athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #2205 Dátum: 2009. Március 19. - 12:53:08 » |
|
Közben elindult az Extra is. Athee a szemfüles! No akkor este felteszem a képeket a taliról! Csak szeretnéd! Mivel az adatbázis itt van ezen a szerveren!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2206 Dátum: 2009. Március 19. - 13:00:18 » |
|
Közben elindult az Extra is. Athee a szemfüles! No akkor este felteszem a képeket a taliról! Csak szeretnéd! Mivel az adatbázis itt van ezen a szerveren! Tedd fel a tar.hu-ra.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2207 Dátum: 2009. Március 19. - 13:00:48 » |
|
Közben elindult az Extra is. Athee a szemfüles! No akkor este felteszem a képeket a taliról! Csak szeretnéd! Mivel az adatbázis itt van ezen a szerveren! Hmmmm......
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2208 Dátum: 2009. Március 19. - 14:49:19 » |
|
Majd befizetem magam. Ezt most nem értem... Hát ha adok pénzt a szerverre, akkor cserébe moderátorkodhatok.(nem vágyok rá) Nem arra gondoltam, hogy te fizettél érte. Hihi...értem. Gondolhatod! Vállaltam, megtiszteltetés, de egyben munka és púp a hátamra, pláne még ok is az útálatra a moderált ember részéről....Szal ez olyan, mint a betegség...méghogy pénzt... Cápa! Mi az, hogy Te nem fizettél.... Ez nem igazság!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2209 Dátum: 2009. Március 19. - 16:01:43 » |
|
Billentyűrémek ( Gidy, Kapitány ) , most már látnotok kell mindent! Köszi, most már a "Rémek" is látják! A fenébe is, mikor talizunk már? Cap. holnap megyünk LadLachoz? Jázmin nézőbe? Nem bánod meg, mert gyönyörű a kislány! Esetleg a fiaddal jössz? Hátha?...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2210 Dátum: 2009. Március 19. - 17:22:40 » |
|
Egy fontos kérdés: most van mód arra, hogy regisztráljon új belépő hozzánk? Ha igen, akkor hurrá! Ha nem, akkor írjuk ki, hogy türelmet kérünk a leendő cartársaktól, várjuk őket szeretettel, addig csak olvassák itt a fórumot, és szólunk, ha lehet belépni közénk. Stocz Úr! Gondolom ebben is számíthatunk Rád!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2211 Dátum: 2009. Március 19. - 17:23:54 » |
|
Közben elindult az Extra is. Athee a szemfüles! No akkor este felteszem a képeket a taliról! Csak szeretnéd! Mivel az adatbázis itt van ezen a szerveren! Hmmmm...... Ez így nem teljesen pontos. Van itt is, meg ott is. A képeket nyugodtan fel lehet tenni oda - remélhetőleg most már nem fog akadozni. A fórum meg azért nem indult el ott, mert már előzőleg lezártam. Pont azért, hogy amikor elindul ott is ne írogassunk szana-szerte. Mint azt az előbbiekben is írtam e két fórumos adatbázist össze kell majd fésülnöm. Hogy ne vesszenek el az itteni hozzászólások.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2212 Dátum: 2009. Március 19. - 17:25:05 » |
|
Csak jelzem, hogy itt vagyok és próbálom az eseményeket követni.
Cápa köszi a gyors válasz smst!
Nincs mit...de tegnap elfelejtettem szólni, hogy itt vagyunk...bocsi! Email is ment (elvileg), és ki is van írva odaát, hogy hol vagyunk. Csak ide lehet találni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2213 Dátum: 2009. Március 19. - 17:27:53 » |
|
Stocz, Te egy zseni vagy! Adj majd egy csendrendeletet, hogy mettől- meddig ne írjon senki, sehová, míg nem adsz erre újra utasítást, hogy oké, mehet minden tovább rendben! Ez így jó ötlet? De bocsika, hogy beleszólok a nagyok dolgába, amihez gőzöm sincs!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2214 Dátum: 2009. Március 19. - 17:28:11 » |
|
Egy fontos kérdés: most van mód arra, hogy regisztráljon új belépő hozzánk? Ha igen, akkor hurrá! Ha nem, akkor írjuk ki, hogy türelmet kérünk a leendő cartársaktól, várjuk őket szeretettel, addig csak olvassák itt a fórumot, és szólunk, ha lehet belépni közénk. Stocz Úr! Gondolom ebben is számíthatunk Rád! Elvileg működik a regisztráció (nem próbáltam). Annyi tréfa benne, hogy erre a fórumra nem fog tudni belépni vele. De ha most regisztrál, akkor amint elindítom a cuccot a régi helyen csatlakozhat hozzánk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2215 Dátum: 2009. Március 19. - 17:36:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2216 Dátum: 2009. Március 19. - 17:48:24 » |
|
Billentyűrémek ( Gidy, Kapitány ) , most már látnotok kell mindent! Köszi, most már a "Rémek" is látják! A fenébe is, mikor talizunk már? Cap. holnap megyünk LadLachoz? Jázmin nézőbe? Nem bánod meg, mert gyönyörű a kislány! Esetleg a fiaddal jössz? Hátha?... Naná, hogy megyünl. Szerintem fiam nem jön, nem hurcibálom végig a hivatalon, meg elötte még puiacolni is fogok, a Bosnyákon.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2217 Dátum: 2009. Március 19. - 18:13:01 » |
|
Földim! Nappalos vagy? Mert mentem ma kenyeret venni, kérdem Attila van, Nézett rám a kiscsaj nagy boci szemekkel.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2218 Dátum: 2009. Március 19. - 18:15:44 » |
|
Kérdés: a febr 22 utáni h.sz-ok végleg elvesztek?
Csak egyesével tudok a galériába képeket tölteni?
A létrehozható saját galériák száma 5 (2 készült) A feltölthető képek száma 100 (20 feltöltve)
Namármost 100 képet szeretnék....de ezek szerint már csak 80-at tudok?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 19. - 18:29:36 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2219 Dátum: 2009. Március 19. - 19:01:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|