athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1815 Dátum: 2009. Január 28. - 15:23:53 » |
|
Más: a vizsgát kérdezted. Autóklub tag vagy? Mert Athee által ajánlott vizsgához előbb kérdezd meg, hogy kell-e tagnak lenned, ha nem vagy az. A Horváth Rudi is tud vizsgában segíteni, ha fóliás a géped, mint az enyém például. Ha nincs gond, akkor tudok egy tuti tisztességes helyet itt Zuglóban, nem viszik el a kocsit, mert helyben van vizsga, csütörtökönként. Ha érdekel, hívj fel, és mindent elmondok róla! Szerintem ráadásul a legolcsóbb is, zöldkártyát is csinálnak.
Nem kell klubtagnak lenni. én sem vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1816 Dátum: 2009. Január 28. - 16:12:06 » |
|
Nyáron kell elvinni vizsgára és eleve lehúzott első ablakokkal kell odamenni...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1817 Dátum: 2009. Január 28. - 16:16:51 » |
|
Na most ez és a többi SW igénylés magyarázatra szorúl. Beszerezhetők itt helyben? Mert akkor kimegyek a városba, ugyanis eddig csak a repülőteret és a hajógyárat láttam Kínából olyan gyorsan jöttem el, hogy köszönni sem volt időm. Még a főmérnök irodájának kulcsa is nálam maradt.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1818 Dátum: 2009. Január 28. - 16:16:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1819 Dátum: 2009. Január 28. - 16:21:49 » |
|
1. én is az vagyok, csak az elsőkre nem tették fel a típusmatricát 2. konkrét eset, megtörtént...mivel meleg volt, végigment a soron úgy...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1821 Dátum: 2009. Január 28. - 16:30:17 » |
|
KAPITÁNY A HÍDON! AHELYETT, HOGY ÍRNÁ AZ ÚJABB KIKÜLDÖTT TUDÓSÍTÓI LEVELÉT, MOST SINGAPURBÓL! CAP! PÖTYÖGJ, HOGY JÓ NAPUNK LEGYEN!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1822 Dátum: 2009. Január 28. - 16:38:58 » |
|
többnyire káromkodom. Főleg akkor, amikor megtalálnak valami hülyeséggel. Alvásra nincs gondom. Nem jut rá idő. Ja, nem, nem lettek megvéve, mert nem sikerült eljutni a forráshoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1823 Dátum: 2009. Január 28. - 16:40:38 » |
|
KAPITÁNY A HÍDON! AHELYETT, HOGY ÍRNÁ AZ ÚJABB KIKÜLDÖTT TUDÓSÍTÓI LEVELÉT, MOST SINGAPURBÓL! CAP! PÖTYÖGJ, HOGY JÓ NAPUNK LEGYEN! Dolgozom. Dolgozom. Dolgozom. Dolgozom. dolgozom. Hajsza. Lihegés. De legalább nem fázom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1824 Dátum: 2009. Január 28. - 19:29:21 » |
|
Cápa! Megkaptad a levelet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1825 Dátum: 2009. Január 28. - 21:28:01 » |
|
Cápa! Megkaptad a levelet?
Öööö...igen, ha egyre gondolunk....mit kell tudnom róla?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1826 Dátum: 2009. Január 30. - 05:36:43 » |
|
A weblapra feltettem egy Google-s kereső mezőt (csak nekünk, csak most ). Annyiban különbözik a szabvány keresőktől, hogy a mi oldalunkra van hangolva. Mit is jelent ez? Ha beírod a kereső mezőbe azt pl. hogy "gumi", akkor nem a rágógumis oldalakat fogja felhozni, hanem az autó gumisokat. Magyarán bármilyen szót, kifejezést írsz be, azt megpróbálja "autós" szempontból értékelni. Használjátok bátran. Várom a visszajelzéseteket róla (jól működik/vagy nem hasznos/vagy nem).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1827 Dátum: 2009. Január 30. - 07:04:58 » |
|
A weblapra feltettem egy Google-s kereső mezőt (csak nekünk, csak most ). Annyiban különbözik a szabvány keresőktől, hogy a mi oldalunkra van hangolva. Mit is jelent ez? Ha beírod a kereső mezőbe azt pl. hogy "gumi", akkor nem a rágógumis oldalakat fogja felhozni, hanem az autó gumisokat. Magyarán bármilyen szót, kifejezést írsz be, azt megpróbálja "autós" szempontból értékelni. Használjátok bátran. Várom a visszajelzéseteket róla (jól működik/vagy nem hasznos/vagy nem). Köszönjük szépen APA!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1828 Dátum: 2009. Január 30. - 08:38:45 » |
|
Ha beírod a kereső mezőbe azt pl. hogy "gumi", akkor nem a rágógumis oldalakat fogja felhozni, hanem az autó gumisokat. Magyarán bármilyen szót, kifejezést írsz be, azt megpróbálja "autós" szempontból értékelni.
Spec nekem nem a rágógumi jutott eszembe az autógumin kívül....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1829 Dátum: 2009. Január 30. - 13:52:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|