mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #2265 Dátum: 2009. Március 22. - 23:07:25 » |
|
Peti! Mit is akartál írni? Nem enged scriptet beszúrni, azt akartam. Az fáj?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2266 Dátum: 2009. Március 23. - 08:31:35 » |
|
Szevasztok!
Egy kis önkéntes száműzetés után visszajöttem de a régi nick nevemmel nem engedett újra regisztrálni, így most egy számmal kigészítve regisztráltam újból. Amennyiben van rá lehetőség akkor szívesebben használnám a régi sima sebijoe-t.
YEEEEEEEEEEEE!! Üdv újra régi/új topiktárs! Lógsz egy válasszal ! Sántics....?? Mi is volt a konkrét kérdés? Miért ne vigyem oda... azt mondtad privi lesz a válasz. Azóta is fel vagyok csigázva.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2267 Dátum: 2009. Március 23. - 09:25:21 » |
|
Szevasztok!
Egy kis önkéntes száműzetés után visszajöttem de a régi nick nevemmel nem engedett újra regisztrálni, így most egy számmal kigészítve regisztráltam újból. Amennyiben van rá lehetőség akkor szívesebben használnám a régi sima sebijoe-t.
YEEEEEEEEEEEE!! Üdv újra régi/új topiktárs! Lógsz egy válasszal ! Sántics....?? Mi is volt a konkrét kérdés? Miért ne vigyem oda... azt mondtad privi lesz a válasz. Azóta is fel vagyok csigázva. Ment a privi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2268 Dátum: 2009. Március 24. - 20:23:23 » |
|
Jopek!
Nem jársz erre kávézni?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2269 Dátum: 2009. Március 24. - 20:28:15 » |
|
Jopek!
Nem jársz erre kávézni?
Most nem, sajnos..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2270 Dátum: 2009. Március 24. - 20:29:48 » |
|
Jopek!
Nem jársz erre kávézni?
Most nem, sajnos.. Kénytelen leszek én menni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2271 Dátum: 2009. Március 24. - 20:32:08 » |
|
Jopek!
Nem jársz erre kávézni?
Most nem, sajnos.. Kénytelen leszek én menni? Akár jöhetsz is! Holnap megyek nagyfaluba, de tudod M1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2272 Dátum: 2009. Március 24. - 20:36:41 » |
|
Jopek!
Nem jársz erre kávézni?
Most nem, sajnos.. Kénytelen leszek én menni? Akár jöhetsz is! Holnap megyek nagyfaluba, de tudod M1. Ja, vágom. Én holnap kerítést építek. Meg utána is, amíg kész nem lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2273 Dátum: 2009. Március 24. - 20:40:45 » |
|
Jopek!
Nem jársz erre kávézni?
Most nem, sajnos.. Kénytelen leszek én menni? Akár jöhetsz is! Holnap megyek nagyfaluba, de tudod M1. Ja, vágom. Én holnap kerítést építek. Meg utána is, amíg kész nem lesz! Akkor jó munkát hozzá, bár az idő nem a legjobb.. Meghát jó munka?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2274 Dátum: 2009. Március 24. - 20:47:05 » |
|
Jopek!
Nem jársz erre kávézni?
Most nem, sajnos.. Kénytelen leszek én menni? Akár jöhetsz is! Holnap megyek nagyfaluba, de tudod M1. Ja, vágom. Én holnap kerítést építek. Meg utána is, amíg kész nem lesz! Akkor jó munkát hozzá, bár az idő nem a legjobb.. Meghát jó munka? ÁÁÁ. Nagyon basic type lesz. Vasoszlop drótfonat. csak a legkisebbet kell személyi szabadságában korlátozni. Meg anyósom dögeinek mozgásterét, mert megtanultak elugrani az ótó elöl, így számuk nem csökken.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2275 Dátum: 2009. Március 24. - 21:53:17 » |
|
Jopek!
Nem jársz erre kávézni?
Most nem, sajnos.. Kénytelen leszek én menni? Akár jöhetsz is! Holnap megyek nagyfaluba, de tudod M1. Jopek! Akkor beugrasz a sapkáért hozzám? Hívj, ha igen! Kora délutánig itthon leszek, utána kedvenc időtöltésemet fogom űzni, megyek "nagybevásárolni", mert már nem fér el a pénz a fiókokban, így el kell vernem belőle, hogy be tudjam tolni rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2276 Dátum: 2009. Március 25. - 15:15:10 » |
|
Jopek!
Nem jársz erre kávézni?
Most nem, sajnos.. Kénytelen leszek én menni? Akár jöhetsz is! Holnap megyek nagyfaluba, de tudod M1. Jopek! Akkor beugrasz a sapkáért hozzám? Hívj, ha igen! Kora délutánig itthon leszek, utána kedvenc időtöltésemet fogom űzni, megyek "nagybevásárolni", mert már nem fér el a pénz a fiókokban, így el kell vernem belőle, hogy be tudjam tolni rendesen. Ehh, ma nem kellett mégsem mennem... Holnap esetleg otthon vagy? Segítenék a fiókot betolni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2277 Dátum: 2009. Március 25. - 16:14:53 » |
|
Hálás köszönetem Stocz mesternek visszakaptam a régi nick nevem /sebijoe/ így már nem szerepel a születési évszámom vége / sebijoe59/ a nevem mögött!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2278 Dátum: 2009. Március 26. - 12:42:04 » |
|
Hálás köszönetem Stocz mesternek visszakaptam a régi nick nevem /sebijoe/ így már nem szerepel a születési évszámom vége / sebijoe59/ a nevem mögött!
Hálából talán updatelnéd a humor topikot? Már hiányoljuk... :-D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2279 Dátum: 2009. Március 26. - 12:42:48 » |
|
Esik a hó. Festeném a kerítést, erre esik a hó!!!!!!!!!
Szolgálati közlemény:
Athee! Nem felejtettem el, csak még nem mentem az autóért, hegeszteni kell a gólyalábnál valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|