Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2295 Dátum: 2009. Március 29. - 18:13:06 » |
|
Végre, megint itt lehetek. Péntek délután óta nem volt netem, tegnap este a szomszéd WiFijén próbálkoztam, de feladtam. Csak úgy működött, ha a mobilommal kihajoltam az ablakon. Kiengedtek a kórházból? Saját felelőségre, vagy gyógyultan? Máskor óvatosan azzal a kihajolással, lehetett volna nagyobb baj is. Fő, hogy újra itt vagy! Nem estem ki az ablakon, csak meguntam, hogy kinyújtott kézzel derékig kint lógjak. De látom Cápa helyettesített.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Bánhegyi Ferenc
Friss hús
Nem elérhető
Chevrolet Lacetti 1,4 Star AC
|
|
« Hozzászólás #2296 Dátum: 2009. Március 29. - 18:22:34 » |
|
Én is pénteken cseréltettem le a kerekeket!Vettem új felniket,a képen remélem látszik!! Igy viszont felesleges lett a másik!Ha valakinek szüksége van rá jelezzetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2297 Dátum: 2009. Március 29. - 18:29:47 » |
|
Én is pénteken cseréltettem le a kerekeket!Vettem új felniket,a képen remélem látszik!! Igy viszont felesleges lett a másik!Ha valakinek szüksége van rá jelezzetek!
Fénykép?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Bánhegyi Ferenc
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2298 Dátum: 2009. Március 29. - 18:35:04 » |
|
Fénykép? Szia! Lecseréltem a profilképet,talán látható!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2299 Dátum: 2009. Március 29. - 18:38:17 » |
|
Fénykép? Szia! Lecseréltem a profilképet,talán látható! Az eladó felniről kellene kép és hogy miért kell javítani?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Bánhegyi Ferenc
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2300 Dátum: 2009. Március 29. - 18:44:47 » |
|
Fénykép? Szia! Lecseréltem a profilképet,talán látható! Az eladó felniről kellene kép és hogy miért kell javítani? Sajnos ide nem tudtam feltenni,de az Index-forumon fent van!Ott megnézheteted! Javitani nem kell,azért irtam,hogy apróbb esztétikai hibája van! http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9115025&la=88981438A 7675-ös hozzászólás!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2301 Dátum: 2009. Március 29. - 20:37:59 » |
|
Fénykép? Szia! Lecseréltem a profilképet,talán látható! Az eladó felniről kellene kép és hogy miért kell javítani? Sajnos ide nem tudtam feltenni,de az Index-forumon fent van!Ott megnézheteted! Javitani nem kell,azért irtam,hogy apróbb esztétikai hibája van! http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9115025&la=88981438A 7675-ös hozzászólás!! Megnéztem(tük), de akinek kellene, annak nem tetszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 29. - 20:41:04 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2302 Dátum: 2009. Március 30. - 02:48:46 » |
|
Feri! Milyeneket vettél, ha ez Neked nem felelt meg? Bár az enyémen lenne ilyen! Tudom, meg lehet venni!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2303 Dátum: 2009. Március 30. - 07:39:16 » |
|
Van még olyan önadózó az Univerzumban, akinek nem adta vissza a patkány APEH az adó-visszatérítését? Január 29-én adtam be, elmúlt 2 hónapja. Egyik kolléga 1 hónappal később, rá két hétre megkapta. A nagytudásúak helyi kirándultságán megnyugtattak - minden rendben van a bevallással, de ő nem tudja, a központban milyen szisztéma szerint dolgozzák fel az adatokat. meg egyébként is, kamatokkal terhelve fogom megkapni. Na, erre nem mondtam semmit, mert az nagyon csúnya lett volna. Másik kolléga 72.000 Ft-ra, 10 nap késésre kapott 130-at! Bezzeg fordított helyzetben! Kérte, legyek türelemmel! Rendben mondom csókolom, de a hitelező bankjaim nincsenek türelemmel irántam! Széttárta a kezét!
16milliárdot volt eszük elherdálni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 30. - 07:48:09 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #2304 Dátum: 2009. Március 30. - 09:50:07 » |
|
Nemszabad kapcsolatba kerülni velük, semmilyen módon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #2306 Dátum: 2009. Március 30. - 12:11:02 » |
|
Van még olyan önadózó az Univerzumban, akinek nem adta vissza a patkány APEH az adó-visszatérítését? Január 29-én adtam be, elmúlt 2 hónapja. Egyik kolléga 1 hónappal később, rá két hétre megkapta. A nagytudásúak helyi kirándultságán megnyugtattak - minden rendben van a bevallással, de ő nem tudja, a központban milyen szisztéma szerint dolgozzák fel az adatokat. meg egyébként is, kamatokkal terhelve fogom megkapni. Na, erre nem mondtam semmit, mert az nagyon csúnya lett volna. Másik kolléga 72.000 Ft-ra, 10 nap késésre kapott 130-at! Bezzeg fordított helyzetben! Kérte, legyek türelemmel! Rendben mondom csókolom, de a hitelező bankjaim nincsenek türelemmel irántam! Széttárta a kezét!
16milliárdot volt eszük elherdálni!
Hasonló mamuszban járunk mi is: Adóbevallás egyszerre ment el nekem is, nejemnek is, én már visszakaptam (a 30 napos határidőn belül), a nejem még nem. (Persze az enyém volt a kevesebb... ) Biztos minket is kisegít majd a pár forintos késedelmi kamat... A fene se érti...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bánhegyi Ferenc
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2307 Dátum: 2009. Március 30. - 15:44:49 » |
|
Fénykép? Szia! Lecseréltem a profilképet,talán látható! Az eladó felniről kellene kép és hogy miért kell javítani? Sajnos ide nem tudtam feltenni,de az Index-forumon fent van!Ott megnézheteted! Javitani nem kell,azért irtam,hogy apróbb esztétikai hibája van! http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9115025&la=88981438A 7675-ös hozzászólás!! Megnéztem(tük), de akinek kellene, annak nem tetszik. Köszi!Ha valakit mégis érdekelne 25.000-ért viheti a 4-et!Központositót és a kupakot adom hozzá!Csavart sajnos nem tudok,mert azok nekem is kellenek az új papucsokhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2308 Dátum: 2009. Március 30. - 17:14:45 » |
|
Üdv Bzsazsa!
Az üzlet elköltözött?? vagy mi....?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2309 Dátum: 2009. Március 30. - 19:18:37 » |
|
Köszi, de ezzel teljesen tisztában vagyok Kacsint Engem csak az érdekelt, van-e esetleg nagy hajókon (teher vagy utaszállító) olyan rendszer, ami esetleg figyeli a hajó stabilitását. Diablo: Van ilyen rendszer: úgy hívják első tiszt, alias captainb Nem rendszer figyeli, elindulás elött ki KELL számolnom, dokumentálnom a számítási eljárást, stb. Menet közben is ellenöriznem kell, amihez elengedhetetlen, hogy a hajó billegjen. Mert a billegés amplitudójából és periódusidejéből számolom visszafelé.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|