cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2055 Dátum: 2009. Február 22. - 18:41:23 » |
|
Hehe...be tudtam lépni! Pezsgőt bontok!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2056 Dátum: 2009. Február 23. - 02:54:49 » |
|
Hehe...be tudtam lépni! Pezsgőt bontok! Én még nem. Nagyon nehezen működik a rendszer. És hiába kértem (többször is) felvilágosítást az Extrásoktól (mi történt, mikorra javítják ki), semmi konkrétumot nem mondtak. Csak türelmet kérnek. (Van még valakinek? Az enyém elfogyott). Kíváncsi leszek, hogy ezt a hozzászólást hányadik alkalommal fogja elfogadni a rendszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2057 Dátum: 2009. Február 23. - 06:13:04 » |
|
Hehe...be tudtam lépni! Pezsgőt bontok! Én még nem. Nagyon nehezen működik a rendszer. És hiába kértem (többször is) felvilágosítást az Extrásoktól (mi történt, mikorra javítják ki), semmi konkrétumot nem mondtak. Csak türelmet kérnek. (Van még valakinek? Az enyém elfogyott). Kíváncsi leszek, hogy ezt a hozzászólást hányadik alkalommal fogja elfogadni a rendszer. Én már az apró dolgoknak is így tudok örülni....de még nagyon messze a régi állapot!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2058 Dátum: 2009. Február 23. - 11:38:46 » |
|
Érdekel valakit ilyen sapka kb.4500Ft-ért? Csak 1 db van.
Ha rámegy a fejemre, akkor kell! Előbb fizetsz, aztán próbálsz. Legfeljebb hátradobod a kalaptartóra. Weres! Megjött a sapkád, 4200ft-be került.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2059 Dátum: 2009. Február 23. - 11:39:52 » |
|
Érdekel valakit ilyen sapka kb.4500Ft-ért? Csak 1 db van.
Ha rámegy a fejemre, akkor kell! Előbb fizetsz, aztán próbálsz. Legfeljebb hátradobod a kalaptartóra. Weres! Megjött a sapkád, 4200ft-be került.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2060 Dátum: 2009. Február 23. - 11:45:43 » |
|
Hehe...be tudtam lépni! Pezsgőt bontok! Én még nem. Nagyon nehezen működik a rendszer. És hiába kértem (többször is) felvilágosítást az Extrásoktól (mi történt, mikorra javítják ki), semmi konkrétumot nem mondtak. Csak türelmet kérnek. (Van még valakinek? Az enyém elfogyott). Kíváncsi leszek, hogy ezt a hozzászólást hányadik alkalommal fogja elfogadni a rendszer. Én már az apró dolgoknak is így tudok örülni....de még nagyon messze a régi állapot! Így fórumozni, nagyon szenvedés! Még olvasni csak-csak, de hozzászólni. Legalább tízszer kell elküldeni, mire egyszer összejön(néha kétszer ).
