cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1920 Dátum: 2009. Február 07. - 15:00:21 » |
|
Ákosom!!!Tök jó dolgot találtam ki.Te is Én is szaladgálunk Miskolcra.Esetleg ha volna kedved,akkor lemehetnénk együtt,és ami még relaxnak jó lenne egy BARLANGFŰRDŐZÉS!!!Elkezdjük a terápiád. .NOS?Mit szólsz?pusss Huuuuuu. Irigykedem. Vagy Zsu nekem fogadott hugom? Apa, hogy is van ez a bonyolult csaladi agasbogas? Ha meg hugom, akkor el a kezekkel, szemekkel! Ugye, apa? nemcsak Kata, már Zsu is? Hát ilyen telhetetlen vagy? Minden csinos nőt kisajátítasz ezen a vidéken? Hmmmmm.... Beolvastad! HUGOM! Ha jol tevedek. De akkor MNT-töl is reszkessetek! Amugy Zsu! Ez tenyleg közösseg izgatasa. Nem photoshop? Mert ha nem... Ja, kollegak majdnem raugrottak a monitorra. Ha így látjátok inkább leveszem,nem szerettem volna,csak gondoltam legyen más,mert mindíg ugyan az volt,és az olyan uncsi.Holnap módosítom. Ok, hogy levetted, de mi történt a kép aljával? Eltűnt? Hmmmm....Pedig készítettema 18-as karikát..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1921 Dátum: 2009. Február 07. - 15:00:44 » |
|
Zsu is olyan mint a többi nő, folyton beszélgetni akar! Most miért? Nincs abban semmi rossz! ...utána.... Utána én is szeretek beszélgetni...! SZÁMÍTOTTAM RÁD CÁPI.Puszillak mert rám lehet!...ebben is..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #1922 Dátum: 2009. Február 07. - 15:01:56 » |
|
Néhány észrevétel: Jani elérte az 1500-at, grat neki, csak így tovább! Zsu új avatarját azt hiszem a klubreklám topicban kéne tenni, ő lenne a "Klub Arca", és özönnének az új tagok! Amúgy meg itt mindenki feszült, ne legyen kirekesztés, nem szép dolog, hogy Ákoska előtérbe jött, mikor Komis is pedálozik, és persze hamarosan új topicot kell nyitni, hogy kit is feszültségmentesítsen Zsu. Ez nem közösség elleni izgatás? Várom a modik észrevételét! JAJJJ APU!Senki nem jön velem szaunázni.Látod milyenek??!!Úgy csinálnak mintha nudibodé lenne.Nem??Nem értem.Olyan jó lenne kicsit kiszakadni,valami új valami más,beszélgetni....ááhhh.Reménytelen. .Jól vagytok?puszillak Hát azt a látványt nem felejtenéd el egyhamar, az biztos, ha együtt szaunáznánk! Idén télen jól becinkésítettem, felkészültem a télre, így aztán lehet rémálmaid lennének utána! na majd most ha kijöna jóidő, lehet korizni, cangázni...meg betonozni...újból versenysúlyba hozom magam! Legalábbis próbálom, mert középiskola óta valahogy nem találom azt a versenysúlyt! A külső az csak van,a belső a fontos!Hogy jólérezd magad.nem?puszi
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #1923 Dátum: 2009. Február 07. - 15:05:10 » |
|
Zsu is olyan mint a többi nő, folyton beszélgetni akar! Most miért? Nincs abban semmi rossz! ...utána.... Utána én is szeretek beszélgetni...! SZÁMÍTOTTAM RÁD CÁPI.Puszillak mert rám lehet!...ebben is.. Majd én is ott leszek,ha szükséges. .pussss
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1924 Dátum: 2009. Február 07. - 15:58:12 » |
|
Nos Zsu, elintézted, hogy kedvet kapjunk a szaunázáshoz. Akkor szervezz egy szauna- talit, és biztos lehetsz benne, hogy lesz kivel beszélgetned. Nem kell monologot mormolnod, több kíváncsi szem (fül?) fog érdeklődve figyelni Rád. Indítod a jelentkezési listát? Fogadjunk, hogy Giovanni, és Weres rá fog érni éppen akkor! Persze, hogy nehéz legyen a választás, további jelentkezők is lesznek, ne félj! Plasztikáztasd Magad, túl jó nő vagy itt a fiúknak!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #1925 Dátum: 2009. Február 07. - 17:01:03 » |
|
