Shark
|
|
« Hozzászólás #2040 Dátum: 2009. Február 12. - 19:15:41 » |
|
Kis segítséget kérnék. Néha napján felrángatnak a cég központba Bp-re. Az M6-st használom, ami befele teljesen okén megy. Kifele viszont a táblázás is rossz és én sem tudom, hogy hol lehet a leghamarabb felmenni a M6 pécsi írányra. Eddig csak az Érdi becsatlakozásnál tudtunk (kollégák is) rákeveredni, mert a táblákat követve csak itt lyukadunk ki. Több helyen próbáltam M6 és környékéről térképet szerezni (a Bp-i területről), de még nem jött össze. Ha van valakinek térképe egy scannelést kérhetek? Vagy ha valakinek megy fejből, hogy Thán Károly utcából, hogy lehet a legkorábbi szakaszára felmenni az M6-ra, az szövegesen is elég lenne. Visszaolvasva elég zagyván írtam remélem azért beugrik mit akarok.. Köszi M0-ról tudsz leghamarabb ráhajtani. Ha M0-on M1/M7 felől jössz, akkor diósdi lehajtó után M0-on tovább 500m és jobbra. Ha M5 felől jössz, akkor érdemes szintén a diósdi felhajtónál visszafordulni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #2041 Dátum: 2009. Február 12. - 21:21:02 » |
|
Thán Károly utcából: Egérút, M7/Balaton, M0/Szeged, M6. Én ezt használom, ha a környékről jövök. Legrövidebb!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2042 Dátum: 2009. Február 12. - 23:40:40 » |
|
Jövő hét folyamán áthajózunk Harlingenbe, ahol a testvérhajóval együtt félreraknak minket. És itt megejtik a már beharangozott személyzetcsökkentést. Ha nem lesz számomra másik hajó- az elmúlt 2 hónapban elég sokat dobáltak ide- oda-, akkor... Inkább nem írom le.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2043 Dátum: 2009. Február 13. - 08:21:50 » |
|
Shark, Stocz köszöntem a segítséget! Apránként kipróbálom a verziókat.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2044 Dátum: 2009. Február 13. - 13:07:18 » |
|
Thán Károly utcából: Egérút, M7/Balaton, M0/Szeged, M6. Én ezt használom, ha a környékről jövök. Legrövidebb!
M7-re kimenni?? Amit Te javasolsz az 24 Km. Amit én az 13 Km. Sztem ez rövedebb . (és van még ennél is rövidebb, de annak nem ilyen egyszerűen követhető az útvonala, úgyhogy inkább nem írtam le). Szívesen látlak utasként az autómban! Te diktálod az utat, és fizetsz (vastagon) a végén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #2045 Dátum: 2009. Február 13. - 13:17:35 » |
|
M7-re kimenni?? Amit Te javasolsz az 24 Km. Amit én az 13 Km. Sztem ez rövedebb . (és van még ennél is rövidebb, de annak nem ilyen egyszerűen követhető az útvonala, úgyhogy inkább nem írtam le). Szívesen látlak utasként az autómban! Te diktálod az utat, és fizetsz (vastagon) a végén. Igazad van! Mondjuk én meg szoktam csinálni azt is, ha érd felől mondjuk a római partra kell mennem, hogy akkor inkább m0, és körbe az egészet a Kolbert hídig, ott le, és vissza délnek... Engem zavar a forgalom, és ha nem tudok haladni! Egérút, M7-M0 az haladós.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2046 Dátum: 2009. Február 15. - 14:02:54 » |
|
Szóval aki 70-nel ill. 120-al közlekedik lakott területen ill. azon kívül- az etikus, aki tuningolt kocsival a sebességhatárok betartásával közlekedik az meg potenciális veszélyforrás!? Én azt próbáltam ecsetelni, hogy egy gyári felszereltségű autó, ha részt vesz a forgalomban, akkor műszaki szempontból sokkal kevesebb veszélyforrást tartogat magában, mint egy olyan házilag tuningolt, amihez mondjuk a sufniban gyártanak szélesítő pogácsát az éppen a satupad alatt talált PU-ból! Vagy pl. fognak egy műanyag lapot, kifaragják spoiler formára, aztán valahogy felrögzítik. Hogy az kinek a szélvédőjébe fog csapódni 150-nél leszakadva, mert nem volt megfelelően méretezve a felerősítés, az már kérdés. A baj pont ezekkel az autókkal van, hisz ezekkel közlekednek gyorsabban, mint az olyanokkal, amik gyári felszereltséggel rendelkeznek. Tehát nem az olyan tuningról és olyan tuningolt autókról írtam, mint pl. a Tied is, amiben gyárban készített tuningfelszerelések vannak, ill. nem olyanról, amikor én a gyári szerelésű autómmal közlekedek a megengedettnél gyorsabban akkor, amikor senki nincs a közelemben. Így talán érthetőbb voltam.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2047 Dátum: 2009. Február 15. - 17:40:10 » |
|
Na mi van otthon, he! Mindenki havat lapatol? Vagy lefagytak a vezetekek? Pentek ota egyetlenegy hozzaszolas a törzsasztalon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2048 Dátum: 2009. Február 15. - 19:15:13 » |
|
Na akkor en most balra el. Valoszinüleg legközelebb Hollandiabol jelentkezem. Vagy, ha rosszul jön ki a dolog, akkor otthonrol. Remelem az utobbi nem következik be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2049 Dátum: 2009. Február 15. - 23:33:23 » |
|
Itt nem esik semmi, csak fúj a szél... Aztán az ország keleti felében mi van, azt nem tudom Biztos minden oké lesz Cap!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2050 Dátum: 2009. Február 16. - 14:07:17 » |
|
Indulok Zalacsányba Ilussal wellnessezni. Továbbá Cápával minitalizni. Csütörtök este jövök vissza. Addig jók legyetek! Senki nem vesszen össze senkivel sem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2051 Dátum: 2009. Február 16. - 14:30:51 » |
|
M7-re kimenni?? Amit Te javasolsz az 24 Km. Amit én az 13 Km. Sztem ez rövedebb . (és van még ennél is rövidebb, de annak nem ilyen egyszerűen követhető az útvonala, úgyhogy inkább nem írtam le). Szívesen látlak utasként az autómban! Te diktálod az utat, és fizetsz (vastagon) a végén. Igazad van! Mondjuk én meg szoktam csinálni azt is, ha érd felől mondjuk a római partra kell mennem, hogy akkor inkább m0, és körbe az egészet a Kolbert hídig, ott le, és vissza délnek... Engem zavar a forgalom, és ha nem tudok haladni! Egérút, M7-M0 az haladós. Amíg az M6 nem volt kész Érdig, akkor a leggyorsabb Egér-M7-Tárnok-M6 volt.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2052 Dátum: 2009. Február 22. - 11:13:37 » |
|
Úgy néz ki lassan kezd működni a fórum. Biztos Gidy intézte így, hogy amíg nem tud fórumozni addig mi sem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2053 Dátum: 2009. Február 22. - 11:20:22 » |
|
Kapitány! Itthon vagy?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2054 Dátum: 2009. Február 22. - 11:26:14 » |
|
Kapitány! Itthon vagy?
Még nem. De leszek. Sajnos. :-(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|