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #2061 Dátum: 2009. Február 23. - 12:00:03 » |
|
Helló csapat! Na végre, sikerült belépnem. Remélem mindenki megvan egyben,egészségben,kocsik épek,vagy könnyen javíthatók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2062 Dátum: 2009. Február 23. - 13:18:13 » |
|
Még a múlthéten csináltunk a lányommal egy hó embert, de szegény annyira magányos volt, hogy szomorúságában majdnem elolvadt. Ma csináltunk neki egy csajt. Szerintem tetszikneki.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2063 Dátum: 2009. Február 23. - 13:31:52 » |
|
Hehe...be tudtam lépni! Pezsgőt bontok! Én még nem. Nagyon nehezen működik a rendszer. És hiába kértem (többször is) felvilágosítást az Extrásoktól (mi történt, mikorra javítják ki), semmi konkrétumot nem mondtak. Csak türelmet kérnek. (Van még valakinek? Az enyém elfogyott). Kíváncsi leszek, hogy ezt a hozzászólást hányadik alkalommal fogja elfogadni a rendszer. Én már az apró dolgoknak is így tudok örülni....de még nagyon messze a régi állapot! Így fórumozni, nagyon szenvedés! Még olvasni csak-csak, de hozzászólni. Legalább tízszer kell elküldeni, mire egyszer összejön(néha kétszer ). Én meg kinyomtam jópár szórólapot a héten...jókor!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2064 Dátum: 2009. Február 23. - 14:25:10 » |
|
Na akkor szép sorjában: valóban az irigység miatt állíttattam le a fórumot távollétemben, de túl jól sikerült, mert csütörtök óta itthon vagyok, és csak most sikerült újra feljönnöm, de most is nagyon akadozva. Máskor nem kapcsoltatom ki. Rendben, Jani? Más: taliztunk Cápával, sőt elvitt Petihez is Egerszegre egy kis dumálásra óriási barátunkhoz. Szórólapot mindkettőnek adtam bőven, remélem osztogatják is rendesen. Én is, de minden Lacettit nem állíthatok meg, vagy a buszt bárhol, hogy adjam a lapot, de emiatt komoly lelkiismeret furdalásom támad, hogy kirekesztő lettem. Adok kézbe, teszem lapát alá, mikor mire van lehetőségem. A tavaszi talira viszem az egészet, hogy mindenki kaphasson belőle majd. Köszi még egyszer Janinak. Drága Béla fiam, hazajön, ami részben jó, hogy újra velünk lesz, ennek ő is örül, annak viszont nem, hogy elmarad a várt bevétel, és itthon pedig csak költeni fog, keresni nem- szegény. Amúgy nagyon jó volt a wellness néhány nap, tudom mindenkinek szívből ajánlani ezt a kikapcsolódást a hétköznapi mókuskerékből ki kell szabadulni időnként. Cápa elküldte a bütyköket, aki kért, meg is kapja, de sajnos utólagosan ne próbálkozzon senki, mert csak 5 kocsira valót tudott szerezni. De ezt is nagyon köszönjük. Két hét múlva itt a tali, rendeljétek meg a jó időt addigra! Most dühöngje ki magát a tél, utána pedig tűnjön el, és adja át a helyét a tavasznak, és a jó, és szép időnek. Végre fórum!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2065 Dátum: 2009. Február 23. - 14:41:55 » |
|
Na végre van fórum,már elvonási tüneteim voltak.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2066 Dátum: 2009. Február 23. - 15:46:18 » |
|
Na végre van fórum,már elvonási tüneteim voltak. Már nekem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2067 Dátum: 2009. Február 23. - 19:35:39 » |
|
Cap! Privi ment! Azért még akadozik elég rendesen, de legalább már van végre fórum! Persze még nem tudja mindenki, ezért egy kicsit kihalt még, de hamarosan remélhetőleg újra élettel töltjük meg! Ne felejtsük azt sem el, hogy 7.-én évnyító tali lesz Visegrádon! Állítólag addigra vége lesz a télnek.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2068 Dátum: 2009. Február 23. - 20:29:52 » |
|
Apa!
Próbáltam válaszolni, de nem és nem sikerült. Akkor itt: Elvileg szerda este jövök. Asszony vett új elemet az autóba, ergó kijön értem. Ha a hó is úgy gondolja. Ha nem, akkor szólok Neked, de van egy NAGYON JÓ TAXIS BARÁTOM! Ha minden kötél szakad, akkor szerény díjazás fejében biztosan hazafuvaroz. :-D
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2069 Dátum: 2009. Február 23. - 20:36:09 » |
|
Apa!
Próbáltam válaszolni, de nem és nem sikerült. Akkor itt: Elvileg szerda este jövök. Asszony vett új elemet az autóba, ergó kijön értem. Ha a hó is úgy gondolja. Ha nem, akkor szólok Neked, de van egy NAGYON JÓ TAXIS BARÁTOM! Ha minden kötél szakad, akkor szerény díjazás fejében biztosan hazafuvaroz. :-D
Oké! Gondolom a legjobb taxisra gondoltál, vagyis a mi Főninkre! Katát is épségben hazavitte a múltkor, tudom ajánlani! Amúgy meg tényleg szólj, ha kell segítség, tudod a fiáért mindent megtesz egy jó apa! (..., és én olyan akarok lenni!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|