez csak az autóra vonatkozik?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2347 Dátum: 2009. április 07. - 19:52:27 » |
|
Az enyém is, tavaly augusztus óta. Ki sem merem mondani. Azért írom le. 2007. november.... Én nyertem! És megismered még színről? Amúgy egy tanárom annó azt mondta, hogy a kosz védőréteg Ez csak az autóra vonatkozik? Nem, a 12 lévnél fiatalabb génhordozókra is. Legalábbis fiaim szerint.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2348 Dátum: 2009. április 07. - 19:57:46 » |
|
Holnap óccsóért lesz benya? most vágta hozzám a hotankoljak
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2349 Dátum: 2009. április 08. - 10:44:37 » |
|
Hurrá, SZÜNET!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2350 Dátum: 2009. április 08. - 10:59:42 » |
|
Amikor megnyitom a fórumot, mindig beugrik valami docler webközösség ablak, pedig fullra le van tiltva minden ilyesmi a netemen. Nektek is van ilyen? azóta van nálam, mióta lasvegas-on keresztül üzemeltünk.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2351 Dátum: 2009. április 08. - 11:48:55 » |
|
Amikor megnyitom a fórumot, mindig beugrik valami docler webközösség ablak, pedig fullra le van tiltva minden ilyesmi a netemen. Nektek is van ilyen? azóta van nálam, mióta lasvegas-on keresztül üzemeltünk.
Szerintem mindenkinél,nálam is.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2352 Dátum: 2009. április 08. - 13:30:21 » |
|
Előtte is volt, bővebben itt: http://lacetti-klub.extra.hu/forum/index.php?topic=31.0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2353 Dátum: 2009. április 08. - 18:00:21 » |
|
Köszi athee megkaptam
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2354 Dátum: 2009. április 08. - 19:23:53 » |
|
Feri! Ez mi (IQ120.ods), milyen program kell hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|