ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2325 Dátum: 2009. április 03. - 13:20:58 » |
|
Hurrá! Hurrá! Háromszor is hurrá! Visszakaptam negyed év elteltével a buszom, új motorral, nagyjából jó állapotban, levizsgázva, némi festés, és karosszéria ráncfelvarrással. Persze még nem tökéletes, de most elkezdtem újra a legjobbá tetetni a gépem. Megszüntem próbamesternek lenni. Jó volt vele újra dolgozni!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2326 Dátum: 2009. április 03. - 13:32:12 » |
|
Hurrá! Hurrá! Háromszor is hurrá! Visszakaptam negyed év elteltével a buszom, új motorral, nagyjából jó állapotban, levizsgázva, némi festés, és karosszéria ráncfelvarrással. Persze még nem tökéletes, de most elkezdtem újra a legjobbá tetetni a gépem. Megszüntem próbamesternek lenni. Jó volt vele újra dolgozni! Örülök neki, hogy újra a megszokott munkaeszközöddel tevékenykedhetsz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2327 Dátum: 2009. április 03. - 13:50:53 » |
|
Hurrá! Hurrá! Háromszor is hurrá! Visszakaptam negyed év elteltével a buszom, új motorral, nagyjából jó állapotban, levizsgázva, némi festés, és karosszéria ráncfelvarrással. Persze még nem tökéletes, de most elkezdtem újra a legjobbá tetetni a gépem. Megszüntem próbamesternek lenni. Jó volt vele újra dolgozni! Most már vigyáz rá, ne hajtsd szét megint!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2328 Dátum: 2009. április 03. - 17:01:13 » |
|
Hurrá! Hurrá! Háromszor is hurrá! Visszakaptam negyed év elteltével a buszom, új motorral, nagyjából jó állapotban, levizsgázva, némi festés, és karosszéria ráncfelvarrással. Persze még nem tökéletes, de most elkezdtem újra a legjobbá tetetni a gépem. Megszűntem próbamesternek lenni. Jó volt vele újra dolgozni! Most már vigyáz rá, ne hajtsd szét megint! Jani! Kihagytad azt, hogy a további zúzásokat is mellőzzem. Vagy azt egy újabb megjegyzésre tartogattad?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2329 Dátum: 2009. április 03. - 20:31:22 » |
|
Hurrá! Hurrá! Háromszor is hurrá! Visszakaptam negyed év elteltével a buszom, új motorral, nagyjából jó állapotban, levizsgázva, némi festés, és karosszéria ráncfelvarrással. Persze még nem tökéletes, de most elkezdtem újra a legjobbá tetetni a gépem. Megszűntem próbamesternek lenni. Jó volt vele újra dolgozni! Most már vigyáz rá, ne hajtsd szét megint! Jani! Kihagytad azt, hogy a további zúzásokat is mellőzzem. Vagy azt egy újabb megjegyzésre tartogattad? Azt meghagytam valaki másnak. Gondolom van tipped, hogy kinek.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2330 Dátum: 2009. április 04. - 08:43:43 » |
|
Hurrá! Hurrá! Háromszor is hurrá! Visszakaptam negyed év elteltével a buszom, új motorral, nagyjából jó állapotban, levizsgázva, némi festés, és karosszéria ráncfelvarrással. Persze még nem tökéletes, de most elkezdtem újra a legjobbá tetetni a gépem. Megszűntem próbamesternek lenni. Jó volt vele újra dolgozni! Most már vigyáz rá, ne hajtsd szét megint! Jani! Kihagytad azt, hogy a további zúzásokat is mellőzzem. Vagy azt egy újabb megjegyzésre tartogattad? Azt meghagytam valaki másnak. Gondolom van tipped, hogy kinek. Remélem nem nekem.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2331 Dátum: 2009. április 04. - 13:31:36 » |
|
Alakul a gépem, a tegnapi 5 hibából 4, és felet elhárítottak. Ez nagy dolog! A fél persze az, hogy a "B" jobb agyból jön még mindig az olaj, igaz kevésbé. Vagy már nincs sok benne, azért. Amúgy jó lett, jól megy, és megtakarítani is tudok bőven. Kb 15 éve (Jézus Mária!), vagyunk társak, jóban, rosszban. ez szép, és jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2332 Dátum: 2009. április 04. - 18:08:05 » |
|
Apa! Reggel is délután is most is hívtalak! Próbálkozom tovább...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2333 Dátum: 2009. április 04. - 19:11:34 » |
|
Na, végre eljött ez a nap is. Kékvillám megkapta a nyári papucsokat, és egy bő samponos nagymosáson is átesett. Mellette ugyanezt Marcipán kutyám is megkapta, bár ő nem nagyon örült a dolognak
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2334 Dátum: 2009. április 04. - 19:14:38 » |
|
Na, végre eljött ez a nap is. Kékvillám megkapta a nyári papucsokat, és egy bő samponos nagymosáson is átesett. Mellette ugyanezt Marcipán kutyám is megkapta, bár ő nem nagyon örült a dolognak No és a Marci milyen papucsokat kapott? Vagy megint félreértettem valamit?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2335 Dátum: 2009. április 04. - 19:29:46 » |
|
Na, végre eljött ez a nap is. Kékvillám megkapta a nyári papucsokat, és egy bő samponos nagymosáson is átesett. Mellette ugyanezt Marcipán kutyám is megkapta, bár ő nem nagyon örült a dolognak No és a Marci milyen papucsokat kapott? Vagy megint félreértettem valamit? Ő csak mosást kapott, meg beülhetett az első ülésre, míg bejártam az udvarra
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2336 Dátum: 2009. április 04. - 19:58:19 » |
|
Giovanninak minden mindegy! Vagyis: 1111 ! Gratula!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2337 Dátum: 2009. április 06. - 20:03:00 » |
|
Tavaly Vácon az évnyitón volt valaki Weressel, én úgy tudtam, hogy a felesége.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2338 Dátum: 2009. április 06. - 20:17:53 » |
|
Tavaly Vácon az évnyitón volt valaki Weressel, én úgy tudtam, hogy a felesége.
Ezt is rosszul tudtad Viziragadozó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2339 Dátum: 2009. április 07. - 05:47:39 » |
|
...és egy bő samponos nagymosáson is átesett.
Az enyém is, tavaly augusztus óta. Ki sem merem mondani. Azért írom le.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|