Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #2235 Dátum: 2009. Március 20. - 20:41:13 » |
|
Nocsak, nocsak! Az elveszettnek hitt királylány! Hmmm..... Rámgondolt Uram?Puszi
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2236 Dátum: 2009. Március 20. - 20:50:22 » |
|
Nocsak, nocsak! Az elveszettnek hitt királylány! Hmmm..... Rámgondolt Uram?Puszi Hát nem Te vagy a királylány? Naná, hogy Önre hölgyem! Puszi!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2237 Dátum: 2009. Március 20. - 20:58:56 » |
|
Máshova szántam a hozzászólást, de mivel törölni nem tudok, így ez maradt belőle. Te viszont tudsz törölni. Na jó nem azért mer' zavar, csak hirtelen nem tudtam értelemezni.. Nem érdemes törölni, egész jó kis hsz., tömör, összeszedett. És eggyel növelte hozzászólásai számát.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #2238 Dátum: 2009. Március 20. - 21:01:49 » |
|
Nocsak, nocsak! Az elveszettnek hitt királylány! Hmmm..... Rámgondolt Uram?Puszi Hát nem Te vagy a királylány? Naná, hogy Önre hölgyem! Puszi! DE ARANYOS VAGY!nem vesztem el nem tudtam belépni.Puszillak
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2239 Dátum: 2009. Március 20. - 21:20:02 » |
|
A ladlac cartársnak milyen az autója! Ledek minden mennyiségben. Audi - VW-s ablaktörl, vadiúj kutyeró! Ja, a kutya nem vadiúj és nem vas. Csak szépségszalonban volt. Jázmin meg bűbáj. Levett a lábamról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2240 Dátum: 2009. Március 20. - 21:21:02 » |
|
Nocsak, nocsak! Az elveszettnek hitt királylány! Hmmm..... Rámgondolt Uram?Puszi Hát nem Te vagy a királylány? Naná, hogy Önre hölgyem! Puszi! Feri!Te akarsz valamit!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2241 Dátum: 2009. Március 20. - 21:30:45 » |
|
Nocsak, nocsak! Az elveszettnek hitt királylány! Hmmm..... Rámgondolt Uram?Puszi Hát nem Te vagy a királylány? Naná, hogy Önre hölgyem! Puszi! Feri!Te akarsz valamit!!! Csak hiányoltam Zsút a taliról. Amúgy meg amíg kedves egy hölgy hozzám, addig tőlem is megkapja a max. tiszteletet. Ennyi. Na meg persze az sem mellékes, hogy kis közösségünknek is jót tesz egy kis pezsgés!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2242 Dátum: 2009. Március 20. - 21:34:59 » |
|
Nocsak, nocsak! Az elveszettnek hitt királylány! Hmmm..... Rámgondolt Uram?Puszi Hát nem Te vagy a királylány? Naná, hogy Önre hölgyem! Puszi! Feri!Te akarsz valamit!!! Csak hiányoltam Zsút a taliról. Amúgy meg amíg kedves egy hölgy hozzám, addig tőlem is megkapja a max. tiszteletet. Ennyi. Na meg persze az sem mellékes, hogy kis közösségünknek is jót tesz egy kis pezsgés! Akkor már nem is akarod a masszázst? Mert én átveszem tőled! Leszakad a hátam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #2243 Dátum: 2009. Március 20. - 22:01:16 » |
|
Nocsak, nocsak! Az elveszettnek hitt királylány! Hmmm..... Rámgondolt Uram?Puszi Hát nem Te vagy a királylány? Naná, hogy Önre hölgyem! Puszi! Feri!Te akarsz valamit!!! Csak hiányoltam Zsút a taliról. Amúgy meg amíg kedves egy hölgy hozzám, addig tőlem is megkapja a max. tiszteletet. Ennyi. Na meg persze az sem mellékes, hogy kis közösségünknek is jót tesz egy kis pezsgés! Akkor már nem is akarod a masszázst? Mert én átveszem tőled! Leszakad a hátam! szívesen neked is Cap pussz
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #2244 Dátum: 2009. Március 21. - 10:07:13 » |
|
egyszerűen nem tudom a privijeim megnyitni.Nem tudni miért?szép napot nektek pusssz Zsu
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2245 Dátum: 2009. Március 21. - 10:07:43 » |
|
Szia drága Zsuzsikám! De jó újra látni az avatarodat!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2246 Dátum: 2009. Március 21. - 14:33:38 » |
|
Zsu! A privik még nem mennek. Csak a fórum Los Angelesből! Amúgy nekem fáj a hátam, nyakam, szóval nekem tényleg jár a masszázs, nem a fiataloknak! Cápa úgyis messze van, odáig nem ér el a kezed. Cap még szóba jöhet, mert a fiamnak kedvezni szabad! Szóval mikor is?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2247 Dátum: 2009. Március 21. - 16:25:52 » |
|
egyszerűen nem tudom a privijeim megnyitni.Nem tudni miért?szép napot nektek pusssz Zsu
Remélem, hogy most már nincs ezzel gond. Ha bármi gond adódik (nem csak ezzel, hanem úgy általában), akkor azt a gépház megfelelő helyén jelezzétek. Ide (törzsasztal) nem mindig jutok el, de oda mindig benézek.Így hamarabb jut el a dolog hozzám, hamarabb lesz válasz, megoldás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2248 Dátum: 2009. Március 21. - 18:28:03 » |
|
Szevasztok!
Egy kis önkéntes száműzetés után visszajöttem de a régi nick nevemmel nem engedett újra regisztrálni, így most egy számmal kigészítve regisztráltam újból. Amennyiben van rá lehetőség akkor szívesebben használnám a régi sima sebijoe-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2249 Dátum: 2009. Március 21. - 18:48:42 » |
|
Szevasztok!
Egy kis önkéntes száműzetés után visszajöttem de a régi nick nevemmel nem engedett újra regisztrálni, így most egy számmal kigészítve regisztráltam újból. Amennyiben van rá lehetőség akkor szívesebben használnám a régi sima sebijoe-t.
Szia Sebi! Örülök a döntésednek. Üdv. újra itt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|