cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2250 Dátum: 2009. Március 21. - 19:00:45 » |
|
Szevasztok!
Egy kis önkéntes száműzetés után visszajöttem de a régi nick nevemmel nem engedett újra regisztrálni, így most egy számmal kigészítve regisztráltam újból. Amennyiben van rá lehetőség akkor szívesebben használnám a régi sima sebijoe-t.
Örülök, hogy így döntöttél! Régi nevedről Stoczot kellene megkérdezni, hátha vissza tudja adni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2251 Dátum: 2009. Március 21. - 20:46:54 » |
|
Hurrá! Hurrá! Megint Hurrá! Végre újra itt a csapat! Köszi Stocz! Most már remélhetőleg a szórólapot kapottak is be tudnak lépni a szuper csapatba. Itt említem meg, hogy voltam Gomboséknál, ott is adtam lapokat, és az egyik "ügyfél" azt mondta, hogy már hallott rólunk, ő is belép majd. Kérdeztem, hogy honnan ismeri a klubot, erre mondta, hogy a nagybátyja is benne van már régen. Nos, hát ki ő? Hát a Jani! A mi "Beszólós" Janink! Kicsi a világ, nagy a klub!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2252 Dátum: 2009. Március 21. - 20:59:26 » |
|
Hurrá! Hurrá! Megint Hurrá! Végre újra itt a csapat! Köszi Stocz! Most már remélhetőleg a szórólapot kapottak is be tudnak lépni a szuper csapatba. Itt említem meg, hogy voltam Gomboséknál, ott is adtam lapokat, és az egyik "ügyfél" azt mondta, hogy már hallott rólunk, ő is belép majd. Kérdeztem, hogy honnan ismeri a klubot, erre mondta, hogy a nagybátyja is benne van már régen. Nos, hát ki ő? Hát a Jani! A mi "Beszólós" Janink! Kicsi a világ, nagy a klub! A veled történt 37 perces telefon beszélgetés után én is újra itt vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #2253 Dátum: 2009. Március 21. - 21:19:32 » |
|
Szia drága Zsuzsikám! De jó újra látni az avatarodat! Szia Drága Ákosom!Én is örülök neked. .puszi
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #2254 Dátum: 2009. Március 21. - 21:20:39 » |
|
egyszerűen nem tudom a privijeim megnyitni.Nem tudni miért?szép napot nektek pusssz Zsu
Remélem, hogy most már nincs ezzel gond. Ha bármi gond adódik (nem csak ezzel, hanem úgy általában), akkor azt a gépház megfelelő helyén jelezzétek. Ide (törzsasztal) nem mindig jutok el, de oda mindig benézek.Így hamarabb jut el a dolog hozzám, hamarabb lesz válasz, megoldás. MINDEN RENDBEN KÖSZÖNJÜK.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2255 Dátum: 2009. Március 21. - 21:46:03 » |
|
Szevasztok!
Egy kis önkéntes száműzetés után visszajöttem de a régi nick nevemmel nem engedett újra regisztrálni, így most egy számmal kigészítve regisztráltam újból. Amennyiben van rá lehetőség akkor szívesebben használnám a régi sima sebijoe-t.
YEEEEEEEEEEEE!! Üdv újra régi/új topiktárs! Lógsz egy válasszal ! Sántics....??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2256 Dátum: 2009. Március 22. - 07:16:53 » |
|
Szevasztok!
YEEEEEEEEEEEE!! Üdv újra régi/új topiktárs! Lógsz egy válasszal ! Sántics....?? Mi is volt a konkrét kérdés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2257 Dátum: 2009. Március 22. - 11:02:24 » |
|
Hurrá! Hurrá! Megint Hurrá! Végre újra itt a csapat! Köszi Stocz! Most már remélhetőleg a szórólapot kapottak is be tudnak lépni a szuper csapatba. Itt említem meg, hogy voltam Gomboséknál, ott is adtam lapokat, és az egyik "ügyfél" azt mondta, hogy már hallott rólunk, ő is belép majd. Kérdeztem, hogy honnan ismeri a klubot, erre mondta, hogy a nagybátyja is benne van már régen. Nos, hát ki ő? Hát a Jani! A mi "Beszólós" Janink! Kicsi a világ, nagy a klub! Nem panaszkodott neked, mert már lassan minden nap ott van. Részletek itt. http://lacetti-klub.extra.hu/forum/index.php?topic=289.0
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2258 Dátum: 2009. Március 22. - 18:39:15 » |
|
Cartársak! Nekem percenként szétesik a Firefox. Állandó jelleggel, majd újra indításnál néha el lehet többszöri próba után küldeni, vagy megnézni valamit. Nálatok minden rendben? Csak itt van a hiba nálam? Így nagyon akadozik a kapcsolattartás, ki is lépek, hátha később jó lesz. Most is többször elment e levél közben.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2259 Dátum: 2009. Március 22. - 18:49:05 » |
|
Cartársak! Nekem percenként szétesik a Firefox. Állandó jelleggel, majd újra indításnál néha el lehet többszöri próba után küldeni, vagy megnézni valamit. Nálatok minden rendben? Csak itt van a hiba nálam? Így nagyon akadozik a kapcsolattartás, ki is lépek, hátha később jó lesz. Most is többször elment e levél közben. Jelentem, Nyugaton a helyzet változatlan!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2260 Dátum: 2009. Március 22. - 18:54:47 » |
|
Jelentem itt is. Fúj a szél.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2261 Dátum: 2009. Március 22. - 19:39:14 » |
|
Peti! Nem szeretném! Csak meglepődtem. Vicc volt. Nem jó poén?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2262 Dátum: 2009. Március 22. - 19:40:44 » |
|
Peti! Nem szeretném! Csak meglepődtem. Vicc volt. Nem jó poén? De! Díjaztam!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 22. - 19:46:53 írta peti74 »
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2263 Dátum: 2009. Március 22. - 20:33:37 » |
|
Peti! Mit is akartál írni? Nem enged scriptet beszúrni, azt akartam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2264 Dátum: 2009. Március 22. - 21:23:03 » |
|
Pittike!
Ment egy PÜ!!!
Meg e-mail is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 22. - 21:28:12 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
|