Nos Zsu, elintézted, hogy kedvet kapjunk a szaunázáshoz. Akkor szervezz egy szauna- talit, és biztos lehetsz benne, hogy lesz kivel beszélgetned. Nem kell monologot mormolnod, több kíváncsi szem (fül?) fog érdeklődve figyelni Rád. Indítod a jelentkezési listát? Fogadjunk, hogy Giovanni, és Weres rá fog érni éppen akkor! Persze, hogy nehéz legyen a választás, további jelentkezők is lesznek, ne félj! Plasztikáztasd Magad, túl jó nő vagy itt a fiúknak! Indítom apu,de hogy is kell? ;)puszi
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1926 Dátum: 2009. Február 07. - 17:23:03 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 07. - 17:29:51 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #1927 Dátum: 2009. Február 07. - 17:42:27 » |
|
TÖKÉLETES A 25. Nem tudok privit írni nem küldi el.De mindegy.A hol...azt még addig megbeszéljük.puszi Zsu
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1928 Dátum: 2009. Február 07. - 17:45:28 » |
|
Más: Zsu! Találkozók szervezése topicban lehet indítani a jelentkezéseket. Kérdd meg LadLac mestert, hogy indítson egy jelentkezési lapot, vagy szavazást! Vetted Laci? (A szauna taliról volna szó) Nem Nekem kell írni, hanem a téma indítós topicba. De ha van rá igény, persze megcsinálom...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1929 Dátum: 2009. Február 07. - 20:05:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1930 Dátum: 2009. Február 07. - 20:40:00 » |
|
Még valamit: SEBIJOE kilépett, megsértődött, törölte magát a klubból. Sajnálom, de szerintem nem volt olyan súlyos a dolog, hogy ezt tegye. Ő tudja miért? Lemaradtam valamiről?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1931 Dátum: 2009. Február 07. - 20:58:42 » |
|
Még valamit: SEBIJOE kilépett, megsértődött, törölte magát a klubból. Sajnálom, de szerintem nem volt olyan súlyos a dolog, hogy ezt tegye. Ő tudja miért? Lemaradtam valamiről? Le! http://lacetti-klub.extra.hu/forum/index.php?topic=151.msg27462#msg27462
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1932 Dátum: 2009. Február 07. - 22:10:46 » |
|
Néhány észrevétel: Jani elérte az 1500-at, grat neki, csak így tovább! Zsu új avatarját azt hiszem a klubreklám topicban kéne tenni, ő lenne a "Klub Arca", és özönnének az új tagok! Amúgy meg itt mindenki feszült, ne legyen kirekesztés, nem szép dolog, hogy Ákoska előtérbe jött, mikor Komis is pedálozik, és persze hamarosan új topicot kell nyitni, hogy kit is feszültségmentesítsen Zsu. Ez nem közösség elleni izgatás? Várom a modik észrevételét! JAJJJ APU!Senki nem jön velem szaunázni.Látod milyenek??!!Úgy csinálnak mintha nudibodé lenne.Nem??Nem értem.Olyan jó lenne kicsit kiszakadni,valami új valami más,beszélgetni....ááhhh.Reménytelen. .Jól vagytok?puszillak Jönnék én, csak nem lehet. A szaunát nem nagyon bírom, meg szégyenlős is vagyok. Sörözéshez mit szólnál?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1933 Dátum: 2009. Február 07. - 22:27:46 » |
|
Nos Zsu, elintézted, hogy kedvet kapjunk a szaunázáshoz. Akkor szervezz egy szauna- talit, és biztos lehetsz benne, hogy lesz kivel beszélgetned. Nem kell monologot mormolnod, több kíváncsi szem (fül?) fog érdeklődve figyelni Rád. Indítod a jelentkezési listát? Fogadjunk, hogy Giovanni, és Weres rá fog érni éppen akkor! Persze, hogy nehéz legyen a választás, további jelentkezők is lesznek, ne félj! Plasztikáztasd Magad, túl jó nő vagy itt a fiúknak! Én is rá fogok érni! Meg a baseball ütőm és a sárkányölő Magnumom is! :-D Persz mindezt csakis Zsu védelmében (bár valmi azt súgja, megvédi Ő magát, ha kell). Aki úriemberként viselkedik, annak nem lesz bántódása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1934 Dátum: 2009. Február 07. - 22:30:32 » |
|
Kilépett? Kár. Bár én azt sem tudom mint vélt sérelmesnek. Pedig becsszóra rendesen elolvasok mindent!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|